سود سهام به ترتیب، بانک انصار با 28 تومان، اقتصاد نوین با 22 تومان، دی با 10 تومان، ملت با 9 تومان، صادرات با 45 ریال، تجارت با 1 تومان تقسیم سود به ازای هر سهم موافقت کردند و بانكهاي پارسيان و قوامين نیز بدون تقسيم سود مجمع را به پایان رساندند. این ارقام نشان می دهد که بانک های خصوصی متوسط و کوچک به مراتب وضعیت بهتری از بانک های بزرگ خصوصی شده با سهامدار دولتی دارند./ مجمع بانک پاسارگاد نیز به تنفس خورد
خبراقتصادی - اخبار ضد و نقيضي از ابتداي امسال در مورد تغییر شکل برگزاري و یا عدم برگزاري مجمع عمومي سهامداران بانک ها مطرح شده بود و عده ای از کارشناسان با توجه به وضعیت نامناسب مالی بانک ها و سود اندک، زیان دهی، مطالبات معوق بانک ها و... پیشنهاد دادند که بهتر است مجامع بانک ها در سال 94 برگزار نشود و یا با پرداخت سود مخالفت کنند.
بانک
|
انصار
|
اقتصاد نوین
|
دی
|
ملت
|
صادرات
|
تجارت
|
پارسیان
|
قوامین
|
پاسارگاد
|
سود هر سهم به ریال
|
280
|
220
|
100
|
90
|
45
|
10
|
0
|
0
|
تنفس
|
این اخبار ضد و نقیض، در نهايت به شايعه دستور عدم تقسيم سود بيش از 10درصدي ختم شد. اتفاقي كه البته در اغلب اين بانكها نظير صادرات، انصار، ملت و دي رعايت نشد.
مدیران بانک ها نیز با تکذیب این شایعه ها، بر برگزاری مجمع عمومی بانک ها، تاکید داشتند
اما برگزاری مجامع بانک ها در روزهای اخیر نشان داد که شرایط نامناسب مالی بانک ها و درآمد و سود و زیان آنها باعث شده که سود اندکی راتقسیم کنند و یا سود تقسیم نکنند.
در نتیجه مجامع با وجود مشکلات بانک ها تصمیم گرفتند که برای تقسیم سود به ازای هر سهم ارقامی را در نظر بگیرند .
در نهایت بانک صادرات با 45 ریال، بانک اقتصاد نوین با 22 تومان، بانک انصار با 28 تومان، بانک ملت با 9 تومان، بانک دی با 10 تومان و بانک تجارت با 1 تومان تقسیم سود به ازای هر سهم موافقت کردند و بانكهاي پارسيان و قوامين نیز بدون تقسيم سود مجمع را به پایان رساندند. این ارقام نشان می دهد که بانک های خصوصی متوسط و کوچک به مراتب وضعیت بهتری از بانک های بزرگ خصوصی شده با سهامدار دولتی دارند.
اگرچه بانک ها سعی کردند که تا حد ممکن موجبات رضایت سهامداران را کسب کنند و حداقل سود اندکی را تقسیم کنند اما این میزان تقسیم سود نیز در شرایط نامناسب مالی بانک ها، رضایت سهامداران را جلب نکرد.
برخی سهامداران دلیل مشکلات بانک های بزرگ و سود کم بزرگترین بانک های بورسی را مطالبات معوق 85 هزار میلیارد تومانی، بدهی 104 هزار میلیارد تومانی دولت و شرکت های دولتی به بانک ها، بدهی 84 هزار میلیارد تومانی بانک ها به بانک مرکزی و در نتیجه توان اندک تسهیلات دهی بانک ها، ارزیابی کرده اند و در نتیجه بانک ملت از سود 45 تومانی هر سهم با تقسیم 9 تومان موافقت کرد.
بانک صادرات نیز با پرداخت 4 تومان به ازای هر سهم موافقت نمود، بانک تجارت نیز 1 تومان به ازای هر سهم در نظر گرفت
اما جالب این است که بانک انصار به عنوان یک بانک خصوصی و متوسط 28 تومان به ازای هر سهم سود تقسیم می کند و این موضوع نشان می دهد که بانک های بزرگ بیشتر تحت فشار دولت و نهادهای بزرگ مالی و اقتصادی بوده اند و در نتیجه مشکلات مالی بیشتری نسبت به بانک های کوچک و متوسط داشته اند.
