:
كمينه:۱۳.۷۳°
بیشینه:۱۳.۹۹°
Updated in: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
رئيس روابط عمومی بانک سپه: رسانه ها در خط مقدم نظام تصمیم سازی و سیاستگذاری کشور قرار دارند

تشریح اهم اقدامات و فعالیتهای بانک سپه؛ تابلوي تمام بانك هاي ادغامي تا پايان سال يكسان مي شود

محمدکاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه افزود: پس از انجام ادغام تعداد شعب بانک سپه به حدود 4400 شعبه وتعداد نیروی انسانی آن حدود 42 هزار نفر خواهد شد و عملاً نخستین بانک ایرانی به بزرگترین بانک کشور و با همت کارکنان و درایت مدیران به اثر گذارترین و کارآمدترین بانک کشور تبدیل خواهد شد
کد خبر: ۱۳۹۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰
اقتصاد گردان - مدیرعامل بانک سپه ضمن تبیین پروژه ملی ، مهم و استراتژیک ادغام اظهار داشت:با بهره گیری از پتانسیلهای بی بدیل موجود در بانک سپه و بانکهای ادغامی ، چشم انداز بانک سپه در بیست سال آینده قرار گرفتن در ردیف بانکهای برتر جهان است.
 محمدکاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه در مراسم تجلیل از خبرنگاران گفت: اخبار و اطلاع رسانی به جامعه باید در برگیرنده تمام فعالیتهای دستگاهها بوده و صرفا اخبار منفی برجسته نشود.


