:
كمينه:۶.۷۹°
بیشینه:۱۱.۹۹°
Updated in: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری اعلام کرد

اقدام برای بهبود صنعت غذایی کشور با روش‌های زیستی

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری از اقدام این ستاد برای بهبود صنعت غذایی با روش‌های زیستی خبر داد و گفت: این کار با کمک خود کارخانجات تولید محصولات غذایی اجرایی می‌شود.
کد خبر: ۱۴۹۸۲۸
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
اقتصادگردان- مصطفی قانعی با اشاره به این‌که صنعت غذایی کشور یکی از صنایع حیاتی، حساس و مهم در کشور است، اظهار کرد: بهبود کیفیت این صنعت به معنای ارتقای امنیت روانی و جسمی مردم است؛ به همین دلیل به دنبال ارتقای این صنعت با روش‌های زیستی هستیم.

وی افزود: "توده‌های زیستی" مانند پروبیوتیک‌ها و مخمرها و "آنزیم‌ها" دو بخش کاربردی در صنعت غذا محسوب می‌شوند. به همین دلیل ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این دو بخش مهم را در قالب کارگروه ارتباط با صنایع غذایی و در چارچوب اتصال کارخانجات تولید محصولات غذایی و دانشگاه‌های مرتبط پیگیری می‌کند.

قانعی تصریح کرد: ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش می‌کند با اجرای برنامه بهبود صنعت غذا به وسیله روش‌های زیستی حلقه اتصالی باشد میان بخش خصوصی تولیدکننده محصولات غذایی و دانشگاه‌ها تا از این طریق همه کارخانجات تولید صنعت غذا در بخش تولید، پسماند و بسته‌بندی را به این زنجیره وارد کند.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مطالعه و بررسی صنعت و کارخانجات غذایی کشور را هم به صورت جدی دنبال می‌کنیم تا بتوانیم با نگاهی دقیق راهکارهای توسعه این صنعت را بیابیم.