سرانجام نرخ ارز در بودجه مشخص شد و راه تک نرخی شدن را در پیش گرفت پس از آنکه به دلیل ابهام نرخ ارز در بودجه این موضوع دوباره به کمیسیون تلفیق ارجاع شد اعضای کمیسیون تصمیم گرفتند که نرخ ارز در بودجه، همانطور که پیش از این به توافق رسیده بودند 2450 تومان تصویب شود
خبراقتصادی: فرارو نوشت: به عقیده کارشناسان این تصمیم بازار را با یک تلاطم جدید روبرو خواهد کرد از این پس ارز دو نرخی (مرجع و مبادلاتی) از نظام اقتصادی حذف خواهد شد. این تصمیم حداقل در سهم دولت ( 5. 57 درصد) اجرایی می شود و مابقی بر اساس ارز شناور مدیریت شده (نرخ روز) توسط بانک مرکزی تعیین می شود. پیش از این دولت درآمدهای خود را بر اساس ارز مبادله ای محاسبه می کرد.
برخی معتقدند که تعیین چنین نرخی برای ارز در بودجه بازار ارز را با هراسی از آینده روبرو خواهد کرد و احتمالا نرخ ارز دوباره به سمت 4500 تومان حرکت کند. این در حالی است که برخی دیگر افزایش نرخ ارز را در بازار را تنها در صورتی می دانند که دولت با تعیین ارز 2450 تومانی همچنان به کالای اساسی ارز مرجع تخصیص دهد.
در حالی که هنوز وضعیت ارز تخصیصی کالای اساسی در بودجه مشخص نشده است، پیشنهاد اتاق بازرگانی برای حذف ارز مرجع این است که به واحدهای صنعتی و تولیدکننده دارو و مواد غذایی مابهالتفاوت و یارانه تغییر نرخ ارز مرجع داده شود. دولت هم با این نظر موافق است و در لایحه بودجه سهمی برای یارانه تغییر نرخ ارز در نظر گرفته است.
حالا با تعیین ارز 2450 تومانی در کمیسیون تلفیق و احتمال قریب به یقین تصویب آن در صحن علنی مجلس امروز بهمنی رئیس کل بانک مرکزی از تزریق مقدار قابل توجهی ارز به بازار در آستانه انتخابات و تحویل سکه های پیش فروش شده از سال قبل خبر داده است. بر اساس این خبر می توان پیش بینی کرد که بازار نسبت به تعیین ارز 2450 تومانی واکنش نشان خواهد داد و نرخ ارز در بازار سیر صعودی در پیش خواهد گرفت.
این اتفاق، کار بانک مرکزی برای مدیریت ارز شناور را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. تلاش بانک مرکزی در آرام نگاه داشتن بازار در آستانه انتخابات به همین جا متوقف نمانده است و آمارهای بانک مرکزی حکایت از تخصیص 6/1 میلیارد دلار ارز مرجع به واردات کالاهای اساسی دارد.
دولت و بانک مرکزی پیش از این با صدور بخش نامه ای ارز مرجع را از کالای اساسی حذف کردند. اما با افزایش ناگهانی گوشت و روغن در بازار از این تصمیم عقب نشستند. پرداخت ارز مرجع به کالای اساسی حداقل تا پایان خرداد قطعی است بر این اساس پیش بینی می شود بازار کالای اساسی حداقل تا پایان خرداد روزهای آرامی در پیش خواهد داشت.
اما تزریق ارز به بازار تا چه زمانی و تا چه حدی می توان ثبات بازار را حفظ کند سوالی است که باید برای رسیدن به جواب آن اندکی صبر کرد.
امیدوار باشید با کار و تلاش بهتر می شود
امیدوار باشید با کار و تلاش بهتر می شود "
راست میگه باید امیدوار باشید! یک روز دلار 7 تومنی، یک روز 7000 تومنی!
این به اون در!
به پشتوانه دلار نفتی هم تا ابد نمی توان زندگی کرد نتیجه اش همین است حتی با نفت 100 دلاری اقتصاد مشکل دارد
به همین خاطر می گوییم کار، که بی خیال این نفت شویم چون از نفت درست استفاده نمی کنیم می فروشیم و وارد می کنیم و مصرف کننده شده ایم
اما اگر تولید وکار و تلاش و امید باشد مطمئنا نتیجه بهتری خواهد داد...
1.هر کدام از ما در حرفه های مختلفی که هستیم به طور دقیق با کار آمدی بالا، روزانه حداقل 5 ساعت کار کنیم. ( کار مفید روزانه در ژاپن7 ساعت و 25 دقیقه و میانگین کشورهای خاورمیانه 15 دقیقه است).
2.اگر می خواهیم به ثروت برسیم، با رانت و ارتباطات این کار را نکنیم. بلکه زحمت بکشیم. فکر کنیم. رقابت کنیم و ثروتمند شویم.