بانك صادرات 45ريال سود داد
مجمع عمومي عادي سالانه بانك صادرات ايران با حضور بيش از ٨٦درصد از سهامداران در تاريخ ٣١تيرماه سال جاري برگزار و با پيشنهاد مديران و تصويب سهامداران با پرداخت مبلغ ٤٥ريال به ازاي هر سهم به عنوان سود نقدي به سهامداران موافقت شد. به گزارش روابط عمومي بانك صادرات ايران، مجمع اين بانك با گردهمايي 56.86درصد از صاحبان سهام و حضور دانيالي رييس هياتمديره اين بانك به عنوان رييس مجمع، نمايندگان دولت، سازمان بورس و اوراق بهادار و حسابرس مستقل و بازرس قانوني برگزار شد و مديرعامل و اعضاي هياتمديره گزارش عملكرد بانك را به صاحبان سهام ارائه كرده كه پس از استماع گزارش حسابرس مستقل و بازرسي قانوني صورتهاي مالي منتهي به ٢٩اسفند ماه سال ٩٣ با اكثريت آرا به تصويب و در رابطه با نحوه تقسيم سود و ساير موارد تصميمگيري شد. مديرعامل بااشاره به توافقات هستهيي كشورمان با كشورهاي ١+٥ و رفع تحريمها، گفت: مذاكرات و تلاشهاي فرزندان ايران زمين در ميدان ديپلماسي و دستاوردهاي آن اميد رفع تحريمها و تنگناهاي بينالمللي را افزايش داده كه باتوجه به توانمندي و قابليتهاي اين بانك در خارج از كشور مجموع اين تحولات ميتواند جهش بانك صادرات ايران را بهدنبال داشته باشد.
سود 9 تومانی هر سهم بانک ملت
مجمع عمومی عادی سالیانه بانک ملت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۳۹۳ برگزار شد و تقسیم ۹۰ ریال از ۴۵۸ ریال سود خالص به ازای هر سهم، به تصویب سهامداران رسید.
در این مجمع که با حضور بیش از ۹۳ درصد سهامداران و به ریاست مصطفی ضرغامی نایب رییس هیات مدیره بانک ملت و نظارت دکتر موحدنژاد و رجبیان نمایندگان دولت و شرکت سرمایه گذاری صباتامین برگزار شد، علی رستگار مدیرعامل بانک ملت گزارش عملکرد هیات مدیره را در سال مالی گذشته برای سهامداران قرائت کرد.
مدیرعامل بانک ملت آشفتگی بازار پولی، ناپایداری سپرده ها، افزایش هزینه تجهیز منابع و قیمت تمام شده پول، عدم توازن در سود دریافتی و پرداختی، کاهش حاشیه سود، تداوم تحریم ها وکاهش فعالیت های بین المللی و محروم ماندن از کارمزدهای ارزی را از جمله چالش های فراروی بانک ها در سال گذشته خواند و گفت: عدم حضور در بازار آشفته نرخ سود سپرده ها، پیگیری وصول مطالبات، عدم اضافه برداشت از بانک مرکزی و حضور بیشتر در بازارهای بین المللی از جمله اقدامات بانک ملت برای مقابله با این چالش ها بود.
وی حجم کل منابع بانک ملت را در سال ۹۳ بالغ بر یک میلیون و ۱۴۶ هزار میلیارد ریال و حجم تسهیلات آن را بیش از ۹۳۳ هزار میلیارد ریال ذکر کرد و ادامه داد: قرار گرفتن بانک ملت در رتبه ششم بین ۵۰ شرکت فعال تر بورس، کسب رتبه نخست در مصارف شبکه بانکی، احراز رتبه اول در کل منابع بین بانک های بورسی و رتبه دوم در کل شبکه بانکی و دارابودن پایین ترین نسبت مطالبات به مصارف در شبکه بانکی، از جمله موفقیت های این بانک در سال گذشته است.
