:
كمينه:۱۱.۷۹°
بیشینه:۱۳.۹۹°
Updated in: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
در نشست مسئولان مرتبط با بنزین، راهكار كنترل قيمت ها مطرح شد

سامانه ۶۳۶۹ براي پرداخت ها و ارتباط با مردم در موضوع بنزين / اثر تورمي بنزين؛ بانك مركزي: 4 درصد، وزارت دارايي: 3.5 درصد

کسانی که خود را مشمول پرداخت کمک معیشتی می‌دانند از طریق درگاه اینترنتی و کد ussd به شماره 6369 ثبت نام کنند/ ميدري:۶۰ میلیون نفر مشمول دریافت بسته معیشتی هستند/ تمام مبالغ حاصل از این طرح صرف اقشار کم درآمد می شود. / محمد علی دهقان، معاون وزیر اقتصاد و دارایی هم اعلام کرد که تاثیر افزایش قیمت بنزین بر تورم بیش از سه و نیم درصد نخواهد بود./ پيمان قرباني: براساس محاسبات بانک مرکزی این اثر نزدیک به چهار درصد است که با برآورد وزارت اقتصاد همخوانی دارد
کد خبر: ۱۴۵۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
اقتصاد گردان - به منظور تبیین طرح اصلاح قیمت بنزین و پاسخ گویی مسئولان مربوطه به سوالات خبرنگاران درباره طرح حمایت معیشتی اصلاح قیمت بنزین و مدیریت بازار و ارز، نشست خبری مشترک ربیعی، سخنگوی دولت و مسئولان وزارتخانه‌های تعاون، اقتصاد، صمت و نفت و همچنین سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، تعزیرات حکومتی و معاونت حمل و نقل شهرداری تهران برگزار شد.



در این نشست علی ربیعی، سخنگوی دولت با بیان اینکه من فکر می‌کنم رئیس جمهور خود را فدای مصالح مردم و کشور کرد، تصریح کرد: دولت تصمیمی که با تایید سران قوا و کارشناسان اتخاذ شد را عملی کرد.

وی اعلام کرد: من فکر می‌کنم رئیس جمهور خود را فدای مصالح مردم و کشور کرد؛ دولت تصمیمی که با تایید سران قوا و کارشناسان اتخاذ شد، را عملی کرد.

وی تصریح کرد: تمام مبالغ حاصل از این طرح صرف اقشار کم درآمد می شود.

 وی ادامه داد: این مبلغ به همه مردم ایران اختصاص پیدا نمی‌کند. یک سیاست عادلانه کردن و برخورداری عادلانه در ذات این طرح نهفته است. مبارزه با قاچاق سوخت هم در این طرح در نظر گرفته شده است. چرا باید یارانه سوخت کشورهای دیگر را بدهیم؟

 ربیعی گفت: دولت سایر ارکان نظام را در جریان این طرح قرار داد و آن ها در سه جلسه مختلف این تصمیم را تایید کردند. با توجه به تایید سران سه قوه خوشحال هستیم که مورد نظر و موافقت رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.
سخنگوی دولت همچینین  گفت: رهبری شجاعانه از طرح تایید شده در جلسه سران سه قوه حمایت کردند.
ربیعی تصریح کرد: هر طرحی در آغاز با مشکلاتی رو به رو می شود که در ابتدای مسیر با نظر خبرگان تکمیل تر می‌شود. دولت همیشه نظر منتقدان خود را شنیده و باز هم می شنود.

 وی ادامه داد: دولت به انتقاداتی که در مورد افزایش تورم و باز توزیع منابع بوده توجه کرده و در این جلسه خدمت مردم توضیح داده خواهد شد. برخی در این جلسه و برخی در جلسات آتی توضیح داده می شود.

 سخنگوی دولت گفت: متاسفانه دیدیم برخی به بهانه اجرای مصوبه اقدام به اغتشاش، حمله به زیر ساخت ها ، اموال خصوصی مردم و تخریب مراکزی مثل بانک ها  کردند.