3.تا می توانیم با هموطنان خود همکاری کنیم. مبنای توسعه، سیستم است. مبنای سیستم، همکاری است. از تعارض و اختلاف و درگیری با هموطنان خود پرهیز کنیم از رانندگی گرفته تا توزیع امکانات.
4.تولید کنیم حتی شده مداد بسازیم. ابداع کنیم حتی شده بند کفشی ابداع کنیم که بیست سال کار کند.
5.کار کنیم. تولید کنیم. کمتر مصرف کنیم. صادرات کالا و خدمات را گسترش دهیم. توانمند شویم. با قدرت اقتصادی، حاکمیت ملی را بهتر حفظ خواهیم کرد و بر محیط بین الملل تأثیرگذارتر خواهیم بود.
وقتی تولیدکننده من میره ایدشو از کشورهایی که زیر ساخت های تولید توشون قویه، میگیره
توقع داری تولیدش رشد کنه
اینکه نشد تولید. به این میگن کپی
تولید باید یه ایده تازه توش باشه که اگه داشته باشه، تو افغانستانم تولید کنه حتمنا برندس
وضعیت کاملا نامشخصه ، هر کس یه چیز میگه
بازار فعلا نسبتا آرومه
خدا کنه این آرامش قبل از طوفان نباشه
تو این کشمکش ها اکثریت مردم اذیت میشن
خدا ذلیل کنه ،له کنه هر کسی رو که داره به این ملت خیانت میکنه چه داخلی ها با پول و قدرتشون و چه خارجی ها با تحریمشون
اگه نه، بشینید و بنگرید که چگونه دلار تا آخر سال میشه 4 تومن.
زنده باد ایران و ایرانی
امثال تو که ........... با اون افکار .........
زیرا کارشناس براساس عواملی که وجود دارد پیش بینی می کند.
اگر بانک مرکزی به موقع وارد عمل نمی شد و بخشنامه دولت و بانک مرکزی اجرا نمی شد شاد نرخ دلار از 4500 هم فراتر می رفت.
واقعیت این است که رشد درآمد نفت باعث کاهش نرخ دلار شده است وگرنه با وضعیت اقتصاد بدون نفت عملا نرخ ارز بالاتر از این خواهد بود.
لذا کارشناسان و بانک مرکزی و دولت باید در این مسیر به گونه ای عمل کنند که از رشد بیشتر نرخ ها جلوگیری کند.
واقعیت را دانستن و پیش بینی کردن عصبانیت ندارد حقیقت تلخ است و راه مقابله با مشکلات پذیرش واقعیت در درجه اول است....
اگه کسی تحلیل درست داره نظر بده لطفاٌ
چرا که تا چند ماه پیش تمام تولیدی های کشور بخصوص خودروسازان یا بهتر بگم مونتاژکاران چینی ففط قیمت محصولاتشون رو بالا بردند حالا سودش برای چه کسانی بود واردش نمیشم.
و دلیل بالا بردن محصولات رو تحریم ها و بالا رفتن قیمت دلار عنوان کردند
الان دقیقا عکس این حرف رو میزنند
......................
عزیرم اگر خواااابه طبیبم رو میخوام
فقط شانس بیاریم تحریم ها برداشته شه. وگر نه .......
تدبيرشو بايد كشوراي پيشرفته الگو قرار بدن تا بيشتر پيشرفت كنن!!
باید بررسی کنیم که آیا بهتر این می توانست حرکت کند و چگونه؟!
دوم این که آزادسازی دلارهای نفتی و طلا و... به اندازه ای نیست که جواب این همه مخارج و نیاز کشور را بدهد و دولت احمدی نژاد دلارهای نفتی را پیش خور کرده بود و کل طلب ما در تحریم حدود 30 میلیارد دلار بوده که گفته شده بخش عمده ای از آن برای خرید قطعات و نیازهای صنعت نفت خرج شده بود و بخشی هم برای پیمانکاری های چین و... هزینه شد. لذا پول نقد آنچنانی دست دولت را نگرفت.
سوم این که اثر افزایش قیمت نفت بر اقتصادتاخیری است و دو سه سال طول میکشه که نتیجه بدهد. چهارم و مهمتر این که با پول نفت اگر قرار بود رشد کنیم در این 100 سال حتما به جایی رسیده بودیم و عربستان باید کشوراول جهان میشد. در نتیجه مشخص است که این درآمد اگر فقط به مصرف و نشستن و کار نکردن منجر شود عاقبتی ندارد جز تورم و بیکاری....
تا اقتصاد رشد نکند و همه کار نکنیم و دولت از محل مالیات ها تامین نشود نمی توان انتظار داشت که نفت و نقدنیگی اوضاع را بهتر کند. به نقدینگی و نفت توجه نکنید چون جز ایجاد مشکل نتیجه ای نداشته است.