رستگار، حجم کل دارایی های بانک ملت را یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۹۸۴ میلیارد ریال و حجم بدهی های آن را یک میلیون و ۳۷۳ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و یادآور شد: کل درآمد بانک در این سال ۱۶۶ هزار و ۲۷۸ میلیارد ریال، کل هزینه ها ۱۴۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال، سود خالص ۱۸ هزار و ۳۰۳ میلیارد ریال و سود محقق شده هر سهم ۴۵۸ ریال بوده است.
به گفته رستگار، ارزش بازار سهام بانک ملت در سال ۹۳ بیش از ۱۰۳ هزار میلیارد ریال با سرمایه ۴۰ هزار میلیارد ریالی بوده است.
وی تاکید کرد که بانک ملت برای حضور قوی تر در عرصه های داخلی و بین المللی، افزایش سقف تسهیلات و تعهدات کلان بانک، افزایش سرمایه گذاری های مستقیم بانک، بهره گیری از فرصت ها و کسب درآمدهای بیشتر و افزایش ثروت سهامداران نیازمند افزایش سرمایه است که امید می رود این مهم با مشارکت سهامداران در سال جاری جامه عمل بپوشد.
رستگار رشد قابل توجه حقوق صاحبان سهام بانک ملت را که بیشتر از رشد دارایی ها و بدهی های این بانک بوده است نشاندهنده عملکرد خوب این بانک خواند و یادآور شد: سپرده های ریالی بانک ملت در سال گذشته با رشد ۲۰.۵ درصدی رو به رو شده است.
وی ۳۳ درصد منابع بانک ملت را در سال گذشته غیرهزینه زا ذکر کرد و گفت: جذب این میزان منابع غیرهزینه زا کار دشواری بوده که به همت کارکنان پرتلاش و سختکوش این بانک، عملیاتی شده است.
مدیرعامل بانک ملت، رویکرد بانک ملت را کمک به تولید و افزایش اشتغال در کشور خواند و اضافه کرد: ۵۸ درصد منابع بانک در بخش صنعت هزینه شده است.
وی کاهش ۹.۷ درصدی نسبت اقلام مطالبات به تسهیلات و وصول بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال مطالبات از سوی شرکت طرح و اندیشه بهساز ملت را نشاندهنده تلاش خوب کارکنان این بانک خواند و آن را شایسته تشکر و دانست.
رستگار نسبت ذخایر به تسهیلات غیرجاری را در بانک ملت ۶۸.۸ درصد خواند که با سه درصد رشد رو به رو شده و نشانگر این است که بانک ملت هیچ گاه از ناحیه مطالبات تهدید نخواهد شد.
وی سهم بانک ملت را از منابع بانک های تجاری در سال گذشته ۲۲.۸ درصد و سهم از کل مصارف را ۲۶.۲ درصد ذکر کرد و اظهار داشت: این در حالی است که سهم بانک ملت از کل شعب شبکه بانکی کشور ۱۳.۴ درصد و سهم آن از پرسنل ۱۶ درصد بوده است و این امر نشاندهنده بهره وری و اثربخشی کارکنان بانک ملت در شبکه بانکی است.
مدیرعامل بانک ملت به رشد ۷ درصدی تعداد مشتریان این بانک در سال ۹۳ اشاره کرد و گفت: تعداد کارتخوان های فروشگاهی ۹ درصد، تعداد تراکنش ها ۳۱ درصد، مبلغ تراکنش ها ۲۰ درصد و تعداد کارت های برداشت ۱۰ درصد رشد داشته است.
به گفته وی تعداد مشتریان همراه بانک نیز در سال گذشته، ۵۹ درصد و تعداد مشتریان تلفنبانک ۹۸ درصد بیشتر شده است.
به گفته رستگار، رشد موزون ارزش سهام بانک ملت و افزایش ارزش آن از ۱۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در بدو خصوصی سازی به بیش از ۱۰۳ هزار میلیارد ریال در پایان سال ۹۳ نشاندهنده استحکام سهام این بانک است.