سخنگوی در ادامه دولت اظهار کرد: در برخی گزارشات آمده است که عده‌ای از سلاح های گرم و سرد استفاده کردند، از کروگان گیری تا شهادت، که تبریک و تسلیت به خانواده هایشان می‌گویم.
وی گفت:قطعا  کسانی که نگران معیشت خود هستند از کسانی که از سلاح ها استفاده کردند، جدا هستند. رفتارهای آن ها کاملا با رفتار تروریست های قدیمی ایران که به انتظار کوچک شدن ایران نشستند، منطبق است. در گزارشات اخیر خود مردم گزارش هایی دادند که عده ای صورت خود را با ماسک پوشانده و تخریب می کنند.
 وی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران اعتراض را به حق می داند اما حساب اعتراض با اغتشاش متفاوت است. خدا را شکر که مردم شریف ایران صف خود را از این افراد جدا کردند.
ربیعی تصریح کرد: من فکر می کنم اغتشاش گران می خواهند فضایی درست کنند که صدای معترضین شنیده نشود. به همین دلیل مردم صف خود را از آن ها جدا کردند. بیش از هشتاد درصد آرامش در کشور وجود دارد. در عربده کشی ها صدای به حق مردم کمتر شنیده می شود.

سخنگوی دولت همچینین گفت: در این میان آمریکا که ظالمانه ترین اقدامات را علیه مردم ایران انجام داده، می گوید از مردم ایران حمایت می کند. بله آقای پمپئو که ظالمانه از تحریم دفاع کرده، معلوم است که از اغتشاش گران دفاع می‌کند. شما حتی به مردم خودتان هم دروغ گفتید.
 وی افزود: افرادی که هیجانی تا دیروز در این تجمعات حضور داشتند، امروز دیگر نیستند.
 ربیعی گفت: کشور ما چه با تحریم و چه غیر تحریم نیازمند اصلاح ساختاری است. در این ایام سخت است که معلوم می شود چه کسانی پای منافع ملی ایستاده اند و چه کسانی به فکر کسب منافع جناحی و محبوبیت گذرا هستند.
وی گفت: موضوع گیری مقام معظم رهبری به همه ما درس داد که در زمانی که همه پا پس می کشند ایشان پا به میدان گذاشتند. از ایشان مجدد تشکر می کنیم.
ربیعی همچنین گفت: امیدواریم با کمک همه بتوانیم این طرح را به خوبی اجرا کنیم.

وی در ادامه این نشست خبری گفت: بازنشستگان و حقوق بگیران ثابت جزء این طرح هستند. گروه های زیادی از مزد بگیران ما در این طرح هستند. حتی بیکاران حاشیه نشین شهری که دفترچه سلامت گرفتند، نیز در این طرح هستند. باز هم ممکن است تعدادی از افراد را ندیده باشیم. سامانه ای به آن ها اعلام می شود با حدود دویست کلمه توضیح می دهند به چه علت خود را محق می دانند و اجازه بررسی این موضوع را به ما هم می دهند.
 وی گفت: هفتاد و پنج درصد از مردم کشور تحت پوشش این طرح هستند.

ربیعی در ارتباط با نحوه اطلاع رسانی اجرای طرح مذکور گفت: تجربه به ما نشان می داد انتشار خبر زود هنگام دستاوردی جز فعال شدن قاچاقچیان، زد و بندهاو هدر رفتن منابع عمومی ندارد. در این زمینه ها آتش سوزی منجر به مرگ ، خسارات مالی و جانی داشتیم. اصل سناریو مطرح شده بود، هر دولتی حتی دولت ترکیه که این سوال از طرف خبرنگارش پرسیده شده ، برای اجرای طرح کار مطالعاتی می کند و منتشر می کند اما این طور که بگویند ساعت فلان و روز فلان این طرح اجرا می شود نیست. اعلام چنین سیاست هایی نیازمند رعایت جوانب است.



وی در پاسخ به پرسش دیگری در ارتباط با آمار کشته شدگان  و تعداد تجمعات اخیر گفت: حدود هشتاد درصد امروز کاهش تجمعات را داشتیم. از  دیروز به این طرف ما مردم نگران حادی را نمی بینیم. هیچ کسی در خیابان مجروح نشده است، همه در حمله به تاسیسات نظامی بودند. تعدادی هم با تیراندازی هایی بوده که بیرون آمده است. برای ارایه آمار دقیق نیازمند چند روز فرصت هستیم تا آمار ارقام مجروحان و معترضین را گزارش دهیم.

