:
كمينه:۱۶.۵۱°
بیشینه:۱۶.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
رقابت 2.5 میلیارد دلاری نتایج انتخابات آمریکا نشان داد: اوباما از مرز افسانه ای گذشت 303 - رامنی 206

نتیجه انتخابات آمریکا: اوباما 303 رامنی 206 / رامنی به اوباما تلفن کرد و تبریک گفت

تا این لحظه 303 کارت الکترال برای اوباما اعلام شده است. 87 میلیون نفر در آمریکا در انتخابات شرکت کرده اند. برای اوباما 43 میلیون و 250 هزار و برای رامنی 43 میلیون و 500 هزار رای بوده که رامنی 4 دهم درصد بیش از اوباما رای آورده است اما رای الکترال و اکثریت رای ایالت ها به نفع اوباما بوده است / خودروسازان در اوهایو برمعدنکاران پیروز شدند
کد خبر: ۲۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۱ - ۰۷:۵۸



خبراقتصادی:  303 برای اوباما - 206 برای رامنی
این نتیجه بزرگترین انتخابات تاریخ جهان است که تاکنون اعلام شده است و یک رئیس جمهور سیاه پوست را برای دومین بار به کاخ سفید فرستاد




خوشحالی شدید طرفداران اوباما در مقر انتخاباتی اوباما نشان می دهد که رای  303 کارت الکترال به اوباما در برابر 206 رای به رامنی حاصل شده است. شبکه معتبر فاکس نیوز طرفدار جمهوی خواهان نیز این نتیجه را قبول کرده و این رای را اعلام کرده است.
طرفداران وی اکنون منتظر نطق پیروزی اوباما هستند. در بوستون نیز طرفداران رامنی و جمهوی خواه منتظر سخنرانی رامنی و پذیرش این نتیجه هستند
اوباما برای این پیروزی به حداقل رای 270 رای الکترال نیاز داشته اما حالا 303 رای دارد و بقیه ایالت ها نیز در حال شمارش هستند.

مجموع رای مردم یعنی مجموع آرا، برای  اوباما 43 میلیون و 250 هزار و برای رامنی 43 میلیون و 500 هزار  رای بوده که  4 دهم درصد بیش از اوباما رای آورده است اما رای الکترال و اکثریت رای ایالت ها به نفع اوباما بوده است.
تا این لحظه معلوم شده که بیش از 87 میلیون نفر از مردم آمریکا در این انتخابات شرکت کرده اند که البته در مقایسه با تعداد 290 میلیون نفر مردم آمریکا، مشخص است که آرای خاموش زیادی وجود دارد و جمهوری خواهان باید تلاش می کردند یا تلاش کنند که این آرای خاموش را جلب کنند تا سرنوشت انتخابات آمریکا را به نفع آنها تغییر دهد زیرا به نظر می رسد که آرای خاموش بیشتر از بخش محافظه کاران سنتی، و منتقدان است





کارشناسان می گویند که رنگین پوستان، مهاجران، دانشجویان، فعالان حقوق بشر و... که به سیستم سنتی آمریکا انتقاد دادند به اوباما رای داده اند و این عده در آمریکا بسیار زیاد هستند که باعث شدند برای دومین بار اولین رئیس جمهور سیاه پوست آمریکا انتخاب شود.




هنوز رای ایالت های ویرجینیا، فلوریدا، آلاسکا  مشخص نشده است
نتایج نشان می دهد که ایالت های سرنوشت ساز از جمله اوهایو، آیووا، میشیگان ویسکانسین و.... به اوباما رای داده اند.
نکته مهم این است که مجموع رای مردم تاکنون بیشتر برای رامنی بوده است اما مجمموع رای الکترال به نفع اوباما بوده است و این نشان می دهد  که اوباما مخالفان و منتقدان زیادی دارد و نمی تواند در چهارسال آِینده خیلی راحت با مردم آمریکا روبرو شود و انتقاد علیه وی در بین مردم آمریکا خیلی زیاد است و جمهوری خواهان باید مشکلات خود  راحل کنند تا بتوانند در 4 سال آینده برای موفقیت خود تلاش کنند.

در بررسی ایالت های سرنوشت ساز مانند اوهایو گفته شده بود که کمک مالی اوباما به خودروسازان در اوهایو باعث خواهد شد که رای مردم بیشتر به دموکرات ها داده شود و معدنکاران این ایالت، که طرفداران رامنی بودند نتوانستند جو اوهایو را به نفع رامنی تغییر دهند. بهبود وضع اقتصادی اوهایو و راه اندازی چند خط خودروسازی باعث شده که این ایالت در اختیار دموکرات ها باشد و آبی شود.