وی تحقق ۴۵۸ ریال سود به ازای هر سهم را نشاندهنده پوشش ۱۰۲ درصدی سود نسبت به پیش بینی ها و تلاش کارکنان بانک ملت در تمام سطوح است.
مدیرعامل بانک ملت، کسب تندیس زرین برند محبوب سال ۹۳، عنوان سازمان برتر در حوزه فناوری، رتبه اول در ارزش سهام بین بانک های بورسی، کسب تندیس صداقت در حوزه فناوری اطلاعات و تقدیرنامه چهارستاره جایزه ملی تعالی سازمانی را از جمله دستاوردهای این بانک در سال گذشته ذکر کرد.
وی تکمیل پیاده سازی بانکداری جامع، ایجاد خزانه داری نوین، تکمیل مدیریت سیستم دارایی ها و بدهی ها، مولدسازی دارایی های غیرمولد، فروش اموال مازاد، پیگیری وصول مطالبات از دولت، توسعه شبکه خارج از کشور، توسعه خطوط سوییفت، اتمام پیاده سازی سیستم بانکداری متمرکز ارزی و پیاده سازی سیستم بانکداری متمرکز ۲ همچنین طرح استقلال مالی شعب را از اقدامات در دستور کار بانک ملت در سال جاری عنوان کرد.
مصطفی ضرغامی، نایب رییس هیات مدیره بانک ملت نیز با تشریح فضای رقابت بین بانک ها در سال گذشته اعلام کرد که بانک ملت به هیچ وجه وارد مسابقه نرخ سود سپرده ها نشد به همین دلیل در حالی که متوسط هزینه نرخ جذب سپرده ها در سال ۹۳ معادل ۱۸.۷ درصد بود این رقم در بانک ملت در حد ۱۵ درصد تثبیت شد.
وی شرکت در رقابت غیرحرفه ای بر سر جذب سپرده ها را باعث بالارفتن قیمت تمام شده پول و همچنین افزایش بدهی بانک ها به بانک مرکزی دانست و گفت: در حالی که تغییر در خالص بدهی بانک ها به بانک مرکزی در سال گذشته به ۶۸ درصد رسید، این رقم در بانک ملت منفی هفت درصد ثبت شد.
ضرغامی، با بیان این نکته که بانک ملت کمترین نسبت مطالبات را در بین رقبا دارد، ادامه داد: این بانک معادل ۶۰.۳ درصد مطالبات معوق خود را در سال گذشته ذخیره اختصاصی گرفته که این امر بانک ملت را در ناحیه امنی قرار داده است.
دکتر موحدنژاد نماینده دولت هم در سخنانی، کارنامه بانک ملت را در سال گذشته بسیار شفاف و عالی خواند و اظهار داشت: این عملکرد قابل ستایش است و نشان می دهد که این بانک با برنامه و استراتژی در حال حرکت به سمت جلو است.
بر اساس این گزارش، پس از قرائت گزارش هیات مدیره از سوی مدیرعامل، صورت های مالی بانک ملت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۳ از سوی سهامداران تصویب شد.
در عین حال سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی و اصلی و روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه های کثیرالانتشار برای درج آگهی مجمع بانک ملت انتخاب شدند.
تقسیم ۲۰ درصد سود خالص معادل ۹۰ ریال به ازای هر سهم از دیگر مصوبات مجمع عمومی عادی سالیانه بانک ملت بود.
همچنین جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک ملت که به منظور تعیین اعضای هیات مدیره تشکیل شده بود به دلیل نرسیدن تاییدیه اعضا از سوی بانک مرکزی، تا ساعت ۱۴ روز دوشنبه ۱۲ مردادماه سال جاری به تنفس خورد.
سود هر سهم بانک تجارت ۱ تومان
مدیرعامل بانک تجارت گفت: تداوم رکود ناشی از محدودیتهای خارجی و برخی سیاستگذاریهای گذشته در کنار سیاستهای انقباضی، سال ۹۳ را به یکی از دشوارترین سالها برای بانکهای کشور بدل ساخت.