ربیعی در بخش دیگری از  این نشست خبری با بیان اینکه متاسفانه دیدیم که برخی به بهانه اجرای این مصوبه به اغتشاش و آتش زدن بانکها و حمله به زیرساخت‌های کشور پرداختند، گفت: در برخی از موارد و شهرها گزارشاتی داریم که از سلاح گرم و سرد به طور مکرر استفاده کردند و تعدادی از ماموران انتظامی و امنیتی ما را مورد حمله و گروگان‌گیری قرار دادند، به اموال عمومی لطمه زندند و در آتش زدن پمپ بنزین ها کاری کردند که ماموران این پمپ ها دچار سوختگی شدند.

وی تاکید کرد: قطعا حساب معترضینی که ما چیزی جز خدمت به آنها نداریم و نگران معیشت زندگی خود هستند با کسانی که با سلاحی که وقتی مطالعه شده مشخص شده که گلوله‌اش از سلاح‌های معمول مورد استفاده دولتی نیست، جدا است. رفتارهای آنان کاملا با سیاستهای تروریستهای قدیمی در این کشور که همواره با عملیات تروریستی به دنبال کوچک کردن و شکستن ایران هستند، منطبق است.

ربیعی افزود: اغتشاشگران می خواهند فضایی ایجاد کنند که صدای معترضان دلسوز هم شنیده نشود. به همین دلیل هم مردم صف خود را جدا کردند و امروز نسبت به دیروز تا هشتاد درصد کاهش تجمعات را داشته ایم و فردا و پس‌فردا مسائل خاصی از جهت اغتشاشگری نخواهیم داشت و نوبت سخن گفتن بیشتر با مردم و شنیدن صدای آنان خواهیم بود. در هیاهوی تیراندازی‌ها، عربده‌کشی ها و فریادها اعتراضات به حق مردم کمتر شنیده می شود.

وی با بیان اینکه امروز حتی برخی از افرادی که در این مسائل حضور هیجانی داشتند نیز دیده نمی‌شوند، گفت: ما برای آنان هم احترام قائلیم چرا که حق دارند نوع اعتراض خود را داشته باشند ولی کسانی  که امروز در صحنه حاضرند حتی از آن جمع هم نیستند.

سخنگوی دولت در بخش دیگری از این نشست خبری با بیان اینکه تا پایان دولت دوازدهم این پرداختها قطعاً صورت می‌گیرد، اظهار کرد: همینجا اعلام می‌کنم که اگر منابع جدیدتری هم در اختیار ما قرار گیرد حتما حمایت اجتماعی را افزایش می‌دهیم. ضمن اینکه بارها هم در این جلسات گفته ایم که برای افزایش قیمت بنزین سناریوهای متخلفی داریم و هیچ وقت چنین چیزی را تکذیب نکردیم. آنچه که من تکذیب کردم این بود که از من پرسیدند قرار است این طرح فردا انجام شود و من گفتم نه. ما هنوز تصمیم نهایی نگرفته ایم. این موضوع هفته پیش از من سوال شد و من گفتم این کار سناریوهای مختلفی دارد و ما هنوز تصمیم نهایی نگرفتیم و به محض مشخص شدن، اعلام می کنیم.

ربیعی در خصوص انتقاد از نحوه اطلاع‌رسانی افزایش قیمت سوخت گفت: در رابطه با اطلاع‌رسانی توصیه می‌کنید که بگوییم فردا می‌خواهیم قیمت را گران کنیم؟ اطلاع زودهنگام چیزی جز فعالیت قاچاقچیان و هدررفت منابع نداشت. ما قبل از این در اطلاع‌رسانی زودهنگام شاهد آتش‌سوزی منجر به مرگ بودیم. البته در ایران نیز مانند همه جای دنیا هر زمان تصمیمی اتخاذ می‌شود، چند روز قبل پیرامونش صحبت‌هایی صورت می‌گیرد. ما بارها مطالعاتی در این خصوص منتشر کرده بودیم.

