:
كمينه:°
بیشینه:°
به‌روز شده در: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
مجمع ایرانول سود 280 تومانی تقسیم کرد

فروش نقدی، افزایش صادرات و سهم از بازار داخلی دستاوردهای ایرانول در دوره جدید

سهامداران و مدیران شرکت ایرانول، ضمن اشاره به رکورد تولید ایرانول در ماه های اخیر، برنامه های افزایش کیفیت، تولید روغن 2 و برنامه ریزی برای صادرات به 30 کشور جهان، تاکید کردند که فروش نقدی به جای اعتباری، افزایش صادرات و سهم از بازار داخلی، دستاوردهای شرکت نفت ایرانول در دوره جدید بوده است
کد خبر: ۵۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۹
خبراقتصادی - جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت نفت ایرانول با حضور 95 درصدسهامداران، روز دو شنبه 10 خرداد 94 در سالن اجتماعات هتل المپیک برگزار شد و سهامداران تقسیم سود 280 تومان به ازای هر سهم را تصویب کردند. 





به گزارش خبرنگارما، در این مجمع علاوه بر سهامداران، نمایندگان سهامداران بزرگ و اصلی شرکت، مدیرعامل، مدیرمالی شرکت، نماینده سازمان بورس اوراق بهادار، و ناظران جلسه حضور یافتند. 

در این مجمع، سهامداران و مدیران شرکت ایرانول، ضمن اشاره به رکورد تولید ایرانول در ماه های اخیر، برنامه های افزایش کیفیت، تولید روغن 2 و برنامه ریزی برای صادرات به 30 کشور جهان، تاکید کردند که فروش نقدی به جای اعتباری، افزایش صادرات و سهم از بازار داخلی، دستاوردهای شرکت نفت ایرانول در دوره جدید بوده است

پس از گزارش هیات مدیره که به صورت  فیلم پخش شد، مهندس عیسی اسحاقی مدیرعامل نفت ایرانول به پرسش های سهامداران پاسخ گفت: 
یکی از حاضران در مجمع با انتقاد از فروش اعتباری و ارائه تخفیف و کارمزد گفت: چرا با وجود دریافت وام های قابل توجه، و همچنین مزیت و فروش خوب محصولات صادراتی، فروش شرکت در نیمه اول سال 93 به صورت اعتباری بوده و کمتر نقد بوده است و چه برنامه ای برای رشد صادرات محصولات شرکت دارید؟
مهندس اسحاقی در پاسخ به این پرسش اظهار داشت: در سه ماه آخر سال 93 فروش اعتباری به شدت کاهش یافته و فروش نقدی جایگزین آن شده است و این روش در سال 94 نیز ادامه یافته است. ما به جای این که محصول را بفروشیم و پول آن را در ماه های آینده دریافت کنیم ابتدا پول نقد گرفته ایم و بعد محصول خود را عرضه کرده ایم و  در نتیجه در آمد و نقدینگی شرکت به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و راهگشای فعالیت های شرکت بوده است. 
اسحاقی افزود: در نتیجه این روش فروش، تعداد چک های برگشتی و تعداد چک های در دست ایرانول به شدت کم شده و نسبت به رقبا وضعیت بهتری داریم. 
وی ادامه داد: وقتی احساس کردیم که ممکن است در این وضعیت اقتصادی در ماه های آینده با چک برگشتی مواجه شویم در نتیجه روش فروش را تغییردادیم وامروز با فروش نقدی وضعیت بهتری را شاهد هستیم. 

وی با اشاره به برنامه شرکت برای افزایش تنوع بازار داخلی و صادراتی گفت: در گذشته محصول نهایی این شرکت تنها به یک کشور صادر می‌شد که ما در نظر داریم محصولات ایرانول را به 30 کشور صادر کنیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر صادرات محصول نهایی ایرانول به 5 کشور عملیاتی شده و مابقی مقاصد صادراتی نیز در دست اقدام است و تلاش خواهیم کرد که تا تیرماه امسال، برنامه گسترش صادرات به کشورهای مختلف را عملیاتی کنیم. 
اسحاقی با اشاره به ارزش افزوده بالای محصول نهایی شرکت نفت ایرانول گفت: محصول نهایی یا فینیش پروداکت نسبت به روغن پایه سود و ارزش افزوده بیشتری برای ما دارد و لذا با این کار سود و درآمد و فروش محصولات صادراتی نیز افزایش یافته و برنامه صادرات به 30 کشور را در دستور کار داریم. صادرات با جهش مواجه شده و در بازار داخلی نیز افزایش سهم از بازارداخلی داشته ایم.  
وی با اشاره به رشد تولید در شرکت گفت: در تمام محصولات رشد تولید داشته ایم و رکورد تولید در ماه های ابتدای سال 94 را شاهد هستیم و از سوی دیگر سهم شرکت از بازار نیز افزایش یافته است. 

