:
كمينه:۱۵.۷۹°
بیشینه:۱۸.۹۹°
Updated in: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
بزرگترین بیمه گر اتکایی جهان به ایران مي آيد

بزرگترين بيمه گر اتكايي مونيخ ري در راه ايران

در حالي كه رئیس کل بیمه مرکزی ايران در روزهاي اخير با دعوت رسمی میهمان بزرگترین شرکت بیمه اتکایی جهان بوده است این شرکت برای همکاری با صنعت بیمه ایران اعلام امادگی کرده و نمايندگان بزرگترين بيمه اتكايي جهان به ايران سفر خواهند كرد.
کد خبر: ۸۳۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵
خبراقتصادي -  در دیدار همتي با  نیکلاس وان بوم هارد (Von Bomhard ) رئیس هیات مدیره بيمه مونيخ ري، دکتر ونینگ (Wenning ) جانشین آتی رئیس هیات مدیره و سایر مدیران ارشد مونیخ ری و شرکت Ergo نیز حضور داشتند و در خصوص راههای توسعه همکاری های بیمه ای دو کشور  بحث و تبادل نظر صورت گرفت.


بنابر این گزارش، مسئولین شرکت مونیخ ری آمادگی و اشتیاق خود را برای ارائه پوشش های اتکایی مورد نیاز بازار ایران در بخش بیمه زندگی و غیر زندگی، سرمایه‌گذاری در بخش بیمه مستقیم و نیز آموزش و انتقال تکنولوژی به مدیران و کارشناسان صنعت بیمه ایران اعلام کردند.
در این دیدار عبدالناصر همتی گزارشی از برنامه‌های توسعه اقتصادی کشور و بازار در حال گسترش صنعت بیمه ایران ارائه کرد و خواستار سرمایه‌گذاری و حضور بیمه‌گران اروپایی بویژه مونیخ ری برای ارائه پوشش‌ها و محصولات جدید بیمه ای در کشورمان شد. ‌حضور دکتر ونینگ جانشین رئیس هیات مدیره که از چهار ماه دیگر ریاست شرکت مونیخ ری را برعهده می‌گیرد، در این جلسه و مذاکره‌ای که بیش از سه ساعت به طول انجامید از برنامه‌ریزی بلند مدت مونیخ ری برای فعالیت و حضور در صنعت بیمه ایران حکایت داشت.
لازم به ذکر است، شرکت بیمه اتکایی مونیخ ری، ۳ آوریل ۱۸۸۰ تاسیس شد و بیمه اتکایی، بیمه پایه‌ای و بیمه بهداشت و درمان سه رکن در الگوی کسب و کار یکپارچه گروه مونیخ ری را تشکیل می‌دهند. کل درآمد مونیخ ری در سال ۲۰۱۵معادل ۵۰ میلیارد یورو بود که از آن ۲۹میلیارد یورو حق بیمه اتکایی، ۱۶میلیارد یورو درآمد بیمه مستقیم از طرف  شرکت ارگو و پنج میلیارد یورو نیز حق بیمه در رشته درمان بوده است.همچنین سود شرکت در سال پیش ۳.۵ میلیارد یورو و دارایی شرکت مونیخ ری ۲۷۶میلیارد دلار است.
كارشناسان صنعت بيمه معتقدند بايد توجه داشت كه بيمه گران اروپايي از جمله ساچه و مونيخ و لويدز، به شرطي مي توانند در بهبود همكاري ها، كاهش ريسك ها و پوشش مناسب بيمه اي موثر باشند كه مسائل كلان سياسي و بين المللي نيز حل شود زيرا بدون كاهش تحريم ها، حل مشكلات بين المللي و افزايش سطح روابط خارجي، نمي توان به حضور گسترده فعاليت اين شركت هاي بين المللي از جمله لويدز و ساچه و مونيخ و.... در زمينه هاي مختلف بيمه اي و اتكايي اميدوار بود.  
براين اساس در كنار توسعه همكاري با اين شركت هاي بين المللي، بايد انتظار داشت كه وضعيت روابط خارجي و حل مشكلات سياسي و بين المللي را شاهد باشيم. زيرا شرط همكاري مناسب با بيمه هاي اروپايي، كاهش مسائل كلان سياسي و بين المللي است و اگر شاهد اجراي بهتر برجام و مسائل آن باشيم، همكاري در صنعت بيمه نيز توسعه خواهد يافت و نتيجه بهتري در همكاري با بيمه هاي اروپايي خواهيم داشت.