سخنگوی دولت در ارتباط با قطع شدن اینترنت گفت: وقتی اعتراض ها ایجاد شد اینترنت بود اما  وقتی سنگ در خیابان ها خالی می شد و از طریق اینترنت اطلاع رسانی می‌کردند  شورای امنیت کشور تصمیم به قطع اینترنت گرفت. بانک ها و امثال آن از طریق فعال شدن اینترنت ملی  مشکلی ندارند.

وی ادعا کرد: تا یکی دو روز آینده ان شاءالله اینترنت برخی استان‌ها که مشکل امنیتی در آن وجود ندارد، وصل خواهد شد .

تاثیر افزایش قیمت بنزین بر تورم بیش از سه و نیم درصد نخواهد بود

محمد علی دهقان، معاون وزیر اقتصاد و دارایی هم اعلام کرد که تاثیر افزایش قیمت بنزین بر تورم بیش از سه و نیم درصد نخواهد بود.

وی در پاسخ به سوالی درباره  آثار تورمی افزایش قیمت بنزین، گفت: تاثیر تغییر قیمت بنزین فقط بر روی آن بخش از مصرف که مربوط به بنزین است خواهد بود و سهم بنزین در قیمت تمام شده بسیاری از کالاها و خدمات صفر است و محاسبات وزارت اقتصاد نشان می‌دهد که اثر مستقیم این افزایش قیمت، کمتر از ۲ درصد است.

وی با بیان اینکه افزایش قیمت بنزین علاوه بر آثار مستقیم، اثرغیرمستقیم نیز دارد، گفت: جمع این آثار بیش‌ از ۳.۵ درصد نخواهد بود و نگرانی مردم ناشی از تجارب گذشته است.

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد اضافه کرد: چنانچه در سال‌های گذشته نرخ‌های ۱۰ درصد و ۴۰ درصد را تجربه‌کرده‌ایم، تورم در کشور ما غیر قابل انکار است اما نباید آنها را با هم مخلوط کنیم؛ اثر این افزایش قیمت ناچیز است.

اظهار امیدواری معاون بانک مرکزی نسبت به کنترل تورم

قربانی، معاون بانک مرکزی هم اظهار امیدواری کرد که با مجموعه تدابیری که اندیشیده شده تورم کنترل شود.

وی در پاسخ به پرسشی در ارتباط با تاثیر افزایش قیمت بنزین بر تورم گفت: تعدیل قیمت حامل‌های انرژی، بر اساس ضرایبی که در سبد کالا و خدمات می‌گذارد اثراتی مستقیم و جانبی دارد.  

وی افزود: براساس محاسبات بانک مرکزی این اثر نزدیک به چهار درصد است که با برآورد وزارت اقتصاد همخوانی دارد.  

قربانی با بیان اینکه این تعدیل طبیعی است، گفت: در واقع انتظار داریم اجرای طرح اصلاح قیمتی به افزایش مستمر سطح عمومی قیمت‌ها که تورم است منجر نشود؛ به این سبب بسته‌های تکمیلی حمایتی و کنترل قیمت کالا و خدمات دیده شده است.

معاون بانک مرکزی با بیان اینکه این اصلاح قیمت اثرات تورمی محدودی خواهد داشت، گفت: بانک مرکزی با توجه به سیاستی که در ثبات بازارهای مالی و کنترل بازار ارز دارد، تدابیری اندیشیده که آثار تورمی افزایش قیمت بنزین در حداقل بروز کند.


آثار تورمی حاصل از افزایش قیمت سوخت بسیار ناچیز خواهد بود

عدل، معاون سازمان برنامه و بودجه نیز اعلام کرد: آثار تورمی حاصل از افزایش قیمت سوخت بسیار ناچیز خواهد بود.

وی به تاثیر تورمی این طرح اشاره کرد و گفت: در ۱۵ مرحله تغییر قیمت سوخت که از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۹۳ انجام شد، براساس آمار و اطلاعات ۶ بار تراز تورمی کشور تغییر نکرده است.  

معاون فنی سازمان برنامه و بودجه افزود: علاوه بر این،  ۶ بار تراز تورمی کاهش یافته است و سه بار افزایش تورم داشتیم که این افزایش تنها به دلیل افزایش قیمت سوخت نبوده بلکه آثار دیگر و متغیرهای اقتصادی نیز تاثیر داشته است.