در نشست مجمع عمومی عادی سالیانه بانک تجارت با حضور بیش از ۸۳ درصد از سهامداران و نمایندگان قانونی آنها به ریاست فهیم هاشمی رئیس هیئت مدیره بانک برگزار شد و صورتهای مالی سال گذشته این بانک به تصویب مجمع رسید و سهامداران با تقسیم ۱۰ ریال سود به ازای هر سهم موافقت کردند.
محمدابراهیم مقدم مدیرعامل بانک تجارت در این مجمع با اشاره به وضعیت اقتصاد و بازار پول کشور در سال ۹۳ خاطرنشان کرد: تداوم رکود ناشی از محدودیت های خارجی و برخی سیاست گذاری های گذشته در کنار سیاست های انقباضی، سال ۹۳ را به یکی از دشوارترین سال ها برای بانک های کشور بدل ساخت.
وی با اشاره به برخی از مهمترین شاخص های عملکرد این بانک در سال گذشته اظهارداشت: بالاترین سهم از مانده تعهدات ضمانتنامه های بانکی و اعتبارات اسنادی در میان ۵ بانک بزرگ تجاری کشور، رشد ۶.۱۲ درصدی سپرده ها و رشد ۸.۱۸ درصدی تسهیلات، کاهش نسبت مانده مطالبات به تسهیلات و مطالبات از ۲.۱۶ به ۲.۱۴ درصد با تشکیل کمیته های تخصصی وصول مطالبات، طراحی مدل جدید بودجه ریزی برای مدیریت بهینه هزینه ها و درآمدهای بانک و پیاده سازی فرآیندهای حاکمیت شرکتی در سال مالی گذشته حاصل شد. همچنین اقدامات بسیار مهمی برای تخصیص بهتر منابع و کاهش ریسک از طریق راه اندازی سامانه های پیشرفته اعتبارسنجی و مدیریت ریسک در بانک آغاز شده است.
مقدم با اشاره به روند افزایش استحکام مالی این بانک در سال های پس از خصوصی سازی اظهارداشت: اردیبهشت ۸۸ که وارد بازار سرمایه شدیم سرمایه بانک ۱۰.۴۳۷میلیارد ریال بود که این رقم طی سه مرحله به ۴۵.۷۰۰ میلیارد ریال معادل ۳۳۷ درصد رشد یافته است. این افزایش سرمایه ظرفیت توسعه فعالیت های بانک را به میزان قابل توجهی بالا برده است. با توجه به برنامه هایی که برای توسعه کسب و کار و افزایش سودآوری عملیات بانک وجود دارد می توانیم بگوییم که سهامداران می توانند مطمئن باشند که روند مثبت و موثر بانک تجارت در بازار سرمایه همچنان ادامه خواهد یافت.
وی افزایش سهم بانک تجارت از منابع بازار پول و تعهدات شبکه بانکی، تداوم روند کاهش مطالبات معوق، ارتقای سطح خدمات بانکداری الکترونیک، افزایش سهم درآمدهای غیرمشاع به کل درآمدها و افزایش سود حاصل از سرمایه گذاری ها را از مهمترین اهداف محوری بانک برای سال مالی ۱۳۹۴ ذکر و تاکید کرد: در کنار این اهداف، ایجاد تنوع در سبد خدمات و معرفی ابزارهای نوین مالی و بانکی، توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، ایجاد و توسعه بانکداری جامع و توسعه سرمایه های انسانی متناسب با ساختار و ماموریت های جدید از جمله راهبردهای کلان برنامه کسب و کار بانک است.
بانک پارسیان سود نداد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داشت
افزایش سرمایه بانک پارسیان به 2376 میلیارد تومان از محل تجدید ارزیابی دارایی های ثابت اتفاقی بود که بدون تقسیم سود، سهامداران را متعجب کرد.
این تصمیم سهامداران بانک پارسیان، به معنی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خواهد بود و به معنی اضافه شدن سرمایه از محل آورده نقدی نیست و اگرچه باعث افزایش توان مذاکره و چانه زنی بانک در قراردادهای بانکی و مالی خواهد بود و وضعیت بهتری را نشان می دهد اما در مجموع کمکی به گردش مالی و توان تسهیلات دهی بانک نخواهد کرد.
