رییس اتحادیه لبنیاتفروشان با اشاره به افزایش قیمتی که هر از گاهی در بازار لبنیات شاهدیم، گفت: نظارت لازم در زمینه کنترل قیمت لبنیات صورت نمیگیرد و شاهدیم که در برخی اقلام لبنی قیمتها به یکباره حدود 12 درصد افزایش و بعد از چند روز کاهش مییابد که نشان از بیثباتی و عدم نظارت کافی در این حوزه دارد.
خبر اقتصادی - علی رجبی بر ضرورت نرخگذاری متنوع لبنیات بر اساس نوع کیفیت آنها تاکید و اظهار کرد: با نرخ گذاری لبنیات بر اساس نوع کیفیت آنها طبیعی است کیفیت بهبود مییابد چون زمانی که نرخگذاری یکسان است صنایع روال یکنواختی را سپری میکنند و در جهت رقابت و افزایش کیفیت تلاش نمیکنند.
به گزارش ایسنا، رییس اتحادیه لبنیاتفروشان در عین حال بیان کرد: لبنیات به عنوان محصولی استراتژیک محسوب میشود و در حال حاضر بسیاری از کارخانهها، محصولات را به عنوان سنتی عرضه میکنند چون گرایش مردم به این محصولات زیاد شده است.
وی همچنین با بیان اینکه پرمصرفترین لبنیات شیر کمچرب است، گفت: پس از آن پنیر و ماست در رتبههای بعدی مصرف قرار دارند.
به گفته رجبی حدود 2000 واحد مجوزدار فروش لبنیات در تهران داریم.
برنامههای ویژه برای بازار ماه رمضان
وی همچنین گفت: جلساتی در سازمان صنعت، معدن و تجارت با حضور اتحادیه خواربارفروشان، فروشندگان پرنده و ماهی، گوشت گوسفندی و گاوی و اتحادیه لبنیاتفروشان برگزار و مقرر شد تمهیدات و برنامههای ویژهای برای بازار ماه رمضان امسال داشته باشیم.
رییس اتحادیه لبنیاتفروشان اظهار کرد: با تمهیداتی که قرار است اندیشیده شود در ماه مبارک رمضان که یکی از پرمصرفترین ایام سال در زمینه موادغذایی است، با مشکلی مواجه نخواهیم شد.
رجبی گفت: معمولا در این ایام با توجه به افزایش تقاضا، قیمتها با افزایش مواجه میشوند ولی با برنامههایی که قرار است انجام شود سعی داریم بازار را کنترل کنیم و اعضای صنف نیز در این زمینه همکاری لازم را انجام میدهند.