:
كمينه:۱۶.۵۱°
بیشینه:۱۶.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
بانک پاسارگاد سازمان بهره ور شد

بانک‌ پاسارگاد تنديس سلامت اداري دريافت کرد

بانک پاسارگاد، موفق شد تنديس «سلامت اداري» را در همايش روز ملي ارتقاي سلامت اداري دريافت کردبه دليل تلاش‌هاي علمي و عملي برتر در راستاي ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد، از بانک‌پاسارگاد تقدير و تنديس اين همايش از سوي دبير علمي کنفرانس به بانک پاسارگاد اهدا شد
کد خبر: ۱۱۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۵:۱۱


خبراقتصادی: در مراسمي که به مناسبت روز ملي ارتقاي سلامت اداري توسط انجمن علمي مديريت رفتار سازماني برگزار شد، به دليل تلاش‌هاي علمي و عملي برتر در راستاي ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد، از بانک‌پاسارگاد تقدير و تنديس اين همايش از سوي دبير علمي کنفرانس به بانک پاسارگاد اهدا شد.

گفتني است پيش از اين نيز بانک‌ پاسارگاد موفق شده ‌بود در دومين جشنواره مديريت سلامت اداري، به عنوان سازمان پاک برگزيده و در همايش روز ملي مبارزه با فساد اداري از آن تقدير شد.

اين‌ موفقيت‌ها نشان از نگرش بنيادين به منظور ايجاد و راه‌اندازي يک سيستم پيشگيري از فساد با مرکزيت فرهنگ سازماني، در اين بانک است


بانک پاسارگاد "سازمان بهره ور" شد


در چهارمین دوره نظام ارزیابی جایزه ملی بهره وری ۱۴۰۴ بانک پاسارگاد به عنوان "سازمان بهره‌ور در حوزه بانک و بیمه "معرفی شد.

در چهارمین دوره جایزه ملی بهره وری  1404 که در تاریخ 9 اردیبهشت در سالن همایش تلاش برگزار شد، سازمان‌ها با توجه به معیارها و شاخص‌های مختلف به چهار سطح سازمان‌های متعهد به بهره‌وری، سازمان‌های همگام با بهره‌وری، سازمان‌های پیشرو در بهره‌وری  و در بالاترین سطح سازمان‌های بهره‌ور رتبه‌بندی شدند که بانک پاسارگاد موفق به کسب بالاترین سطح این جایزه یعنی "سازمان بهره‌ور" شد.

بر اساس این خبر، این جایزه بمنظور شناسایی و تقدیر از سازمان‌های بهره‌ور در ایران اسلامی طراحی شده‌است. رویکرد کلان این جایزه در چهارمین دوره اجرایی دو محور بهره‌وری و اقتصاد مقاومتی است.

مبنای امتیازدهی این جایزه در محور بهره‌وری، شاخص‌های رشد بهره‌وری سرمایه‌انسانی، رشد بهره‌وری سرمایه، رشد بهره‌وری عوامل تولید و سهم بهره‌وری در رشد اقتصادی است. همچنین در بخش اقتصاد مقاومتی شاخص‌هایی مانند واگذاری امور به مردم، حمایت از تولیدملی، توانمندسازی بخش خصوصی، کارآفرینی، مدیریت منابع ارزی، مدیریت مصرف، اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری مولد مدنظر قرار گرفته‌شده‌است