در مجمع عمومی بانک پارسیان؛ سهامداران با افزایش سرمایه 50 درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی های ثابت موافقت کردند و سرمایه بانک پارسیان از مبلغ 15،840 میلیارد ریال به مبلغ 23،760 میلیارد ریال افزایش خواهد یافت
مجمع عمومی عادی سالانه و فوق العاده بانک پارسیان با حضور 77 درصد از سهامداران در تاریخ ٣١ تیرماه سال 94 در محل پژوهشگاه نیرو برگزار شد.
از مهمترین مصوبات مجمع عمومی عادی سالانه این بانک، تصویب صورتهای مالی ارائه شده برای عملکرد سال مالی 1393 بود. تعیین روزنامههای دنیای اقتصاد و اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی این بانک برای سال 1394، انتخاب موسسه حسابرسی "دایا رهیافت" به عنوان بازرس قانونی و حسابرس مستقل اصلی و موسسه حسابرسی "دش و همکاران" به عنوان بازرس علیالبدل از دیگر مصوبات این مجمع بود.
در مجمع فوقالعاده بانک پارسیان نیز که بلافاصله پس از مجمع عمومی عادی برگزار شد وبه موضوع تصویب افزایش سرمایه بانک اختصاص داشت، سهامدارن با افزایش سرمایه 50 درصدی بانک از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی های ثابت موافقت کردند.
به این ترتیب سرمایه بانک پارسیان از مبلغ 15،840 میلیارد ریال به مبلغ 23،760 میلیارد ریال افزایش خواهد یافت. همچنین سهامداران با تفویض اختیار به هیئت مدیره این امکان را فراهم کردند تا اجرای این افزایش سرمایه پس از دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذیربط ظرف مدت دو سال عملی شود.
گفتنی است؛ افزایش توانایی و ظرفیت بانک در جذب منابع،ارتقاء سهم بازار، توسعه توانایی و ظرفیت بانک در اعطای تسهیلات،افزایش توانایی و ظرفیت بانک در گسترش شبکه شعب، افزایش سودآوری و بازده بانک از طریق افزایش سهم بانک در ارائه خدمات بانکی، توسعه توانایی و ظرفیت بانک در گسترش فعالیتهای ارزی و کاهش ریسک عملیاتی بانک با توجه به افزایش سرمایه و نسبت کفایت سرمایه از مهم ترین دلایل افزایش سرمایه است.
سود هر سهم بانک اقتصاد نوین ۲۲ تومان
بر اساس مصوبه مجمع عمومی عادی سالانه بانک اقتصاد نوین سود هر سهم 220 ریال و پاداش هیات مدیره به صورت ناخالص ۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تعیین شد.
بر اساس اطلاعات مندرج در کدال، خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالانه ۹۳ شرکت بانک اقتصاد نوین (سهامی عام) با نماد ونوین منتشر شد.
موضوع: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 93
بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بانک اقتصاد نوین (سهامی عام) در تاریخ 24 تیرماه 94 تشکیل شد و صورتهای مالی سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 93 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.
خلاصه تصمیمات مجمع به شرح زیر است:
1ـ مبلغ 220 ریال سود به ازای هر سهم، تقسیم شد.
2ـ مؤسسه حسابرسی دایا رهیافت به عنوان حسابرس و بازرس قانونی اصلی و مؤسسه حسابرسی فاطر به عنوان حسابرس و بازرس علیالبدل انتخاب شد.
3ـ مبلغ 9 میلیارد و 900 میلیون ریال به صورت ناخالص به عنوان پاداش هیأت مدیره تعیین شد.
4ـ روزنامه دنیای اقتصاد و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت انتخاب شد.
5ـ حق حضور اعضای غیرموظف هیأت مدیره، مبلغ 16 میلیون ریال به صورت ناخالص تعیین شد.