عدل تاکید کرد: آثار تورمی ناشی از افزایش قیمت سوخت بسیار ناچیز و در حد دو درصد خواهد بود.  

وی درباره منابع این سبد حمایتی نیز گفت: برآورد ما این است که از تغییرات قیمت سوخت، سالیانه ۳۰ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشیم؛ به دستور رییس جمهوری مکلف هستیم نظارت کنیم تا یک ریال از این درآمدها در بودجه عمومی صرف نشود.  
عدل اظهار داشت: تمام این درآمدها در قالب طرح حمایت معیشتی خانوار (که حدود۶۰ میلیون نفر است) پرداخت می‌شود.

عدل در پاسخ به این پرسش که چه تضمینی برای اجرا و تداوم طرح‌های معیشتی وجود دارد گفت: در ستاد تدوین لایحه بودجه سال ۹۹ منابع و مصارف اعتبارات سال آینده را بررسی کرده‌ایم.

وی گفت: در همین جلسه به دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه، ردیف مجزایی برای طرح حمایتی در بودجه در نظر گرفته شده است. بنابراین، پرداخت‌های معیشتی تبدیل به قانون می‌شود و آن قانون تضمینی برای پرداخت‌ها خواهد بود و نگرانی در بین مردم از بابت عدم پرداخت بسته های حمایتی نباید وجود داشته باشد.


۶۰ میلیون نفر مشمول دریافت بسته معیشتی هستند


در ادامه این نشست احمد میدری، معاون وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی اعلام کرد: افرادی که فکر می کنند مشمول دریافت بسته معیشتی هستند از طریق سایتی که اعلام می کنیم اقدام کنند.

وی گفت: سامانه ۶۳۶۹ با همکاری وزارت ارتباطات راه‌اندازی شده و ما از این شماره به عنوان درگاه رسمی ارتباط با مردم استفاده خواهیم کرد و هرگاه پیامکی بخواهد ارسال شود از طریق همین شماره ارسال می‌شود.

وی افزود: وضعیت یارانه‌ها و بسته‌های معیشتی از این درگاه به اطلاع مردم خواهد رسید و البته صرف کارمند دولت یا کارگر بودن به معنای این نیست که بسته معیشتی به افراد تعلق می‌گیرد.

میدری گفت: ۶۰ میلیون نفر مشمول این طرح هستند که بر اساس جدول سازمان برنامه و بودجه، در سه نوبت بسته معیشتی را دریافت خواهند کرد و افراد مشمول از طریق  درگاه اینترنتی تا پایان هفته می توانند ثبت نام کنند تا پس از بررسی، به آنان اطلاع رسانی شود.

وی با بیان اینکه شاخص‌های در نظر گرفته شده برای شناسایی خانوارهای مشمول، مجموعه ای از شاخص هاست که استطاعت مالی افراد را نشان خواهد داد، اظهار کرد:‌ ۶۰ میلیون نفر یاد شده – برای دریافت بسته حمایتی - شامل ۷۲ درصد جمعیت کشور خواهد شد و ۲۸ درصد دیگر باقی مانده در حقیقت سه دهک بالای درآمدی هستند که مشمول دریافت این بسته نخواهند بود.


آمادگی وزارت کشور برای افزایش سهمیه خودروها

همچنین پورسید آقایی، معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد که اگر جایی احساس کنیم سهمیه خودروها کم است وزارت کشور آمادگی افزایش را دارد.

وی گفت: در مورد حمل و نقل بررسی های خوبی انجام شده است. با آمادگی در این حوزه این طرح انجام شد. برای تاکسی ها، وانت بارها، تاکسی های اینترنتی و سایر وسایل حمل و نقل سهمیه ها در نظر گرفته شده است. مترو و اتوبوس مثل گذشته فعال است، مترو سرویس مناسب و استانداردی می دهد.
وی ادامه داد: اگر جایی احساس کنیم سهمیه کم است وزارت کشور آمادگی دارد آن را افزایش بدهد. خودرو های دوگانه سوز از جمله مواردی بود که سهمیه آنان روز شنبه از ۲۰۰ لیتر به ۲۵۰ لیتر افزایش پیدا کرد.

