:
كمينه:۱۶.۵۱°
بیشینه:۱۶.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
رئیس اداره فرش استان همدان

فرش دستبافت نیازمند تشکیل «سازمان ملی فرش و صنایع‌دستی» است/ دستگاه‌های دولتی در حوزه فرش احساس تولی‌گری می‌کنند

رئیس اداره فرش استان همدان با اشاره به اینکه فرش دستبافت نیازمند تشکیل سازمان ملی فرش و صنایع‌دستی است، گفت: دستگاه‌های دولتی در حوزه فرش احساس تولی‌گری می‌کنند.
کد خبر: ۹۴۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲






اقتصادگردان_به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، احمدعلی بابایی پیش از ظهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید در بدنه بخش دولتی و در بخش خصوصی حوزه فرش به صورت متمرکز مدیریت شود.
وی با اشاره اینکه در بخش خصوصی تشکل‌های متعددی برای مدیریت فرش دستبافت وجود دارد، افزود: انواع اتحادیه، انجمن و شورا در حوزه مدیریت فرش در بخش خصوصی وجود دارد.
رئیس اداره فرش استان همدان عنوان کرد: با راه‌اندازی خانه فرش در بخش خصوصی می‌توان این حوزه را به شکل واحد مدیریت کرد که تمامی رسته‌های صنفی را پوشش دهد و طبیعتاً با مدیریت متمرکز می‌توان مسیر را ترسیم و به زیرمجموعه‌ها اشاعه داد.
بابایی با بیان اینکه در بخش دولتی نیز فرش متولی‌های متعددی دارد، تبیین کرد: اصلی‌ترین بخش مدیریتی فرش، مرکز ملی فرش ایران و زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
وی با اشاره به اینکه در وزارت صنعت، معدن و تجارت، مرکز اصناف از دیگر متولیان حوزه فرش است، توضیح داد: این امر سبب می‌شود که فرش در زیرمجموعه دستگاه‌هایی نظیر کمیته امداد، آموزش فنی و حرفه‌ای، اداره کل کار و امور اجتماعی، صندوق مهر و کارآفرین و دانشگاه‌های فرش قرار گیرد و دیگر بخش‌های دولتی نسبت به حوزه فرش احساس تولی‌گری کنند.
رئیس اداره فرش استان همدان تأکید کرد: ساختار فرش باید در بدنه دولت متمرکز شود، چراکه فرش به عبارتی کالایی ارزشمند، هنری و گران‌بهای ملی است که اشتغال زیادی در دل خود جای داده و این میراث کهن دارای صرفه اقتصادی است، به این دلایل فرش باید یک سازمانی فراتر از مرکز ملی فرش ایران داشته باشد.
بابایی با تأکید بر اینکه در ساختار تعریف شده باید سازمان ملی فرش و صنایع‌دستی وجود داشته باشد، تشریح کرد: باید در شاکله صنایع‌دستی، سازمان ملی فرش و صنایع‌دستی به وجود آید که این ساختار می‌تواند ما را از وضعیت فعلی نجات دهد.