:
كمينه:۱۵.۷۹°
بیشینه:۱۷.۹۹°
Updated in: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴

کار پیگیری حادثه داراب به کجا رسید؟

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به فرزندان خود یاد نداده‌ایم چگونه خود را در برابر خطر محافظت کنند گفت: در همین حادثه داراب اگر دختران کمربند ایمنی بسته بودند اتفاقی در این ابعاد نمی‌افتاد، زیرا اتوبوس فقط واژگون شده بود.
کد خبر: ۹۸۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۵
اقتصادگردان- تقصیر آموزش و پرورش است، ما ریاضی و فیزیک را خوب یاد داده‌ایم اما محافظت و ایمنی را به دانش‌آموزان نیاموخته‌ایم.

محمد بطحایی در حاشیه نشست هم اندیشی روسای ادارات و مدیران روابط عمومی آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت پرونده حادثه داراب افزود: امیدواریم با اصلاح رویه‌ها در آینده شاهد بروز چنین اتفاقاتی نباشیم.

وی افزود: امروز جلسه‌یی با نمایندگان مجلس در کمیسیون آموزش داشتیم که در نهایت مقرر شد کمیته‌یی مرکب از تعدادی از نمایندگان کمیسیون آموزش و کمیسیون عمران مجلس موضوع را پیگیری کنند. همچنین تکالیفی برای دستگاه‌ها مقرر شد.

وزیر آموزش و پرورش درباره تکالیف آموزش و پرورش در این کمیته گفت: مقرر شد کاری که دو روز پیش انجام دادیم زودتر به نتیجه برسد و بازنگری ضوابط و مقررات مربوط به اردوهای دانش‌آموزی با سرعت بیشتری انجام شود. امیدواریم بتوانیم پس از تصویب این آیین نامه در شورای عالی آموزش و پرورش، سال تحصیلی آینده اردوها را با ضوابط جدید برگزار کنیم.  وی در پاسخ به اینکه آیا اردوها به کلی تعلیق شده‌اند یا خیر؟ عنوان کرد: نخیر، به دنبال تاکید رییس‌جمهور، تردد شبانه اتوبوس‌ها برای اردوها را لغو کردیم یعنی اردوهایی که منجر به تردد شبانه شوند فعلا ملغی شده‌اند تا زمانی که آیین نامه به نتیجه برسد.

وی درباره زمان ارائه گزارش حادثه گفت: دو تیم تشکیل دادیم. برای تیم اول ابلاغ شد تعدادی از معاونین بازنگری آیین نامه را انجام دهند. گزارش اولیه حادثه از سوی معاونت پرورشی آماده شد که امروز از طریق روابط عمومی اطلاع‌رسانی خواهد شد. در گزارش اولیه هنوز نقاط مبهمی وجود داشت که لازم است برای ما و برای مردم روشن شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: تیمی مرکب از مسوول بازرسی و مسوول حراست و معاون پرورشی و یکی دو تن دیگر از معاونین تشکیل شد و ماموریت دادم اگر لازم است با حضور در منطقه موضوع را به صورت جدی پیگیر باشند. همچنین مسوولان قضایی وارد ماجرا شدند و اطلاعاتی که لازم است در اختیارشان قرار می‌گیرد و بطور شفاف عواملی که باعث بروز این اتفاق بوده چه کسانی که سهل انگاری کردند یا خطاهایی که به دلیل کم توجهی به مقررات پیش آمده روشن شود.

بطحایی درباره حواشی مربوط به پیشنهاد وجه در قبال دریافت رضایت نامه اجباری از برخی والدین گفت: یکی از وظایف تیم تشکیل شده بررسی این موضوع است تا با مراجعه به اسنادی که آنجا هست دقیقا بررسی کنند.

همچنین دیروز میرحمایت میرزاده، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: کمیته مشترک از کمیسیون‌های آموزش و عمران ابعاد دقیق حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان هرمزگانی را بررسی می‌کند.

او با تشریح جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس درباره این حادثه، ادامه داد: مجموعا اعضای حاضر در این جلسه بر این نظر بودند که خواب آلودگی راننده، نبستن کمربند ایمنی، عدم وجود گاردریل در جاده و عدم نظارت پلیس بر تذکر بستن کمربند ایمنی از جمله عواملی بوده که در این حادثه نقش داشته است.

او افزود: مقرر شد کمیته مشترک از کمیسیون عمران و آموزش بررسی کامل از حادثه انجام داده و نهایتا گزارش را اعلام کنند.