پورسید  آقایی گفت: سهمیه ها فعلا در نظر گرفته شده است. امکان افزایش نیز هست. تنها جایی که برایش سهمیه در نظر گرفته نشده است تاکسی های شخصی است که چون ساماندهی ندارد کاری نتوانستیم بکنیم. تاکسی‌های اینترنتی هم سهمیه دارند. در را باز کردیم کسانی که مسافرکشی شخصی می‌کنند در این شرکت های اینترنتی ثبت نام کنند. هم موضوع جا به جایی مسافر ساماندهی می شود و هم آن ها سهمیه می گیرند.

وی با بیان اینکه سهمیه ون‌ها نیز پس از بررسی به ۶۰۰ لیتر افزایش پیدا کرد، گفت: این سهمیه ها فعلا علی الحساب است و ما حتما این موضوع را پایش می‌کنیم که اگر تاکسی یا وسیله ای بیش از آنچه که پیش بینی کردیم پیمایش داشته باشد حتما این امکان را ظرف دوماه آینده فراهم می‌کنیم که آنهایی که پیمایش بیشتری دارند براساس همان پایش بگیرند نه صرفا براساس سهمیه ثابت.

معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد: هیچ نگرانی در مورد حمل و نقل عمومی در تهران نداریم و تاکسی‌های رسمی شهر هیچ تغییر قیمتی نداشتند و تاکسی‌های اینترنتی هم به حد کافی سهمیه دارند و برای تا حدود چهارهزار کیلومتر پیمایش در ماه به آنان سهمیه دادیم.


بررسی‌ها آرامش بازار را نشان می‌دهد

عباس تابش، مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه بررسی‌ها با دقت در تمام حوزه‌های بازار انجام می‌شود،‌ گفت: تلفن های گویا فعال هستند و سازمان حمایت آماده پاسخگویی به مردم است.

وی در خصوص بازرسی ها اظهار کرد:  این کار فرایندی است و وقتی دستورالعملی صادر می شود تا کوچکترین بخش هم مورد بررسی قرار می گیرد ما الان ۲۸۰۰ نفر از بازرسانمان در سازمانهای صنعت، معدن و تجارت فعالیت می کند و حدود ۱۵۰۰ بازرس اتاق اصناف هم به صورت مستمر بازرسی می‌کنند و این سوای ۷۸۰۰ بازرسی است که از اتحادیه ها این کار را انجام می‌دهند. در هر اتحادیه یک بازرس به صورت روزانه این کار را انجام می دهد.

وی ادامه داد: روز گذشته ۴۳۰۰ بازرس اتاق اصناف و صنعت، معدن و تجارت کار خود را آغاز کردند و ۳۵ هزار مورد بازرسی انجام دادند و حدود ۲ هزار پرونده به تعزیرات ارجاع شده که حتما برخورد خواهد شد و بررسی قیمت بیش۱۰۰ کالایی که مرتب بررسی می‌کنیم اینگونه بوده که بررسیها نرمال بودن بازار را اثبات می‌کند که از این میان ۵۱ قلم کالا کاهش قیمت داشته اند، ۴۹ قلم کالا ثبات قیمت داشته ایم، ۱۳  قلم کالا ۵ تا ۷ درصد افزایش قیمت داشته که دلیل منطقی داشته است و بررسی دیروز کاملا آرامش بازار را نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در ادامه تاکید کرد: سامانه های ما به صورت شبانه روزی بازار را رصد می‌کند و به تمام واحدهای تولیدی اعلام کردیم که در تولید این افزایش قیمت بنزین نباید تاثیر مشهودی داشته باشد  و هیچ حق افزایش قیمت مصرف کننده برای آنان وجود ندارد و هرگونه عدم احزار در این سامانه ها اگر در زمینه احتکار یا موارد دیگر دیده شود مورد پیگرد قرار می ‌گیرد.

وی گفت: تلفن های گویا ما با شماره ۱۲۴ از هفت صبح تا ده شب و از ده شب تا هفت صبح فعال هستند و سازمان حمایت آماده پاسخگویی به شکایات مردم است تا ان‌شاءالله همین آرامش ادامه یابد.