موضوع: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده
1ـ بدین وسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده شرکت بانک اقتصاد نوین (سهامی عام) در تاریخ 24 تیرماه 94 تشکیل گردید و مطابق تصمیمات مجمع اعضای هیأت مدیره به شرح ذیل انتخاب شدند:
ـ شرکت تأمین مسکن جوانان به نمایندگی آقای بهرام فتحعلی،
ـ شرکت سرمایهگذاری گروه صنایع بهشهر به نمایندگی آقای فرهاد حنیفی،
ـ شرکت سرمایهگذاری سامانه استراتوس به نمایندگی آقای سیدمحمد صدر هاشمی،
ـ شرکت نوسازی و ساختمان تهران به نمایندگی آقای مهران شریفی،
ـ شرکت سرمایهگذاری ساختمان گروه صنایع بهشهر به نمایندگی آقای محمدابراهیم منصور خاکی.
سود 10 تومانی هر سهم بانک دی
مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بانک دی روز سهشنبه 30 تیرماه 94 با حضور حدود 76 درصد سهامداران برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی بانک دی در ابتدای این جلسه دکتر احمد شفیعزاده ضمن خیرمقدم به سهامداران از آقای مهندس میرمرادی، نماینده سهامدار اصلی دعوت کرد تا به عنوان رییس مجمع آغاز کننده مراسم باشد.
وی نیز از آقای رحمتی معاون مالی بانک دی به عنوان دبیر جلسه و نمایندگان شرکت کشتیرانی و نماینده سهامداران به عنوان ناظرین برای عضویت در هیات رییسه دعوت کرد که این تركیب مورد تایید اكثریت حاضران قرار گرفت. همچنین نماینده بازرس قانونی و نماینده سازمان بورس از دیگر اعضای هیات رییسه بودند. در این جلسه براي بررسی صورتهای مالی بانك، گزارش عملكرد هیات مدیره به مجمع عمومی ارائه شد.
مدیرعامل بانک دی در ادامه با تشریح عملکرد بانک در سال 93 به ارائه برنامههای سال 94 پرداخت و گفت: خوشبختانه سهام بانک دی در سال گذشته روند روبه رشدی در بورس داشت و با به دست آوردن جایگاه مناسب در سال 93 سهامداران را به روزهای بهتر امیدوار کرد.
شفیعزاده در ادامه با برشمردن برخی از اقدامات بانک دی در سال 93 که منجر به عملکرد مثبت آن شد، ادامه داد: یکی از دغدغههای سهامدران در مجمع سال پیش بحث صرافی دی بود که همان گونه که قول داده بودیم وضعیت آن ساماندهی شد و اکنون با مصوبه شورای پول و اعتبار صرافی بانک دی از اول مهرماه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی ساماندهی و تثبیت جایگاه بیمه دی را یکی دیگر از اقدامات تاثیرگذار در سال 93 عنوان کرد و افزود: اکنون شرکت بیمه دی در مسیر بسیار خوبی قرار گرفته و امیدواریم با افزایش سرمایهای که پیش بینی شده بیمه دی جزو شرکتهای تراز اول نظام بیمهای کشور شود.
مدیرعامل بانک دی تشکیل کنسرسیومی برای پرداخت مطالبات جامعه ایثارگری، توجه به IT و بانکداری الکترونیک، تکمیل چرخه ارزی بانک و دریافت چندین تقدیرنامه و جایزه تخصصی در سال گذشته را از دیگر اقدامات بانک دی در سال مالی 93 اعلام کرد.
شفیعزاده همچنین از افزایش 77 درصدی سود سهام، رشد 30 درصدی سپردهها که از میانگین نظام بانکی بیشتر است و رشد 150 درصدی اعطای تسهیلات خبر داد و گفت: خوشبختانه بانک دی امروز و پیرو تاکیدات بانک مرکزی کمترین تصدیگری و بنگاهداری را دارد و به جای آن توجه به کارکردهای بانکی در اولویت قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه هر چند با توجه به شرایط اقتصادی کشور قیمت تمام شده پول برای بانک زیاد بوده اما ما خود را ملزم به رعایت الزمات بانک مرکزی میدانیم، تصریح کرد: به سهامداران اطمینان خاطر میدهم که همه کارکنان و مدیران بانک دی دغدغه شکوفایی بانک را داشته و خود را ملزم میدانند در مسیر افتخارآفرینی این مجموعه ارزشآفرین گام بردارند.
