عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران از برنامههای اعضای جدید اتاق بازرگانی برای خروج از رکود خبر داد و گفت: نمیتوان انتظار داشت سرعتی که در کنترل نقدینگی و تورم ایجاد شد در مورد خروج از رکود حاصل شود.
خبر اقتصادی - احمد کیمیایی اسدی درباره چگونگی خروج از رکود در سال 1394 اظهار کرد: طبق برنامهای که دولت به مجلس ارائه کرده است و مجلس در حال بررسی آن است خروج از رکود از جنبههای مختلفی قابل بررسی است.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: باید توجه کنیم که در این زمینه دولت یازدهم عملکرد و نتایج دولت گذشته را با خود همراه دارد. نمیتوان انتظار داشت سرعتی که در کنترل نقدینگی و تورم ایجاد شد در مورد خروج از رکود نیز حاصل شود، چرا که این اتفاق به عوامل مختلفی ازجمله سرمایهگذاری خارجی، تعاملات بین المللی، صادرات و واردات بستگی دارد.
این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه نمیتوان موفقیتی که در بخش کنترل تورم ایجاد شد را برای خروج از رکود هم تصور کرد، ادامه داد: دولت یازدهم در ابتدا با رشد اقتصادی منفی دولت را تحویل گرفت. دولتمردان عنوان کردند اگر بتوانیم در سال رشد اقتصادی دو تا سه درصدی داشته باشیم و مورد تحریمهای جدید قرارنگیریم میتوان رشد اقتصادی که در سال 1390 وجود داشت را تجربه کرد.
کیمیایی اسدی تصریح کرد: باید برخی زیر ساختها بازسازی شوند و فضاهایی که در دولت گذشته بر اثر ماجراجوییهایی به وجود آمد تغییر کند تا فضای بین المللی تلطیف و باعث شود سرمایهگذاری خارجی شکل بگیرد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که کاهش نرخ سود بانکی به جریان تولید کمک کند.
این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران درباره برنامههای اعضای جدید اتاق بازرگانی برای خروج از رکود گفت: اعضای اتاق بازرگانی در دوره جدید با جدیت خروج از رکود را پیگیری و دنبال میکنند. اکنون در حال تدارک برنامههایی برای انجام این کار هستیم تا بتوانیم این برنامهها و راهکارهایی که میتواند به نتیجه برسد را در سطح دولتمردان و نهادهای قانونگذاری کشور مطرح کنیم.
کیمیایی اسدی اضافه کرد: تا کنون یک جلسه از دوره جدید اتاق برگزار شده است اما مذاکرلت اولیه به صورت غیر رسمی در مورد موضوعات مختلف در حال انجام و تعیین کمیسیونها مطرح است. مطمئنا یکی از کمیسیونها موضوع تولید و رونق اقتصادی را دنبال خواهد کرد و دیدگاههای مشورتی خود را به دولت ارائه میکند.