وی افزود: دوره وصول مطالبات نیز که قبلا 80 روز بوده اکنون به 50 روز کمتر شده است و فروش نقدی تاثیر زیادی در کاهش مطالبات ایجاد می کند. 
اسحاقی در مورد کیفیت محصولات ایرانول نیز گفت: محصولات ایرانول از کیفیت بالایی برخوردار است و باید روی برند و بسته بندی و توزیع محصولات کار موثرتری انجام دهیم تا سهم از بازار نیز افزایش یابد.
وی افزود: سهم ایرانول از بازار از 5 درصد به 13 درصد و اکنون به 18 درصد افزایش یافته است. 
وی گفت: در هفته های آینده با اورحال و تعمیرات اساسی و نصب فیلترهای مناسب، کیفیت محصولات نیز به درجه بندی 2 و 3 خواهد رسید. فیلترها وارد شده و به دنبال آن هستیم که با توجه به بالابودن تعرفه واردات، ابتدا ضمانت نامه بانکی به گمرک بدهیم و فیلترها ترخیص شود و سپس موضوع تعرفه بالای گمرکی و مذاکرات و مراحل قانونی وحقوقی آن را در دستور کار قرار دهیم تا بهبود کیفیت محصولات را شاهد باشیم. 
مدیرعامل نفت ایرانول در این جلسه با اشاره به 6 پروژه توسعه‌ای که در چند سال گذشته در دتسور کار این شرکت بوده است ابراز امیدواری کرد با تامین مالی این پروژه‌ها در سال‌جاری موفق به اجرای آن شوند.

اسحاقی، پروژه مخازن، یوتیلیتی و سوله را از جمله پروژه‌های در دست اقدام عنوان و اظهار کرد که بازده سرمایه گذاری این طرح ها زود بازده خواهد بود و انتظار این است که سهامداران با تامین این سرمایه مورد نیاز، شرکت را در راستای اهداف موردانتظار یاری دهند. 
اسحاقی همچنین اظهار کرد: خوشبختانه در زمینه تولید محصول در سال 94 بسیار جلوتر از بودجه پیش‌بینی شده هستیم و در 2 ماه ابتدای سال 94 رکورد تولید تمامی محصولات را در طول تاریخ ایرانول شکسته‌ایم.



گزارش هیات مدیره:

هیات مدیره ایرانول در گزارش خود به مجمع عمومی، اعلام کرد: ایرانول ضمن ارتقای جایگاه خود به دستاوردهای جدید دست یافته است که شامل موارد زیر است:
- کسب بالاترین رکورد فروش به مبلغ 13 هزار و 815 میلیارد ریال 
- کسب بالاترین سود عملیاتی به مبلغ 3 هزار و 120 میلیارد ریال 
- افزایش روند مقداری صادرات بیش از 253 هزار متر مکعب 
- افزایش روند مقداری فروش داخلی بیش از 297 هزار متر مکعب 
- دریافت گواهینامه صد شرکت برتر ایران 
- دریافت گواهینامه جایزه مدیریت مالی در ایران 
- دریافت نشان مسوولیت پذیری اجتماعی در کنفرانس ملی برند پایدار 
- دریافت تندیس طلایی رهبری و مدیریت بنگاه های اقتصادی 
- دریافت گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان 
- دریافت گواهینامه استاندارد مدیریت در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی 
- دریافت گواهینامه استاندارد مدیریت زیست محیطی ایزو 14001 سال 2004 
- دریافت گواهینامه استاندارد مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2008
- دریافت گواهینامه استاندارد مدیریت کیفیت آزمایشگاه ایزو IEC 17025  از شرکت  ASCB  انگلستان 
- دریافت گواهینامه VOLVO  سوئد برای محصول POWER
- دریافت گواهینامه MAN آلمان برای محصولات روغن های موتور دیزلی 
- اخذ تاییدیه  REACH  از شرکت SCC  کانادا برای روغن های فرآیند سبز ایرانول (ایرانول TDAE , TRAE)


سال

انواع روانکار

اسلاک واکس

ضد یخ

کریس

سال 93

487384

67869

2930

362

بودجه 93

513163

71629

2872

204

سال 92

453991

58718

3095

86




مصوبات مجمع : 

