:
كمينه:۱۶.۷۹°
بیشینه:۱۸.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران عنوان کرد

انتخاب 350 رسته شغلی ذیل طرح توسعه مشاغل خانگی/داشتن مدرک دانشگاهی برای متقاضیان الزامی نیست

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به انتخاب 350 رسته شغلی ذیل طرح توسعه مشاغل خانگی گفت: مدرک دانشگاهی برای متقاضیان الزامی نیست و به هر متقاضی 20 میلیون تومان وام اعطا خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۰۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۵
اقتصادگردان_ علی ربیعی در حاشیه مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری جهاد دانشگاهی با وزارت تعاون، کار و  رفاه اجتماعی و انعقاد قرارداد توسعه مشاغل خانگی در هشت استان برای 20 هزار نفر درجمع خبرنگاران اظهار کرد: از قبل با جهاد دانشگاهی در خصوص این طرح مذاکراتی داشتیم و در نهایت 350 رسته شغلی ذیل صنایع تبدیلی‌، صنعتی، IT ، فرهنگی و هنری را در هشت استان مشخص کردیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به رویه کار در این طرح افزود: افراد متقاضی می توانند در ثبت نام درسامانه مشاغل خانگی وزارت کار متناسب با رسته‌های شناسایی شده در هشت استان، به جهاد دانشگاهی معرفی شوند و جهاد به عنوان نهاد تسهیل‌گر آموزش‌های فنی حرفه ای به این متقاضیان ارائه دهد.

وی ادامه داد: پس از این آموزش‌ها افراد ارزیابی می‌شوند و سپس با نظارت و پشتیبانی جهاد دانشگاهی برای اخذ وام به صندوق کار آفرینی امید معرفی خواهند شد.

ربیعی با بیان اینکه اتصال به بازار با همکاری جهاد دانشگاهی و وزارت کار سامان می یابد گفت: متقضیان الزاما نباید فارغ التحصیل دانشگاه باشند؛ اما این مسئله می‌تواند اولویت‌هایی داشته باشد. برای هر متقاضی 20 میلیون تومان در نظر گرفته‌ایم اما این مبلغ بستگی به شغل منتخب دارد و ممکن است در مواردی افزایش یابد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: ضمانت این وام‌ها که از صندوق کارآفرینی امید پرداخت می‌شود ساده ترین نوع ضمانت است.

وی یادآور شد:‌ جهاد دانشگاهی به عنوان مروج اشتغال، ناظر و تسهیل‌گر دراین طرح عمل خواهد کرد و سیستم‌های جهاد به ما قدرت نظارت به‌روز را می‌دهد.

ربیعی در ادامه با اشاره به مشاغل خرد و کوچک گفت : دراین حوزه موفقیت نسبی کسب کردیم و توانستیم طی 5 سال 4هزار 800 میلیارد تومان وام اعطا کنیم و متقاضیان توانستند سالانه 50 هزار شغل را تثبیت کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ما معمولا با مباحث تامین مالی خرد و تسهیل‌گری را به درستی آشنا نیستیم اما امروز در این مسیر حرکت می‌کنیم افزود: متقاضیان مشاغل خانگی خویش‌فرما هستندو از این رو برای این افراد باید  ایجاد نظام بیمه ارزان قیمت را در دستور کار قرار دهیم.

جهاد ظرفیت آموزش 600 هزار نفر در سال را دارد

به گزارش ایسنا، دکتر حمید رضا طیبی نیز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جهاد دانشگاهی دارای ظرفیت آموزش 600 هزار نفر در سال است اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از سال78 در زمینه اشتغال دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی فعالیت‌هایی انجام داده است از این رو با آمادگی کامل وارد این طرح شدیم.

رییس جهاد دانشگاهی افزود:‌ اجرای این پروژه مهم نیاز به آموزش‌های فرهنگی و فناوری دارد که در هر دو حوزه تجربه‌های موفقی داشتیم.

وی با بیان اینکه ‌اجرای این پروژه از اول مهر عملا آغاز شده است ادامه داد: بر اساس ظرفیت‌های استانی زمینه‌های ایجاد شغل شناسایی و متقاضیان پشتبیانی خواهند شد.

منبع: ایسنا