:
كمينه:۸°
بیشینه:۱۸°
به‌روز شده در: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
قیمت گوشت گوسفندی نسبت به روز گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است. رئیس این اتحادیه درباره دلایل آن توضیح داد.
کد خبر: ۱۵۰۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۵
اقتصادگردان- علی اصغر ملکی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه چرا قیمت گوشت در چند روز گذشته با افزایش همراه شده است؟ گفت: در حال حاضر فروش آلایش خوراکی و غیرخوراکی گوشت (پوست، روده، جگر، کله‌پاچه و سیرابی) به دلیل شیوع بیماری کرونا کم شده است و وقتی این محصولات به فروش نرسد، به قیمت اولیه دام و در نهایت قیمت گوشت مصرفی اضافه می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه براین با کاهش صادرات در بخش آلایش‌ خوراکی و غیرخوراکی گوسفندان مواجه هستیم  و  این امر هم در افزایش قیمت گوشت موثر بوده است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: امروز گوشت گوسفند در میدان بهمن تهران که تعیین کننده قیمت گوشت است از ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان یعنی از مرغوب تا نامرغوب عرضه می‌شود و مغازه داران پس از خرید می‌توانند با ۱۰ درصد سود آن به فروش برسانند.

امروز (سه شنبه) قیمت هرکیلو شقه گوسفندی ۱۳۵ هزار تومان، سردست ۱۳۵ هزار تومان و ران گوسفندی ۱۵۵ هزار تومان است؛ در حالی که روز گذشته قیمت هر کیلو شقه گوسفندی 105 هزار تومان بود.
نام:
ایمیل:
* نظر: