مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در دیدار با مدیرعامل و معاونین شرکت سهامی ذوبآهن اصفهان گفت: در حقیقت این نگاه ملی و فرابخشی است که می تواند مجموعههای بزرگ را نجات دهد و دغدغههای مدیران را نیز به کمترین حد ممکن برساند.
اقتصادگردان - در این نشست صمیمانه، محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به نقش همافزایی این دو فولادساز بزرگ و قدیمی کشور اظهارکرد: تولد و شکلگیری مجموعههای بزرگی مانند ذوبآهن اصفهان، فولاد مبارکه و شرکتهای زیرمجموعه آنها، حاصل تفکر بلندمدت و استراتژیک مدیرانی است که طی سالهای گذشته با وجود منابع محدود، با در نظر گرفتن نیاز نسلهای آینده اقدام به راهاندازی این مراکز مهم صنعتی نمودند.
مدیر عامل فولاد مبارکه در ادامه خاطرنشان کرد: به حق، نجات صنعت کشور و پیشرفت و توسعه آن نیازمند یک نگاه ملی است و اگر ما اکنون در جایگاه مدیران این دو صنعت مادر کشور همان نگاه فرامنطقهای و ملی را دنبال نکنیم در آینده دچار تعارضات سازمانی و ناکارآمدی در ایفای نقش و رسالت خطیر خود در پیشبرد اهداف کشور در حوزه صنعت فولاد خواهیم شد.
طیبنیا در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت نگاه فرامنطقهای مدیران افزود: اگر نگاه ما فقط به استان اصفهان معطوف باشد و منطقه ای عمل کنیم از دیگران نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که ورای مناطق جغرافیایی خود تصمیم گرفته و در قالب یک تعامل منطقی به همکاریهای متقابل بپردازند؛ در حقیقت این نگاه ملی و فرابخشی است که می تواند مجموعههای بزرگ را نجات دهد و دغدغههای مدیران را نیز به کمترین حد ممکن برساند.
وی ذوبآهن و فولاد مبارکه را دو فولادساز بزرگ در یک منطقه جغرافیایی مشترک خواند و گفت: جدای مشکلات موجود با همفکری و همراهی مدیران این دو فولادساز بزرگ میتوان پروژههای مشترک تعریف نمود و منافع روزافزونی را برای هر دو مجموعه به ارمغان آورد؛ اگرچه تاکنون تعامل برای فعالیتهای روزمره با هماهنگیهای لازم وجود داشته اما با همراهی و همکاری بیشتر میتوان همافزایی قابل توجهی در منافع مشترک بهدست آورد.
مدیرعامل فولاد مبارکه در پایان افزود: برگزاری این جلسه را به فال نیک گرفته و اعتقاد داریم آغاز همکاریهای بیشتر، توجه به دغدغههای مشترک، موجب طرح و شناسایی پتانسیلهای موجود شده و نقشه راهی برای ادامه همکاریهای کوتاهمدت و بلندمدت برای دو شرکت میگردد؛ :می@توان با تشکیل کمیتهای مرکب از تخصصهای مختلف پیشنهادات همکاریهای آتی را احصا و فرصتهای سرمایهگذاری بیشتر را بررسی و اجرایی نمود.
بنابر این گزارش، منصور یزدیزاده مدیرعامل ذوبآهن نیز در ادامه ضمن اعلام آمادگی شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان در خصوص همراهی و همفکری با مدیرعامل و تیم مدیریتی شرکت فولاد مبارکه گفت: در نظر داریم مباحث مشترک و مرتبط در حوزههای مختلف اعم از تولید، توسعه، فروش و بازاریابی، اقتصادی و مالی و نیروی انسانی را به صورت جدی پیگیری نموده و با تشکیل کمیتههای فنی تخصصی به بهرهوری بیشتر مدیریتی هر دو شرکت کمک نماییم.
یزدیزاده همچنین در این دیدار خاطرنشان کرد: حمل محصولات و مقاصد مشترک، تأمین مواد اولیه و مبادی مشترک، نکات و تجربههای فنی، کارکنان و سرمایههای انسانی همه و همه از جمله مواردی هستند که دو قطب فولادی استان اصفهان با همکاری همدیگر میتوانند با کمک آنها به ارزش افزوده جمعی دست پیدا کرده و در نهایت هر دو مجموعه از مواهب سازمانی بهوجود آمده منتفع گردند.
وی در پایان، نگاه کلان به موضوعات صنعت فولاد را عامل اصلی توسعه و همافزایی دانست و گفت: ذوبآهن اصفهان و مجتمع فولاد مبارکه به دلیل نوع محصولات فولادی تولیدی در این مجموعهها و نیز حضور در استان اصفهان، دارای منافع و مسائل مشترک هستند که اهمیت همافزایی و همکاریهای دوجانبه را به مراتب بیشتر خواهد نمود.