چون اومدن ترامپ در جهان ایجاد ثبات اقتصادی ورونق تولید می شود
چون اومدن ترامپ در جهان ایجاد ثبات اقتصادی ورونق تولید می شود
چرا صرافی هایی باید اجازه ی فعالیت با مجوز وزارت کار داشته باشند و حتی صرافی هایی اینترنتی ای هستن که 6 ساله بدون هیچ مجوزی فعالیت میکنند و جالب اینجاست حتی نوع مجوز های مربوطه رو هم نمیشناسند و خودشون تعیین کننده ی قیمت فروش خودشونن. از اونجایی هم که حداقل ماهی 50000 دلار ارز اوری دارند به ادعای خودشون کسی جلوشون رو نمیگیره هرچند این ارز کثیف باشه
نمیخوان هیچ اقدامی کنن ............ چرا جلوشو بگیرن منتظر نرخ های بالاتر هم باشین و رسیدن پولمون به ارزش پول چین
اقایون دست بجنبند ، فکری به حال جامعه کنین این میتونه مسائل زیادی همچون وارادات گندم رو تحت تاثیر قرار بده که پیامد های جبران ناپذیر و هزینه های بسیاری برای دولت های اتی داره
همه ی دنیا نرخ ارز رو با فرمول های تورمی حساب میکنن ، ما اکتفا کردیم به روش برابری قدرت خرید اونم توی کشوری که هیچ اماری مستند و حقیقی نیست
یا بهتر بگم
معز ها را باید شست جور دیگر باید دید
و اکنون راستگویی و درستی برای همه ارزو شده
فقط تعجب اینکه کدامین افریده میخواهد این بار مسئولیت را به دوش گیرد!
طلا رو هم بالا نگه ميداره انقد كه ما ٢٠ تومن با همه جا تفاوت قيمت داريم
اين وضع دلار فقط مردمو فقيرتر كرده
تورو خدا منو راهنمایی کنین یکسال زحمت کشیدم تا تونستم یه خورده پول پس انداز کنم میخوام دلار بخرم تازه واردم هستم و اصلنم سر در نمیارم از بازار و اینا بنظرتون دلار بخرم الان یا نه تو رو خدا راهنماییم کنین
مشکل از ملته خیانت و کلاهبرداری پشت سرهم در حق هم
همه به فکر منافع خودشونن از هر راهی که شده،همین وبس
....
دلار رو به اوج میرسونن بعد یکم ازش کم میکنن میدن ملت بیچاره....مردم هم بعدا میگن دلار ارزون شد.....
من هزار دلار ميخوام
اسكناسهاي ١٠٠ دلاري
كسي اگر فروشنده هست ٤ تومن ميخرم
به قول معروف به کجا راریم میریم تعاسف،،،
دلالی
فقط
بقیه کارها جواب ک نمیده هیچ سوال هم میپرسه
کشور ما وارد کننده است و افزایش قیمت دلار نقش مستقیمی روی اشتغال داره. حتی تولید کننده ها هم به علت نبود مواد اولیه ارزان و عدم امکان افزایش قیمت, دارن تعدیل نیرو می کنن
بنده یه مینی بوس ایسوزو ثبت نام کردم و برج 8 که کارهای ثبت نام رو انجام دادم ماشین قیمتش 169 میلیون بود و ما به طور لیزینگی قرارداد بستیم و بعد از یه ماه قیمت شد 170 میلیون و بعد از دو ماه دیروز به ما اعلام کردن که قیمت ماشین بخاطر بالا رفتن دلار مبلغ 7 میلیون تومن گرانتر شده و من بیچاره کل وسیله هام رو فروختم و وام هم گرفتم تا بتونم یه ماشین صفر در بیارم و ولی هر روز داره گرونتر میشه و موندم ایا میتونم بخرم یا نه
اهای مسِِئولان دولت دستمو بگیرید
دیگه موندم چکار کنم
اگه کسی راهنمایی میتونه بکنه بهم بگه
دیگه نه راه پس دارم نه راه پیش
وبر علیه فقرا در حرکته
هرسال یه درصدی به حقوق ها اضافه میشه که باعث افزایش نابرابر
حقوق ها میشه این افزایش به نفع حقوق های قوی و نجومی پیش میره
هرساله برای افزایش قیمت کالا و خودرو درصدی مجوز صادر میشه
سرمایه های مردم در داخل بانک و پول در دست مردم هرساله ارزششو از دست میده و مردم عادی ضربه میبینن
چرا در برخی کشور ها خبری از ربا و سود بانکی نیست ها قیمت ها در طول سال ها ثابته ولی سیاست کشور ما اینطور نیست
باید بگم این امر شبه عمد صورت میگره دست تو جیب مردم کردن و ارزش پول مردم را کم کردن .......... که با سیاست های ربوی درحال انجامه ازن مکانیسم داره از کنترل خارج میشه به خدا برگردید و توبه کنید قبل از اینکه گرفتار بشید