:
كمينه:۲۲.۷۹°
بیشینه:۲۳.۹۹°
Updated in: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
رییس هیات مدیره بانک تجارت اعلام کرد:

برای کاهش زیان بانك تجارت برنامه داریم

كاهش زیان بانک تجارت به عنوان محوری ترین برنامه هیات مدیره در آخرین مجمع عمومی برگزار شده اعلام شد و عملکرد ماه های گذشته نشان می دهد که این بانک برای تحقق این هدف به توفیقاتی دست یافته است
کد خبر: ۱۴۴۳۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷
اقتصادگردان-
اخبار مرتبط با بانک تجارت به عنوان بزرگترین شرکت بورسی کشور همواره مورد توجه هزاران سهامدار حقیقی و حقوقی این بانک است . کاهش زیان بانک تجارت به عنوان محوری ترین برنامه هیات مدیره در آخرین مجمع عمومی برگزار شده اعلام شد و عملکرد ماه های گذشته نشان می دهد که این بانک برای تحقق این هدف به توفیقاتی دست یافته است. امیر مسعود رزازان رییس هیات مدیره این بانک در مورد برنامه های بانک تجارت در شش ماهه دوم سال برای خروج  از زیان نكاتي را مطرح كرده است.
وي در مورد اينكه افزایش سرمایه بانک تجارت چگونه انجام شد؟ اظهار داشت:  بانک تجارت در سال 1397 اقدام به افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها به مبلغ بیش از 208 هزار و ششصدو شصت و پنج میلیارد ریال کرد که از این میزان، براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار مبلغ 178 هزار و دویست و بیست و شش میلیارد و صد و بیست و هفت میلیون ریال به عنوان سرمایه ثبتی و مبلغ 30 هزار و چهارصد و سی و نه میلیارد و چهارصدو شصت میلیون ریال به سرفصل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها منتقل شد و در نهایت بانک تجارت با سرمایه ای بالغ بر 223 هزار  و نهصد و بیست و شش میلیارد و صد و بیست و هفت میلیون ریال به عنوان بزرگترین شرکت بورسی شناخته  و از مشمولیت ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت خارج شد.
وي در مورد برنامه کاهش زیان بانک تا پایان امسال گفت: در راستای جلوگیری از بروز مجدد مشکلات قانونی، این بانک مطابق آنچه که در گزارش تفسیری 6 ماهه 98 اعلام کرد ، در نظر دارد زیان خود را  تا پایان سال جاری به صفر نزدیک کند. طبق برنامه ریزی های انجام شده برای تحقق این مهم، بانک ضمن تداوم اقدامات خود در بهبود سود آوری بخش های اصلی عملیات که همان مدیریت منابع و مصارف با هدف کاهش هزینه پول و افزایش بازده پرتفوی دارایی ها و افزایش درآمدهای کارمزدی بوده،  برنامه های مبسوط دیگری را نیز در دستور کار دارد. یکی از محورهای اصلی برنامه ها فروش سودآور سرمایه گذاری ها، املاک و دارایی های ثابت برای رعایت ماده 16 و 17 قانون رفع موانع تولید بوده و پیش بینی می شود با توجه به پتانسیل موجود در سرمایه گذاری ها و املاک بانک، تحقق فروش برخی از آنها تا پایان سال جاری می تواند بخشی از زیان سال جاری را پوشش دهد.
وي در مورد اثر واقعی کردن نرخ ارز مورد استفاده برای تسعیر دارایی ها و بدهی های ارزی در روند کاهش زیان بانک افزود:  محور دیگر برنامه های بانک اخذ موافقت بانک مرکزی درخصوص  واقعی کردن نرخ ارز مورد استفاده  برای تسعیر دارایی ها و بدهی های ارزی تا پایان سال1398 با توجه به وضعیت باز مثبت ارزی بانک ( حدود 880 میلیون یورو) است ، چراکه  اعلام هرگونه نرخ بالاتر از نرخ فعلی تسعیر ارز، افزایش حقوق صاحبان سهام از محل شناسایی سود در سرفصل نتیجه مبادلات ارزی را در پی خواهد داشت.
علاوه بر برنامه های فوق برای کاهش زیان بانک، اخذ مجوزات لازم برای ثبت و انتقال سرفصل اندوخته مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها که در سال گذشته امکان ثبت آن درسرمایه ثبتی بانک فراهم نشد، در دست اقدام است.