:
كمينه:۱۳.۷۳°
بیشینه:۱۳.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
از سوی شرکت مخابرات انجام میشود

واگذاری 3 میلیون پورت ‌اینترنت پرسرعت در کشور

معاون شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران گفت: امسال در نظر داریم بالغ بر سه میلیون پورت ‌اینترنت پرسرعت را در سراسر کشور واگذار کنیم.
کد خبر: ۵۲۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹
1412583699103_19.jpeg

خبر اقتصادی - محمدرضا حاجی محمدی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه، اظهارکرد: امروزه وضعیت ارتباطات در دنیا رشد قابل توجهی پیدا کرده، بگونه ای که دیگر هیچ خانه‌ای را نمی توان یافت که در آن یکی از ابزارهای ارتباطی وجود نداشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: اتحادیه جهانی مخابرات امسال را به نام سال «فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ محرک نوآوری» نامگذاری کرده که از همین نامگذاری می‌توان به جایگاه بالای این فناوری پی برد.

معاون شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران گفت: در حال حاضر بیش از چهار میلیون پورت اینترنت پرسرعت را تقدیم ملت ایران کرده ایم و در نظر داریم که امسال نیز سه میلیون پورت اینترنت دیگر را هم در سراسر کشور واگذار کنیم.

حاجی محمدی تصریح کرد: همچنین امسال برای تلفن ثابت نیز در نظر داریم که یک میلیون تلفن ثابت دیگر در سراسر کشور به متقاضیان واگذار کنیم.

وی افزود: در بحث واگذاری خطوط تلفن همراه اول نیز برنامه‌های خاصی داریم که بتوانیم ضریب نفوذ را افزایش دهیم.

معاون شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران اظهارکرد: در حال حاضر 29 میلیون تلفن ثابت با ضریب نفوذ 38.5 درصد و همچنین 61 میلیون تلفن همراه با ضریب نفوذ 75 درصد در کشور واگذار کرده ایم که اگر جمع تلفن ثابت و همراه را با یکدیگر حساب کنیم باید گفت که هر فرد ایرانی یا تلفن ثابت، یا تلفن همراه و یا هر دوی آنها را در اختیار دارد.

وی در ادامه یادآور شد: متاسفانه هنوز ضریب نفوذ اینترنت در کشور پایین است که باید آن را در حد قابل قبولی افزایش دهیم.

حاجی محمدی همچنین تاکید کرد: در حال حاضر بالغ بر 24 هزار BTS در 72 هزار کیلومتر از جاده‌های اصلی و فرعی کشور تحت پوشش آنتن‌دهی خطوط تلفن همراه هستند.

وی افزود: در 1239 شهر کشور شبکه تلفن همراه دایر است و در سطح 53 هزار روستای کشور نیز ارتباط تلفنی برقرار است. همچنین در 10 هزار روستای کشور دفتر خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات برقرار است.

او اظهارکرد: این درحالی است که با وجود ارائه این همه خدمات از سال 1382 تاکنون هیچ گونه افزایش تعرفه‌ای در شرکت مخابرات ایران صورت نگرفته، درحالیکه در تمامی زمینه‌های دیگر همچون حامل‌های انرژی شاهد افزایش تعرفه ها هستیم.

وی همچنین به طرح هم‌کدی تلفن در استان اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح در حال حاضر فقط 31 کد استانی برای تلفن داریم که این کار باعث سهولت در شماره گیری و همچنین کاهش هزینه مردم شده است، به گونه ای که تماس تلفنی با تمامی نقاط یک استان تنها با 30 ریال در هر دقیقه ممکن است و این تعرفه برای هر مکالمات بین استانی در هر دقیقه 330 ریال است.

او خاطرنشان کرد: با انجام طرح هم‌کدسازی تلفن بین 10 تا 12 درصد از درآمد این شرکت در این حوزه کاهش یافت و این درحالی بود که دولت قرار بود تعرفه‌ها را برای شرکت مخابرات ایران افزایش دهد که هنوز این مهم صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه بحث نوسازی شبکه مخابرات را در دستور کار داریم گفت: پیش‌بینی کرده ایم امسال دو هزار میلیارد تومان در زیرساخت‌های مخابراتی ایران توسط این شرکت سرمایه گذاری صورت گیرد.

معاون شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران گفت: از زمانی که شرکت مخابرات ایران خصوصی شده تاکنون به طور متوسط سالیانه بالغ بر دو هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه های زیرساخت مخابراتی کشور انجام شده است.