هزینه این انتخابات برای دو حزب و دولت آمریکا حدود 2.5 میلیارد دلار بوده و این رقابت یک میلیارد دلار برای جمهوری خواهان خرج به دنبال داشت و آنها تصور می کردند که این هزینه زیاد بتواند برای آنها رای جمع کند.
طرفداران آن در یکسال گذشته یک میلیارد دلار پول جمع کردند تا خرج انتخابات کنند و حالا تعجب می کنند که چرا نتیجه این چنین شده است.






رامنی در جمع هوادارانش حاضر شد و در یک سخنرانی کوتاه ضمن تبریک با باراک اوباما ،شکست خود را پذیرفت و از تیم انتخاباتی و هوادارانش تشکر کرد . وی گفت : با اوباما تماس گرفتم و پیروزی را به او تبریک گفتم . او گفت : ما نباید دچار اختلافات حزبی شویم و باید به دولت کمک کنیم. او گفت : انتخابات تمام شد ، اما اصول ما پا برجاست. آرزو داشتم آمریکا را به مسیری جدید وارد کنم ، اما مردم فرد دیگری را به رهبری برگزیدند.



باراک اوباما: سپاس آمریکا!

به گزارش سرویس بین الملل "انتخاب" ، اوباما به همراه همسرش میشل و دو دخترش ساشا و مالیا در جمع پرشور هوادارانش ضمن تشکر از تلاش هواداران ، خانواده و تیم تبلیغاتیش گفت: شما مردم آمریکا مهر تایید زدید بر روحیه ای که از جنگ تبری می جوید. او ضمن تمجید از نقش همسرش گفت: اگر میشل نبود ، من حالا مردی نبودم که امروز مقابل شما ایستاده .

اوباما در خصوص تعامل با رقیب انتخاباتیش نیز گفت : برای پیشرفت کشور می خواهم با رامنی همکاری کنم.

باراک اوباما به مردم آمریکا گفت : چه طرفدار اوباما بودید چه طرفدار رامنی، صدای خود را به گوش همه رساندید .




آرشيو مطالب
بين الملل
سياسی
اقتصاد و صنعت
ورزشی
سلامت
فرهنگ و هنر
اجتماعی
علم و فناوری
نسخه قابل چاپ
نسخه وب
داخلی » خبر » بين الملل

اوباما 303 - رامنی 206

سخنرانی پیروزی اوباما: تشکر از همه ملت آمریکا و تقاضای همکاری با رامنی



هواداران اوباما در شیکاگو ستاد مرکزی تبلیغات او ، به شادی و پایکوبی می پردازند اما هوادران رامنی در ستاد مرکزی او در بوستون در سکوت کامل به سر می برند.

آفتاب: براساس نتایج رسمی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ، باراک اوباما پیروز انتخابات شد.

به نقل از منابع خبری، میت رامنی با سخنرانی در جمع هوادارانش در بوستون شکست در انتخابات و پیروزی اوباما را پذیرفت.

رامنی همچنین در تماس تلفنی با اوباما، پیروزی در انتخابات را به وی تبریک گفت.

رامنی در سخنرانی اش در در میان هواداران خود در بوستون ضمن پذیرش شکست و تبریک به اوباما گفت: هم اکنون زمان چالش های بزرگ برای آمریکاست و امیدوارم رئیس جمهور در رهبری ملت ها موفق باشد.

رامنی سپس در حالی که همسر و 5 فرزندش بر روی سن حاضر شده بودند در میان تشویق هواداران، تریبون سخنرانی را ترک کرد.

اندکی پس از رامنی، اوباما نیز در میان هوادارانش در شیکاگو حضور یافت و سخنرانی پیروزی را ارائه کرد و از رقیب خود، رامنی و ستاد تبلیغاتی او تشکر کرد و گفت: در نظر دارم به زودی با رامنی ملاقات کنم تا برای آینده برنامه ریزی کنیم. خانواده رامنی خدمات بزرگی را برای آمریکا داشتند. رامنی برای خدمت به آمریکا تلاش زیادی کرد و علت اختلاف میان دو کاندیدا، تفاوت دیدگاه ها برای خدمت به ملت آمریکا بود.







اوباما با اعلام اینکه آینده ای بهتر را برای آمریکا می بیند گفت: ملت هایی وجود دارند که مانند ملت ما برای حق انتخاب ، تلاش می کنند.

او همچنین از همه ملت آمریکا ، معاونش جو بایدن ، ستاد تبلیغاتی اش، هواداران و همه ملت آمریکا که در انتخابات شرکت کرده و به یکی از کاندیداها رای داده اند تشکر کرد.