1. موسسه حسابرسی فراز مشاور به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی بهمند به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی علی البدل انتخاب شدند.
2. روزنامه «اطلاعات» به‌عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت در سال مالی 94 انتخاب شد.
3.سود تقسیمی به ازای هر سهم مبلغ 280 تومان تصویب شد
4. پاداش هیأت مدیره به مبلغ 250 میلیون تومان به صورت ناخالص مورد تصویب قرار گرفت.  
5. حق حضور اعضاي غير موظف هيأت مديره ماهيانه مبلغ  1میلیون تومان  به ازاي حداقل يک جلسه در ماه تصويب شد.
 6. اعضای هیئت مدیره به شرح ذیل برای مدت 2 سال انتخاب شدند:
شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین
شرکت سرمایه گذاری صبا تامین
شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری
صندوق بازنشستگی کشوری
شرکت نفت پاسارگاد


طرح های توسعه ای شرکت 

اهداف و سیاست های شرکت در حوزه طرح های توسعه با ذکر شاخص های سنجش در خصوص دستیابی به اهداف و کمیت های پیش بینی در مقاطع زمانی به شرح ذیل می باشد . 



سرمایه شرکت : 

سرمايه شركت در بدو تأسيس مبلغ 10 ميليون ريال شامل تعداد 10 هزار  سهم به ارزش اسمى هرسهم 1000 ريال بوده است كه طى چند مرحله به تعداد  1000 ميليون سهم به ارزش اسمی هر سهم 1000 ريالى افزایش يافته است.




محصولات جدید 



شرکت از منظر بورس اوراق بهادار : 

شركت در تاريخ 1391.11.15در بورس اوواق بهادار تهران در گروه فرآورده هاى نفت کك وسوخت هسته ای  با نمادشرانل درج شده و سهام آن براى اولین بار در تاریخ  1391.11.25 مورد معامله قرار گرفته است. 

وضعیت سهام شركت طى سال١٣٩٣به شرح زیر بوده است






تاریخچه شرکت : 

بر اساس بند (ک) تبصره ۵ قانون بودجه سال ١٣٨١ كل كشور كه در اجراى اصل یكصدو بیست و هفتم قانون اساسى جمهورى اسلامى ايران مى باشد. دولت موظف شد بخشى از مطالبات سازمان تامين اجتماعى، سازمان بازنشستگی كشورى و آستان قدس رضوى را از طريق واگذارى اموال، دارایي ها و سهام متعلق به دولت در سازمانها و شركتهاى دولتى تأديه و تسویه نمايد. لذا در اجراى مصوبه مزبور وبه موجب تصویبنامه شماره٨٢ ٢٨٠ ت ١٢٨ ٢٧ ه مورخ 1381.06.12 كه به عنوان تصمیم هيات وزيران اتخاذ شده است مقررشد مالكيت اموال منقول و غیر منقول دو كارخانه روغن سازى پالايشگاه تهران و آبادان متعلق به شركتهاى دولتى پالايش نفت تهران و آبادان را به نسبت ۵٠ درصد سازمان تامين اجتماعى، ۴۴ درصد صندوق بازنشستگى كشورى و ۶ درصد آستان قدس رضوى واگذار شود تا پس از تعيين قيمت و توافق طرفين نسبت به تحویل و انتقال قطعى اموال اقدام شود.

در اين رابطه سهامداران شركت اقدام به تاسیس شركت پالايش روغن تهران (سهامى خاص) در تاريخ 11 آذر ماه ١٣٨١ نمودند كه تحت شماره ١٩۵۴۶۵ در اداره ثبت شركت هاى تهران ثبت شد.

در تاريخ 1382.01.09 نام شركت به شركت نفت ایران زمین و متعاقب آن در تاريخ 1382.04.21 نام شرکت به شرکت نفت ایرانول (سهامى خاص) تغیير يافت. در تاريخ1383.01.01 مجتمع ظروفسازى و بسته بندى ایرانول به علت داشتن امكانات پرکنی و بسته بندى ظروف و جهت تكميل چرخه توليد و عرضه محصولات از شركت پیشگام الوند خريدارى و به مجموعه شركت نفت ایرانول اضافه شد.
 در تاریخ 1387.06.17 شركت از سهامى خاص به سهامى عام تبديل و در تاريخ 1391.09.22در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرش و مورخ 1391.11.15در گروه فراورده هاى نفتی، کک و سوخت هسته ای با نماد شرانل درج شده  و سهام آن براى اولين بار در تاریخ 1391.11.25 در فرابورس مورد معامله قرارگرفت. كليه تغییرات مزبور همراه با اساسنامه جديد در اداره ثبت شركت ها به ثبت رسيد.

صورت های مالی 










نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حیدر جیریای
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
0
0
از محصولات ایرانول راضی هستم واقعا کیفیت عالی داره