:
كمينه:۲۳.۷۳°
بیشینه:۲۴.۷۹°
Updated in: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
رئيس كل بيمه بيمه مركزي در جلسه مشترك با راهنمايی و رانندگی:

كاهش تصادفات نيازمند كار عملياتي است

صبح امروز دكتر همتي، رئيس كل بيمه مركزي در جلسه مشترك با رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا بر عملياتي شدن سامانه يكپارچه استعلام تاكيد كرد.
کد خبر: ۹۵۹۳۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۳
اقتصاد گردان

اقتصادگردان- به گزارش اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل، دكتر همتي در اين نشست ضمن ابراز خرسندي از تحولات صورت گرفته در تعامل ميان صنعت بيمه و پليس گفت: صنعت بيمه سال گذشته حدود ۳ ميليارد دلار بابت تصادفات از محل بيمه شخص ثالث پرداخت كرده اما موضوع مهم در هدفگذاري صنعت بيمه براي كاهش تصادفات، وجود حدود ۳۳۰ هزار مجروح و مصدوم در سال است كه صدمات اجتماعي زيادي را براي كشور به همراه خواهد داشت.
رئيس كل بيمه مركزي با اشاره به پرداخت ۲۵۰ ميليارد تومان از محل بيمه شخص ثالث به نيروي انتظامي گفت: اميدوارم اين هزينه ها در محل مناسب و صرفا براي كاهش تصادفات به كار گرفته شود تا بتوانيم به اهداف خود در راستاي كاهش تصادفات دست يابيم.
وي افزود: در قانون جديد، مقرر شده است اين بودجه ميان نيروي انتظامي و راهداري تقسيم شود و هر دو ارگان موظف به ارائه گزارش عملكرد به صورت هر سه ماه يكبار شده اند كه اميدوارم راهداري از اين بودجه براي اصلاح ۵ هزار نقطه حادثه خيز كشور استفاده نمايد.
دكتر همتي بر عملياتي شدن سامانه يكپارچه استعلام از ناجا تاكيد كرد و گفت: در قانون جديد بيمه شخص ثالث ما ميتوانيم جرايمي براي رانندگان پرخطر در نظر بگيريم كه اين مهم منوط به دسترسي به اين سيستم خواهد بود.
همچنين دكتر علي جباري، مديرعامل صندوق تامين خسارت هاي بدني از تشكيل چهار كارگروه عملياتي مشترك با پليس خبر داد و گفت: صندوق با رويكرد پيشگيرانه در صدد كاهش آمار تصادفات است و در اين راستا در حال اجراي دومين مرحله طرح بخشودگي جرائم موتورسواران فاقد بيمه نامه شخص ثالث با همكاري پليس و شركت هاي بيمه است.
وي در ادامه از پرداخت بيش از ۲۰ هزار ميليارد ريال خسارت در ۳ سال اخير، راه اندازي سيستم يكپارچه صندوق، راه اندازي شعب ۲۰ گانه صندوق در سراسر كشور به منظور حمايت از آسيب ديدگان ناشي از تصادفات خبر داد.
در ادامه سردار مهري، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا نيز از اقدامات و تعامل بيمه مركزي در كاهش تصادفات قدرداني كرد و گفت: خوشبختانه در سال گذشته با هماهنگي صنعت بيمه كشور و به ويژه بيمه مركزي، اقدامات خوبي همچون تجهيز سيستم هاي پليس در جاده ها براي كنترل رفتار پر خطر رانندگان صورت گرفت و اميدوارم بتوانيم برنامه هاي مشترك بيشتري در كاهش تصادفات انجام دهيم.
وي در گزارشي اعلام كرد، در حال حاضر ۲۰ ميليون وسيله نقليه در كشور داريم و خودرو، جاده و راننده سه عامل اصلي تصادفات محسوب مي شوند.
وي افزود:هم اكنون در كشور بيش از ۵ هزار نقطه حادثه خيز وجود دارد و در تلاشيم با برنامه هاي مشترك با بيمه مركزي نسبت به رفع آن اقدام كنيم.
لازم به ذكر است در اين نشست، مدير عامل صندوق تامين خسارت هاي بدني، معاونين نظارت، طرح و توسعه و مديران روابط عمومي و پيشگري از خسارت و ايمني بيمه نيز حضور داشتند.