:
كمينه:۱۵.۴°
بیشینه:۱۶.۷۹°
Updated in: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴

چتر بیمه سلامت بر سر بیماران شهری و روستایی

مدیر کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان بیان کرد: اداره کل بیمه سلامت استان در جهت تحقق شعار عدالت اجتماعی و با اجرای طرح‌های ملی توانسته بیش از ۲ میلیون و ۱۱۰ هزار نفر از هموطنان عزیز را در سیستان و بلوچستان اعم از روستاییان، سایر اقشار، کارکنان دولت، شهرنشینان، بیمه سلامت همگانی و بیماران خاص را زیرپوشش قرار دهد.
کد خبر: ۱۳۹۷۲۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۱
اقتصادگردان- سازمان بیمه سلامت ایران در ۲۲ مرداد ۹۱ پس از تایید هیات وزیران و شورای نگهبان براساس ماده ۳۸ قانون برنامه پنجم توسعه و به منظور توسعه کمی و کیفی بیمه‌های سلامت و دستیابی به پوشش فراگیر و عادلانه سلامت و کاهش سهم مردم از هزینه‌های سلامت از طریق اصلاح ساختار صندوق‌ها و زمینه تحقق اهداف بلندی مانند عدالت محوری، ارتقای سطح کیفیت در ارائه خدمات سلامت، کاهش پرداخت از جیب بیمه‌شدگان، رفع هم‌پوشانی بیمه‌ای، بسط و گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع تاسیس شد.

برهمین اساس، توسعه نظام بیمه سلامت کشور به عنوان یکی از مهمترین فرامین مورد تاکید مقام معظم رهبری از اهداف اصلی این سازمان است.

سازمان بیمه سلامت ایران ماموریت دارد زمینه کاهش مخاطرات مالی با گسترش و توسعه بیمه همگانی پایه سلامت امکان بهره‌مندی عادلانه از خدمات مطلوب و اثربخش و زمینه حفظ و ارتقای سلامت و کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان را برای همه جامعه زیرپوشش فراهم کند.

مدیر کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان روز سه‌شنبه اظهار داشت: دولت یازدهم و بدنبال آن دولت دوازدهم با رویکرد تدبیر، امید و آرامش در جهت زدودن غبار فقر و محرومیت و افزایش شاخص‌های سلامت از جمله اجرای طرح بیمه همگانی سلامت برای افراد فاقد پوشش بیمه‌ای در این استان و برنامه تحول نظام سلامت به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های دولت تدبیر و امید را به اجرا گذاشته است.

دکتر رضا عباسی گفت: سازمان بیمه سلامت ایران مانند بازوی قدرتمند و توانمند در اجرای طرح‌های دولت تدبیر و امید و با عدالت محوری و همت و اهتمام فرهنگ سازی و اطلاع رسانی توانسته گام‌های بلندی در جهت بهبود عرصه سلامت افراد جامعه بردارد.

وی افزود: بیمه سلامت سیستان و بلوچستان با محور قراردادن عدالت اجتماعی و با تعامل و همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهر و موسسه‌های تشخیصی درمانی و جامعه بیمه شدگان قصد دارد در مسیر سلامت‌نگر به آینده کشور گام بردارد و با جامعه‌ای هدفمند و نگاهی امیدوارانه و خدمت بی‌منت نسبت به خلق خداوند و با رفاه بیشتر، آرامش و امنیت را به سهم خود برای مردم استان بخصوص روستاییان و عشایر محقق کند.

مدیر کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان بیان کرد: در همین راستا اداره کل بیمه سلامت استان در جهت تحقق شعار عدالت اجتماعی و با اجرای طرح‌های ملی توانسته بیش از ۲ میلیون و ۱۱۰ هزار نفر از هموطنان عزیز را در سیستان و بلوچستان اعم از روستاییان، سایر اقشار، کارکنان دولت، شهرنشینان، بیمه سلامت همگانی و بیماران خاص را زیرپوشش قرار دهد.

وی گفت: همچنین این اداره کل دارای هشت اداره بیمه سلامت و ۷۰ دفتر پیشخوان دولت در شهرستان‌ها است که امور مربوط به صدور، تعویض و تمدید دفاتر بیمه‌شدگان را در استان انجام می‌دهند.

عباسی افزود: در این راستا اداره کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان با بیش از ۸۲۶ موسسه تشخیصی درمانی شهری و روستایی اعم از پزشکان عمومی، متخصص، فوق تخصص، داروخانه‌ها، آزمایشگاه، رادیولوژی، درمانگاه، فیزیوتراپی و بیمارستان در سراسر استان طرف قرارداد است بگونه‌ای که ۷۰ درصد هزینه خدمات سرپایی و ۹۰ درصد خدمات بستری توسط بیمه سلامت استان پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین اجرای پروژه‌های هوشمندسازی چهارگانه الکترونیک از جمله استحقاق سنجی، نسخه نویسی الکترونیک، تبادل الکترونیک اسناد بستری و نظام ارجاع الکترونیک از اهداف اصلی برنامه‌های سازمان در سالجاری به منظور ارتقای کیفیت خدمات و کنترل و کاهش هزینه‌های درمانی است و در همین راستا در سال ۹۸ بیش از ۴۴ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد زیرپوشش بیمه سلامت استان قرار گرفتند تا فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه حرکت به سمت گشودن گره‌های مردم و ایجاد زندگی سالم و مرفه وظیفه اسلامی همه ما باشد، محقق شود.

مدیر کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همچنین این اداره کل توانسته نیاز بیمه‌ای تمام مردم و اقشار کم درآمد جامعه را برآورده و جایگاه واقعی خود را پیدا کند.

وی گفت: مهمترین موضوع در سال ۹۸ الکترونیکی کردن خدمات بیمه سلامت در استان است که از شهرستان سراوان به عنوان پایلوت آغاز شد زیرا سالیانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه صدور دفترچه در کشور است.

دکتر عباسی ادامه داد: الکترونیکی کردن اسناد بستری در بیمارستان‌های خاتم‌الانبیا ایرانشهر و زاهدان و بیمارستان سیدالشهدای زهک به عنوان پایلوت در حال اجراست.

وی افزود: الکترونیکی کردن نسخه‌ها، اسناد بستری، نظام ارجاع به پزشک خانواده و استحقاق سنجی از جمله اولویت‌های اداره کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان در سال جدید است.

مدیر کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان تاکید کرد: برای اجرایی شدن نسخه الکترونیکی باید حوزه زیرساخت در بخش آی تی به طور کامل اجرا شود.

وی بیان کرد: در سال ۹۷ در سطح ۲ و سه حدود ۴۰۰ میلیارد تومان و در سطح یک ۱۸۳ میلیارد تومان در تمامی مراکز زیرپوشش بیمه سلامت روستائیان و عشایر هزینه شده است.

عباسی گفت: اداره کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان در ۱۵ سال گذشته از جشنواره شهید رجایی استانی در طرح ارزیابی عملکرد و سنجش میزان رضایت‌مندی رتبه برتر استانی را کسب کرده و افتخار دارد در جهت تحقق شعار عدالت اجتماعی ریاست جمهوری تلاش نموده تا خدمتگزار خوبی برای ارائه خدمت مطلوبتر به مردم جامعه باشد.