:
كمينه:۱۶.۷۹°
بیشینه:۱۸.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲

یکه زارع برای مدیرعاملی ایران خودرو آماده می شود

این امر و چالشهایی که خودرو سازی با آن روبرو شد البته ریشه در مسائلی اساسی تر و بنیادین داشته و برخی آن را ناشی از وضعیت مدیریت و عدم حاکم بودن تقکر استراتژیک در بین مدیران خودرو ساز قلمداد کرده اند.
کد خبر: ۱۸۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶
در همین حال است که با حضور نعمت زاده در راس وزارت صنعت و معدن و تجارت امیدها به زنده شدن دوباره صنعت خودروی کشور روشن شد و اولین اقدامات وزیر صنعت و معدن و تجارت نشان از آن داشت که وی به شدت به این صنعت و مسائل آن اهمیت میدهد.




در همین راستا شاید تحول در سطح مدیریتی صنایع خودروسازی کشور و به خصوص در لایه هایی که کاستی و ضعف مدیریتی به خوبی احساس میشود یکی از راهکارهای وی برای سر و سامان دادن به وضعیت خودروسازان کشور است و شاید تغییر اخیر در مدیریت ایران خودرو نیز در همین راستا باشد.

بر این اساس که امروز خبر رسیده است که به زودی هاشم یکه زارع به جای جواد نجم الدین سکان هدایت ایران خودرو را به دست خواهد گرفت.

یکه زارع که خود کارشناس ارشد صنایع است و پیش از این پستهای اصلی و مشاوره ای فراوانی در صنعت خودرو سازی کشور داشته است، در حالی به ایران خودرو خواهد رفت که تجربه مدیریت وی در سالهای نه چندان دور کارنامه خوب و قابل قبولی را برای وی به جا گذاشته است.

اصحاب فن شاید بیش از هر چیز نام یکه زارع را – که از سال 1361 با عضویت در هیات مدیره و مدیرعاملی شرکت صنایع ماشین‌های چوب فعالیت خود را آغاز کرده است – با قرارداد ساخت ولوو در شرکت سایپا در دوران مدیریت اش میشناسند. در دورانی که با فاصله اندکی از طراحی کامیونهای بادسان در این شرکت قرار دارد.

وی که پیش از این مدیر عاملی ایران خودرو دیزل را در دست داشته، توانست در دوران مدیریت خود در این شرکت، سود آوری خوبی را برای نماد معاملاتی حوزه تحت مدیریتش به ارمغان آورد تا نام قهرمان سنگین وزن خودرو سازی به وی داده شود. همچنین نوع نگرش وی به تولید و ساخت خودروها، نشان از یک تفکر متفاوت در صنعت خودرو سازی دارد.

از نمونه های دیگر موفقیت هاشم یکه زارع تولید اولین اتوبوس بی آر تی در مجموعه ایران خودرو دیزل در سال 90 است که به همت کارشناسان داخل و با هدایت یکه زارع صورت پذیرفت.

با این تفاسیر، جایگزینی وی به جای جواد نجم الدین در مجموعه ایران خودرو این نوید را به همراه دارد که در آینده شاهد تحولاتی اساسی در این شرکت و در نهایت جایگزین شدن تفکر استراتژیک و بلند مدت و پرهیز از تصمیمات مقطعی و مسکن برای دوای دردهای بیشمار خودروسازی کشور باشیم.