همچنین به گزارش بی بی سی، اوباما اضافه کرد: اگر تلاش کنیم، چه پیر باشیم چه جوان، چه معلول باشیم چه سالم، چه فقیر باشیم چه غنی، با تلاش وکوشش می‌توانیم خوشبخت شویم. با وجود تمام مشکلاتی که داشتیم، هیچگاه به اندازه اکنون امیدوار به آینده نبوده‌ام.

به گزارش عصر ایران،وی اضافه کرد: آمریکا بیشترین ثروت دنیا را دارد اما آنچه ما را ویژه می سازد قدرت اتحاد در مقابل سختی‌ها با وجود تفاوت‌هایمان است. ما به آمریکای سخاوتمند و صلح طلبی اعتقاد داریم که صلح و آزادی برای همه دنیا بیاورد. با وجود اختلاف نظرهایمان، اکثر ما آرزوهای مشابه برای آمریکا داریم، که کودکانمان زندگی برابری داشته باشند. چه طرفدار اوباما بودید چه طرفدار رامنی، صدای خود را به گوش همه رساندید و تغییر ایجاد کردید.

برای نخستین بار، باراک اوباما در صفحه توئیتر خود اعلام کرد برنده انتخابات شده و برای 4 سال دیگر رئیس جمهور ایالات متحده خواهد ماند.

این دومین بار پس از جنگ دوم جهانی است که یک رییس جمهور دموکرات برای بار دوم به کاخ سفید راه می یابد . بیل کلینتون رییس جمهوری اسبق آمریکا نخستین دموکراتی بود که توانست در انتخابات سال 1996 برای بار دوم به کاخ سفید راه یابد.

با انتشار خبر پیروزی ، هواداران اوباما در شیکاگو ستاد مرکزی تبلیغات او ، به شادی می پردازند و شعار می دهند" 4 سال دیگر" اما هوادران رامنی در ستاد مرکزی او در بوستون در سکوت کامل به سر می برند.

تاکنون 80 درصد از آرا شمرده شده است و مشخص شده اوباما تنها با اختلاف یک درصد توانست پیروز انتخابات باشد.




همچنین شماری از هواداران اوباما با تجمع مقابل کاخ سفید در واشنگتن دی سی ، به جشن و شادی می پردازند.

پس از آن ، اوباما نیز در جمع هوادارانش در شیکاگو حاضر می شود و سخنرانی پیروزی را ارائه خواهد کرد.

براساس اطلاعات رسمی، تا این لحظه ، اوباما 303 رای الکترال کسب کرده است.

در مقابل، میت رامنی 206 رای الکترال کسب کرده است. رامنی در ایالت اوهایو نتوانست پیروز شود و همچنان سنت شکست جمهوریخواهان در این ایالت و همزمانی ناکامی آنها در انتخابات به جای خود باقی مانده است. تا کنون در تاریخ انتخابات آمریکا هیچ نامزد جمهوریخواهی بدون کسب آرای اوهایو نتوانسته است به کاخ سفید راه یابد.

همچنین اوباما توانست در دو ایالت کلیدی دیگر برای جمهوریخواهان یعنی نیوهمشایر و ویکانسین ، رامنی را شکست دهد . یکی از دلایلی که رامنی پاول رایان را نامزد معاونت خود کرده بود کسب آرای ایالت ویسکانسین بود. رایان نماینده مردم این ایالت در مجلس نمایندگان آمریکا است. ایالت ویکانسین در انتخابات سال 2008 نیز به اوباما رای داده بود.

هر کاندیدایی که بتواند حداقل 270 رای الکترال کسب کند به کاخ سفید راه خواهد یافت .


نتایج اعلام شده برای تعدادی از ایالت های آمریکا به این شرح است:

ایالت آریزونا
پیروز: اوباما
تعداد رای الکترال: 11 رای

ایالت آلاباما
پیروز : رامنی
تعداد رای الکترال : 9 رای

ایالت آرکانزاس
پیروز : رامنی
تعداد رای الکترال : 6 رای

ایالت کلرادو
پیروز: اوباما
تعداد رای الکترال: 9 رای

ایالت کنتیکات
پیروز: اوباما
تعداد رای الکترال: 7 رای

ایالت دلاور
پیروز: اوباما
تعداد رای الکترال: 3 رای

ایالت فلوریدا
پیروز: اوباما
تعداد رای الکترال: 29 رای

ایالت جورجیا
پیروز: رامنی
تعداد رای الکترال: 16 رای


ایالت ایلینوی
پیروز: اوباما
تعداد رای الکترال: 20 رای

ایالت آیوا
پیروز: اوباما
تعداد رای الکترال: 6 رای

ایالت آیداهو
پیروز: رامنی
تعداد رای الکترال: 4 رای