در ادامه این مراسم و پس از ارائه گزارش حسابرس، مدیرعامل بانک به سوالات تعدادی از سهامداران پاسخ گفت.
در پایان مجمع عمومی عادی نیز رای گیری برای موارد زیر انجام و مورد تایید اکثریت اعضا قرار گرفت:
ـ تصویب صورتهای مالی سال 93
ـ تقسیم سود به میزان هر سهم 100 ریال
ـ انتخاب موسسه حسابرسی هوشیار بهمند به عنوان بازرس اصلی و موسسه بهمند به عنوان بازرس علیالبدل
ـ انتخاب روزنامههای اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار
مجمع بانک پاسارگاد به تنفس خورد
مجمع عمومی سالانه بانک پاسارگاد به تنفس خورداخبار پولی مالی – مجمع عمومی بانک پاسارگاد صورت های مالی سال 93 این بانک را تصویب کرد اما به دلیل عدم ثبت افزایش سرمایه نتوانست سودتقسیم کند و به تنفس خورد .
روز چهارشنبه 31 ام تیر ماه 94 مجمع عمومی عادی سالیانه بانک پاسارگاد با حضور 91.64 درصد سهامداران , نماینده گان بانک مرکزی ج.ا.ایران وسازمان بورس اوراق بهادار در محل تالاربزرگ وزارت کشور برگزار شد .
بر اساس این گزارش, درابتدای جلسه مجمع عمومی بانک پاسارگاد, کاظم میر ولد به عنوان ریاست جلسه, مجید قاسمی و علی اکبر امین تفرشی به عنوان ناظر و نعیمیان به عنوان منشی جلسه از سوی سهامداران حاضر انتخاب شدند و به دنبال آن گزارش عملکرد بانک در قالب کلیپ برای حاظران به نمایش گذاشته شد.
در ادامه, امین تفرشی گزارش عملکرد بانک پاسارگاد را در سال مالی منتهی به 29 ام اسفند ماه 93 برای حاظران قرائت کرد.
وی با اعلام این که جمع درآمد های تلفیقی بانک پاسارگاد به رقم 113128980 میلیون ریال بالغ شده است, افزود: سود عملیاتی در دوره مورد بررسی 17606075 میلیون ریال و سود خالص15926904 میلیون ریال بوده است .
امین تفرشی همچنین خالص تسهیلات اعطایی بانکپاسارگاد را در دوره مورد بررسی 238919260 میلیون ریال ,سپرده های دریافتی را 351913176 میلیون ریال, مطالبات از بانک مرکزی را 45537736 میلیون ریال , جمع دارایی ها را 515227473 میلیون ریال, جمع بدهی ها را 427320721 میلیون ریال , سرمایه بانک را42000000 میلیون ریال و جمع حقوق صاحبان سهام را نیز 87906752 میلیون ریال اعلام نمود.
وی در بخش دیگری از گزارش خود نرخ بازده دارایی ها در بانک پاسارگاد را 3.41درصد, نرخ بازده حقوق صاحبان سهام را 20.73 درصد, سود هر سهم EPS را 295.30 ریال و ارزش دفتری هر سهم را نیز 2.93ریال اعلام داشت.
به دنبال ارایه گزارش مالی واستماع گزارشهای قانونی حسابرس و پاسخگویی به پرسش های سهامداران توسط مجیدقاسمی , مجمع عمومی , صورت های مالی بانک پاسارگاد را تصویب کرد اما در بخش تعیین نرخ سود سهام این بانک برای دوره مورد بررسی , به دلیل عدم ثبت افزایش سرمایه از 30 هزار میلیارد ریال به 42 هزار میلیارد ریال در بانک مرکزی ج.ا.ایران , مجمع برای دو هفته تنفس اعلام کرد.
گفتنی است: بر اساس تصمیم مجمع عمومی بانک پاسارگاد جلسه بعدی این مجمع در تاریخ چهاردهم امرداد ماه 94 در محل سالن همایش های وزارت کشور راس ساعت 9 صبح برگزار خواهد شد .