مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدکنندگان فرش دستباف شهری و روستایی ایران گفت:
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدکنندگان فرش دستباف شهری و روستایی ایران گفت: بخش فرش دستباف برای اشتغالزایی پایدار ظرفیت های بسیاری دارد که نباید آن را نادیده گرفت.
اقتصادگرذاد: به گزارش تارنمای اتحادیه فرش دستباف، «عبدالله بهرامی» ادامه داد:در این بخش می توان در شهرها و روستاها با هزینه های کمتر اشتغال ایجاد و کالای فاخر تولید شده را نیز با تلاش مضاعف در بازارهای هدف عرضه کرد.
وی از برگزاری همایش تخصصی «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال فرش دستباف» با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس مرکز ملی فرش ایران در بیست و سوم آبان ماه خبر داد و گفت: در این همایش یک روزه توانمندی های تولیدی، اشتغالزایی و صادراتی اتحادیه ها و تعاونی های فرش دستباف و دانش پژوهان این بخش بررسی می شود.
به گزارش ایرنا، بهرامی که ریاست کمیسیون فرش و صنایع دستی اتاق تعاون ایران را نیز بر عهده دارد، بتازگی اعلام کرد: بهبود صادرات فرش دستباف از حدود 360 میلیون دلار به 500 میلیون دلار در پایان دولت دوازدهم را می توان از طریق شناسایی بازارهای جدید و توسعه بازارهای موجود، انجام تبلیغات متناسب در بازارهای هدف، اعزام و پذیرش هیات های تجاری و حمایت از مشارکت فعالان حوزه فرش در نمایشگاه های بین المللی و منطقه ای دنبال کرد.
بهرامی بهبود پوشش بیمه ای قالیبافان، بهبود کمی و کیفی آموزشی، تقویت تقویت توان مالی و پشتیبانی فعالان و تشکل های تولیدی و صادراتی، ایجاد صندوق حمایت از هنر صنعت فرش دستباف، انجام پژوهش های کاربردی، تحریک تقاضای داخلی فرش دستباف با همیاری بانک ها و صندوق کارآفرینی امید و بهبود تبلیغات داخلی را از مهمترین راهکارهای توسعه صادرات فرش دستباف اعلام کرد.
دیروز نیز وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از فراهم سازی شرایط بیمه حدود 540 هزار بافنده قالی، فرش، گلیم، جاجیم و... در کشور خبر داد.
منبع: بازار کار