:
كمينه:۱۶.۵۱°
بیشینه:۱۶.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶

برنامه بانک‌ تجارت برای خدمت‌دهی به دانشگاه‌ها

بانک تجارت و وزارت علوم با امضای تفاهمنامه‌ای سطح همکاری‌های خود را افزایش دادند.
کد خبر: ۶۷۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۲
1446964606398_2015-11-07_thumb1111.jpg

خبر اقتصادی - محمدابراهیم مقدم، مدیرعامل بانک تجارت در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به اهمیت همگرایی بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی کشور با دانشگاه‌ها گفت: این‌گونه همکاری‌ها بسترساز پیشرفت درون‌زا و توسعه پایدار اقتصاد کشور است.

وی با تاکید بر اینکه بانک تجارت برنامه‌ای بلندمدت برای بهبود مداوم سطح خدمت‌رسانی به جامعه دانشگاهی کشور دارد گفت: از سال 81 تاکنون بانک تجارت با همکاری وزارت علوم، تمرکزی جدی روی فرهنگ‌سازی استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک داشته و توانسته در این زمینه به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کند.

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به خدمات مختلف بانک تجارت در دانشگاه‌ها از جمله احداث شعب در مراکز دانشگاهی گفت: در حال حاضر در 321 مرکز دانشگاهی حضور فعال و مستمر داریم و 134 شعبه و باجه دانشگاهی با 714 پرسنل، 346 دستگاه ATM و 987 دستگاه POS بانک تجارت با تمام سرویس‌های جاری در حال خدمت‌رسانی به جامعه دانشگاهی کشور هستند.

وی به خدمت جدید کیف‌پول الکترونیک بانک تجارت و خدمات پرداخت آفلاین این کارت اشاره کرد و گفت: بانک تجارت از این طریق می‌تواند تمامی پرداخت‌های خرد دانشجویان در محیط‌های مختلف دانشگاهی و غیره را اجرا کند.

"تجارت" بانک اصلی دانشگاه‌ها است
دکتر امید، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: بانک تجارت در دوره مدیریتی جدید خود با رویکردی مناسب توانسته بسیاری از دغدغه‌های وزارت علوم در دسترسی دانشجویان به خدمات بانکی به دانشجویان را برطرف سازد.

وی با بیان اینکه گروه کثیری از دانشگاهیان کشور دارای حساب تجارت کارت جوان هستند گفت: بانک اصلی دانشگاه‌ها همچنان بانک تجارت است و وزارت علوم نیز توقع دارد که این بانک با مشارکت طرح‌های دانش‌بنیان همچون گذشته حمایت خود از حوزه فناوری وزارت علوم را تداوم بخشد.

بر اساس این تفاهمنامه بانک تجارت ضمن اعطای تسهیلات به اعضای هیات علمی و کارکنان وزارت علوم، در طرح‌های دانش‌بنیان معرفی شده از سوی این وزارتخانه مشارکت خواهد داشت.