:
كمينه:۱۶.۷۹°
بیشینه:۱۸.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی خبر داد:

کارشکنی شهرداری‌ها در اختصاص درصد عوارض ساختمانی

نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور با بیان اینکه برخی شهرداری‌ها درباره اختصاص درصد عوارض ساختمانی کارشکنی می‌کنند، گفت: سازمان تامین اجتماعی باید سهمیه بیمه دو سال 1393 و 1394 را توزیع و از تبعیض در نحوه توزیع سهیمه کارگران ساختمانی استانی جلوگیری کند.
کد خبر: ۵۴۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰
49-97.jpg

خبر اقتصادی - هادی ساداتی اظهار کرد: به موجب اصلاحیه ماده 5 قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی همه کارگران ساختمانی باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و در آخرین مصوبه قانون نیز به استناد تغییراتی که در آن صورت گرفت مقرر شد تا از محل صدور پروانه‌ها و کلیه عوارض ساختمانی 15 درصد در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار گیرد و صرف هزینه بیمه کارگران ساختمانی بشود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در این مصوبه همچنین پیش ‌بینی شد در صورتی که سازمان تامین اجتماعی با کسر منابع رو به رو شود با تصویب هیات وزیران 5 درصد دیگر به این رقم اضافه و جمعا 20 درصد عوارض صدور پروانه‌های ساختمانی به تامین اجتماعی اختصاص یابد تا سازمان امکان دریافت وجه و پوشش بیمه‌ای کارگران ساختمانی را داشته باشد.

عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران تصریح کرد: علیرغم پیش‌بینی‌های قانون، بعضی شهرداری‌ها در این خصوص کارشکنی می‌کنند و کارفرماها به این بهانه مبالغ را نمی‌پردازند لذا درخواست ما معرفی این شهرداری‌ها به وزارت کشور و هیات وزیران است تا شهرداری‌های مذکور را دعوت به همکاری کنند یا با شیوه‌ای مناسب با این قضیه برخورد شود.

ساداتی درعین حال با بیان اینکه کلیه کارگران ساختمانی باید تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار گیرند، تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی در قبال بیمه نشدن کارگران ساختمانی مسوول است و نمی‌تواند از قانون تخلف کند و در مذاکره‌ای که اخیرا با معاون فنی و درآمد تامین اجتماعی داشتیم، اعلام کردیم که اگر منابع سازمان کسری دارد از هیات دولت یا مجلس بخواهد که برای آن چاره‌اندیشی کند.

نایب ‌رییس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور در مورد نحوه توزیع سهمیه بیمه کارگران ساختمانی نیز گفت: اساسا با موضوع سهیمه بندی مخالفیم چون خودش تخلف است و در قانون صحبتی در این باره نشده است اما نمی‌دانیم که این سهمیه به چه ترتیبی در استانها توزیع می‌شود و مسوولان تامین اجتماعی باید پاسخ بدهند که چرا به برخی استانها سهمیه کمتر و بعضی دیگر سهمیه بیشتری اختصاص یافته است؟

وی گفت: سازمان تامین اجتماعی سال 1393 به خود استراحت داد و حتی یک نفر را بیمه نکرد و امسال که که مجوز توزیع سهمیه صادر شده اگر بناست تخلفی صورت نگیرد باید سهمیه سال 93 را هم اعمال و دو سال را توزیع کند.