تمایل فروش دلار در بازار ارز توسط صرافان و دلالان افزایش یافته به طوری که حراج های غیر رسمی توسط دلارفروشان به سبک بورس ها و مزایده های غربی به راه افتاده است جمعیتی چندصد نفری دور هم جمع شده اند و بازار سرپایی فروش ارز را با محوریت دلالان تشکیل داده اند.
خبر اقتصادی : چند دقیقه تا اذان ظهر مانده اما خورشید پشت ابرها پنهان شده تا هوای بهاری، مانع از بروز گرمای نیمروزی در پایتخت شود. کمی پایین تر از میدان فردوسی در تقاطع خیابان منوچهری اما بازار داغی به پا شده است. جمعیتی چندصد نفری دور هم جمع شده اند و بازار سرپایی فروش ارز را با محوریت دلالان تشکیل داده اند.
چند جوان که در سکویی ایستاده اند و از بالا به جمعیت اطراف خود نگاه می کنند به نوبت هدایت بازار را به دست می گیرند. فریادهای بلند آن ها بدون بلندگو هم فضا را پر کرده و هیجان بالایشان در تهیج جمعیت نقش دارد. هرکدام یک یا دو گوشی موبایل در دست دارند و دائما در حال مکالمه هستند. این نسل از فروشندگان دلار که با رقم های بالا هم سرو کار دارند، روش های جدیدی را به کار می بندند. آن ها به مانند حراج های بورسی، ارز را با بالاترین قیمت می فروشند. با فریادهای خود نرخ پایه را برای فروش بسته های دلار اعلام می کند و پیشنهادها را از داخل جمعیت، اعلام می کند و با شنیدن بالاترین پیشنهاد، کار معامله را تمام می کنند اما از رد و بدل شدن ریال و دلار در این میدان خبری نیست. فروشنده جوان جهتی دیگر را برای مبادله پول به خریدار نشان می دهد و او را به سمت شخص دیگری هدایت می کند.
برآورد فعالان بازار از ایجاد این بازار داغ فروش ارز از سوی دلالان و صرافان را دلیلی بر پیش بینی آن ها از نزول قیمت ها می دانند. این فروشندگان دلار را با قیمت 3 هزار و 450 تومان عرضه می کردند در حالی که تابلو صرافی ها چند قدم بالاتر از این هیاهو، قیمت 3 هزار و 480 تومان را نشان می داد.
بازار ارز که از ابتدای سال جاری نوسانات جزئی را از سرگذرانده و کمترین التهاب را داشته است از هفته گذشته با کاهش قیمت مواجه شد و زنگ خطر را برای سرمایه گذاران به صدا در آورد از همین رو بسیاری از صرافان تصمیم گرفته اند، روشی دیگر را در پیش بگیرند. به نظر می رسد تحلیل آن ها از آینده بازار بر کاهش قیمت دلار استوار است که تمایل بیشتری به فروش نشان می دهند.
بالاخره ارزونی اومد و روسیاهی برای ذغال موند.
بی خیال پایین اومدن.