اقتصادگردان- در ابتدای این نشست، فعالان بازار سرمایه ضمن بیان تحلیلهای خود از بازار ، اهم موضوعات، دغدغهها و پیشنهادهای خود را برای بهبود بازار سرمایه مطرح کردند.
از جمله محورهای مورد بحث در این نشست، «نیاز به تزریق منابع جدید توسط دولت در بازار سرمایه، جدیت بیشتر در پیگیری عرضه خودرو در بورس کالا، ثبات تصمیمسازی و تصمیمگیری در بازار، جلوگیری از انتشار اوراق و عرضه آن در بازار، حذف اختلاف نرخ دلار نیمایی با نرخ آزاد، پیگیری جدیتر مطالبات بازار توسط کانونها و نهادها از دستگاهها، پیگیری مطالبات ناشران از دولت ، راهاندازی بازار جبرانی و.... » بود.
همچنین، در این نشست، حجت اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن استقبال از تداوم هدفمند برگزاری این نوع نشستها و ایجاد فضای گفتوگوهای مستمر در بازار، گفت: برگزاری اینگونه نشستها باعث میشود مسائل پیش روی بازار سرمایه، دقیقتر و عمیقتر مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
صیدی بر لزوم انجام اقدامات اساسی برای رونق دوباره بازار سهام و بازگشت اعتماد به آن با کمک و همراهی دولت و فعالان اقتصادی تأکید کرد و گفت: ماهیت بازار سرمایه به گونهای است که همواره ضرورت دارد قبل از هر اقدامی، نتایج مورد احتمال و اهداف قابل تحقق مورد تحلیل قرار گیرد.
او با اشاره به ۱۸ برنامه و اقدامی که در دستور کار سازمان بورس قرار گرفته، گفت: پیگیری تصویب قانون جدید بازار سرمایه از جمله اقدامات زمانبری است که در حال پیگیری است.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به این که کاهش فاصله بین نرخ دلار نیما با بازار آزاد مخالفانی نیز دارد، تأکید کرد: به منظور کاهش شکاف بین نرخ دلار نیما و بازار آزاد و حذف رانت باید اقدامات جدی صورت گیرد.