:
كمينه:۱۰.۷۹°
بیشینه:۱۲.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
بانوی کارآفرین تبریزی تاکید کرد:

نبود بازارچه‌ دائمی صنایع دستی، مشکل عمده کارآفرینان

بانوی کارآفرین تبریزی تاکید کرد: نبود بازارچه‌ی دائمی صنایع دستی عمده مشکل کارآفرینان و هنرمندان تبریزی است که هنرمندان اصفهانی و شیرازی با چنین مشکلی مواجه نیستند.
کد خبر: ۱۰۶۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۸
اقتصادگردان_ فاطمه دلیری با بیان این که کارآفرینی را با مشاغل خانگی و سرمایه‌ی اولیه‌ی ۳۰۰ میلیون ریال شروع کرده است، اظهار کرد: کارآفرینی را از سال ۹۱ و با ۳۳ نفر شروع کردم و پس از آن به تدریج به تعداد نفرات افزوده شد و به ترتیب برای ۴۵۰ و ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شد. 
 
وی با تاکید بر اینکه صادرات محصولات تولیدی به خارج از کشور با افت و خیزهای بسیاری مواجه شده است، گفت: با وجود تلاش‌های فراوان در طول این مدت، موفق به صادرات محصولات تولیدی به کشور ترکیه شدم که مشکلات پیش آمده در گمرک ایران تمایل آنان به سفارش محصول را کم کرد. در داخل کشور نیز محصولات ما فقط به تهران فرستاده می‌شود. 
 
وی با ابراز نارضایتی از نبود حمایت و پشتیبانی از سوی ارگان‌های دولتی ذی‌ربط عنوان کرد: هیچ ارگان و مجموعه‌ی دولتی تا کنون از ما پشتیبانی نکرده و موفقیت‌های ما تنها نتیجه‌ی تلاش‌های خود مجموعه است. 
 
دلیری افزود: حرف دل و هنر ما در میان کاغذ بازی‌ها و بروکراسی‌های اداری گم شده است. با توجه به این که اکثر همکاری کنندگان با این مجموعه را زنان آسیب‌پذیر و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند، بنده به تنهایی قادر به حمایت مالی همه جانبه نیستم؛ از این رو از مجموعه‌های دولتی نظیر بانک‌ها تقاضای کمک مالی داریم تا این مجموعه را در راستای توسعه و کارآفرینی بیشتر یاری کنند. 
 
او با اشاره به واردات کالاهای چینی بیان کرد: اجناس چینی، بازار ما را سست کرده است و از این رو کمپینی تحت عنوان "استفاده از محصولات خود" ایجاد کرده‌ایم تا با نه گفتن به محصولات خارجی از محصولات داخلی حمایت کنیم. 
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: آموزش و شرکت در کلاس‌های آموزشی این مجموعه کاملا رایگان بوده و بنده با دارا بودن پروانه‌ی کسب در رشته‌های هنری مختلف به هنرجویان آموزش می‌دهم و اولین نمایشگاه این مجموعه در یکی از سالن‌های دانشگاه هنر اسلامی تبریز در ماه‌های آتی برگزار خواهد شد.

منبع : کارگر نیوز