:
كمينه:۲۲.۷۹°
بیشینه:۲۳.۹۹°
Updated in: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰

شركت چوب فشرده خزر با حمایت بانك صنعت و معدن پس از قریب به دو دهه به بهره برداری می رسد

شرکت چوب فشرده خزر در غرب مازندران با حمايت بانک صنعت و معدن پس از قريب به دو دهه با اختصاص 1200 میلیارد ريال تسهیلات سرمایه در گردش راه اندازي مي شود.
کد خبر: ۱۸۶۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۲
اقتصادگردان- به گزارش روابط عمومي بانك صنعت و معدن، دكتر حسين مهري مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل اين بانک که برای بازدید از چند واحد صنعتی و اقتصادی در غرب مازندران روز گذشته هجدهم ديماه به این استان سفر کرده بودند، با حضور در شرکت چوب فشرده خزر سلمانشهر برای تکمیل این پروژه چاره انديشي نموده و قول مساعدت دادند.
در این بازدید که با حضور دكترشمس الدين حسيني نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس‌آباد به انجام رسيد، مديران شرکت چوب‌فشرده خزر مشکلات پیش روي خود برای تکمیل پروژه ياد شده را مطرح کردند.
اين شرکت سال ۱۳۸۲ در سلمانشهر به منظور تولید ام‌دی‌اف با روکش ملامینه زیر نظر سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران و با پشتیبانی فنی و مالی بانک صنعت و معدن تاسیس شد، اما در طرح توسعه با وجود اجرای بخش ابنیه مجموعه جدید به دلیل نوسان‌های نرخ ارز در تامین دستگاه‌های مورد نیاز دچار مشکل شد و به بهره ‌برداری نرسید.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور در جلسه حل مشکل شرکت چوب فشرده خزر گفت: برای بررسی مشکلات صنعت و معدن غرب استان به منطقه آمدم، این مجموعه با حمایت مالی بانک صنعت و معدن تاسیس شد و متاسفانه سال‌هاست که در مراحل پایانی بهره‌برداری متوقف شده است و راه اندازي آن به دغدغه مسؤلان منطقه تبديل شده است.
دكتر مهری افزود: پیش‌بینی ما این است که این واحد بزرگ صنعتی با 820 میلیارد ريال دیگر به بهره‌ برداری برسد و ما هم تا تکمیل مجموعه همکاری مي كنيم. پس از بازدیدی که داشتیم قرار شد تا مبلغ 1200میلیارد ريال تسهیلات در قالب یک تفاهمنامه به این مجموعه پرداخت شود.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن خاطرنشان کرد: نیاز سالانه کشور به ام‌دی‌اف ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب است که در حال حاضر یک میلیون متر مکعب با واردات تامین می‌شود. با راه‌اندازی این واحد می‌توان بخشی از نیاز کشور را تأمین کرد. به همین دلیل راه‌اندازی این مجموعه برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.
وي افزود: وقتی مجموعه‌ای داریم که می‌تواند نیاز کشور به واردات را کاهش دهد به بهره‌ برداری نرسیدن آن ظلم به کشور است. سعی می‌کنیم ظرف دو هفته پرداخت تسهیلات را آغاز کنیم. امیدواریم با تزریق سرمایه به این مجموعه تا پایان سال شاهد بهره‌ برداری آن باشیم.
وی خاطرنشان کرد: معتقدم که محرومیت‌های مازندران را باید زیر برگ‌های سبز آن یافت، به ویژه غرب مازندران که از نظر صنعت فقیر است و وظیفه داریم صنایع این منطقه را پوشش دهیم.
نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد نیز در این نشست گفت: خوشبختانه نگاه مدیران بانک صنعت و معدن نیز به تکمیل این مجموعه مثبت است و موافقت‌های لازم برای پرداخت تسهیلات تکمیل این کارخانه دریافت شد.
سید شمس‌الدین حسینی اظهار کرد: بهره ‌برداری از این مجموعه برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است و انتظار داریم مسؤلان بانک صنعت و معدن با توجه به نقشی که این واحد در اشتغال‌زایی منطقه دارد برای به سرانجام رساندن آن همکاری کنند.
وی افزود: مقرر شد بانک صنعت و معدن، تسهيلات برای راه‌ اندازی خط ملامینه این کارخانه در سه مرحله پرداخت کند.