وی افزود: اصحاب رسانه باید اقدامات مثبت و راهگشا در خصوص بهبود شرایط اقتصادی و حضور پر رنگ نظام بانکی در همه عرصه های پولی و اقتصادی کشور را نیز به ملت شریف ایران اطلاع رسانی نمایند و روحیه امید و نشاط در جامعه و اعتماد به نفس در کارگزاران را برای تلاش مضاعف مورد توجه قرار دهند.
رییس هیئت مدیره بانک سپه در ادامه با اشاره به بی سابقه بودن موضوع ادغام در کشور پس از انقلاب اسلامی وکم سابقه بودن آن در مقیاس جهانی خاطرنشان کرد: ادغام رویدادی در راستای اصلاح نظام بانکی است.
 اعتماد و سابقه درخشان بانک از دلایل انتخاب بانک سپه برای ماموریت ملی ادغام
چقازردی از پشت سرگذاشتن مراحل اصلی ادغام خبرداد و گفت: از اسفندماه 1397 پس از صحبت های ریاست محترم جمهور در مجمع سالانه بانک مرکزی و مصاحبه ریاست کل بانک مرکزی پروژه ادغام عملاً کلید خورد و میثاقی شکل گرفت تا این پروژه مهم و اثرگذار ملی با تدبیر انجام شود.
وی سابقه درخشان بانک سپه در خدمت به نیروهای مسلح و اعتماد مسئولین کشور به نخستین بانک ایرانی را از مهمترین علل انتخاب بانک سپه برای انجام پروژه ادغام برشمرد و تصریح کرد: برای هدایت 5 بانک ادغام شونده به سمت پروژه ادغام و در راستای همسویی و شناخت ظرفیت ها و به کارگیری نیروی انسانی ارزنده آنها به هر یک از اعضای هیئت مدیره بانک سپه مأموریت داده شد تا در این بانک ها حضور داشته باشند ودر حال حاضر با تعاملات صورت گرفته این پروژه در مسیر درست در حال انجام است.
  هدف ،تبدیل بانک سپه به بزرگترین و کارآمدترین بانک کشور
مدیرعامل بانک سپه افزود: پس از انجام ادغام تعداد شعب بانک سپه به حدود 4400 شعبه وتعداد نیروی انسانی آن حدود 42 هزار نفر خواهد شد و عملاً نخستین بانک ایرانی به بزرگترین بانک کشور و با همت کارکنان و درایت مدیران به اثر گذارترین و کارآمدترین بانک کشور تبدیل خواهد شد.
  برنامه بانک برای قرار گرفتن در ردیف بانکهای برتر دنیا 
رئیس هیئت مدیره تصریح کرد: پروژه ادغام تلفیقی از تجارب، دانش و توانمندی هاست و با استفاده بانک سپه از دانش روز و نیروی انسانی جوان بانک های ادغامی سازه جدیدی از بانک سپه شکل خواهد گرفت که با افزایش سرمایه و شاخص دارایی های بانک در 20 سال آینده می توانیم در ردیف بانک های برتر دنیا قرار بگیریم.
چقازردی با اعلام خبر انجام فرآیند عملیاتی ادغام در قالب برنامه زمانبندی شده اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال جاری تابلوهای بانک های ادغام شونده یکپارچه و واحد شوند و سپس در بازه های زمانی مناسب ساختار شعب و نیروی انسانی به سایز بهینه و ساختار مطلوب برسد.
  نقش آفرینی در رونق تولید با اختصاص 95 درصد منابع جذب شده بانک طی 4 ماه اخیر
مدیرعامل در ادامه افزود: در کنار ابر پروژه ادغام موضوع حمایت از طرح رونق تولید که مورد تأکید مقام معظم رهبری است به عنوان دیگر برنامه اصلی بانک سپه در سال جاری قرار داد ، در کل سال های فعالیت بانک سپه سابقه نداشته است که بیش از 95 درصد از منابع بانک به بخش رونق تولید اختصاص داده شود.
وی با اشاره به موقعیت مطلوب بانک سپه در رشد منابع گفت: بانک سپه از نظر منابع در موقعیت مطلوب قرار دارد و نه تنها اضافه برداشتی از بانک مرکزی نداشته بلکه همواره با حضور مؤثر در بازار بین بانکی در موقعیت وام دهی به سایر بانک ها قرار داریم.
چقازردی افزود: در 4 ماهه اول سال جاری بالغ بر 80 هزار میلیارد ریال تسهیلات در بخش حمایت از رونق تولید پرداخت کرده ایم که در مجموع فعالیت بانک ها در این بخش موجب افزایش تولید و اشتغال و با اعمال سیاست های بانک مرکزی عامل ایجاد ثبات نسبی در بازار شده است و حدود 34 هزار میلیارد ریال از این منابع مختص واحدهای کوچک و متوسط بوده است.
مدیرعامل تصریح کرد: از کل مبلغ 80 هزار میلیارد ریال 47 درصد به بخش های مولد (صنعت ، معدن و کشاورزی ) اختصاص داده شده و 10 هزار و 500 واحد تولیدی از منابع بانک استفاده کرده اند.
  برنامه ریزی برای واگذاری بیش از 50 درصد سهام شرکت سرمایه گذاری امید
وی در ادامه اظهار داشت: بانک سپه واگذاری بیش از 50 درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری امید را در دستور کار دارد که بی تردید در صورت انجام ، منابع حاصل از این واگذاری به تقویت پایه سرمایه بانک و بهبود نسبت آن منجر خواهد شد.
  اجرای پروژه عظیم سپه شهر در 32 هکتار
چقازردی گفت:بانک سپه با مشارکت بانک مسکن مجوز ساخت پروژه ای مسکونی تجاری و اداری را در زمینی به مساحت 32 هکتار در شرق تهران با عنوان سپه شهر اخذ کرده است.
وی اظهار داشت : این پروژه در 5 قطعه و به متراژ حدود 1 میلیون و هفتاد هزار متر مربع احداث خواهد شد.
  فعالیتهای ارزی بانک سپه از مرز3 میلیارد و 500 میلیون دلار گذشت
رییس هیئت مدیره بانک سپه در ادامه با اشاره به فعالیت های ارزی این بانک اظهار داشت: این فعالیتها طی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 60 درصد رشد داشته و از مرز 3 میلیارد و 500 میلیون دلار گذشته است.
  پرداخت 8400 میلیارد ریال تسهیلات به مناطق صدمه دیده از حوادث قهری 
رئیس هیئت مدیره ضمن تقدیر از زحمات همه بانک ها در همراهی و همگامی با دولت عملکرد درخشان نظام بانکی در حوادث قهری را ستود و اظهار داشت: بانک سپه در این بخش 8400 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده که فقط 1600 میلیارد ریال آن برای بافت مسکونی و لوازم خانگی اختصاص یافت.
  پرداخت 11 هزار میلیارد ریال تسهیلات به دو خودروساز بزرگ کشور
وی با اشاره به تکلیف بانک ها برای حمایت از صنایع خودرو سازی گفت: بانک سپه در سه سال اخیر 11 هزار میلیارد تسهیلات به 2 خودروساز بزرگ کشور پرداخت کرده و علاوه بر آن ده هزار میلیارد اوراق رهنی منتشر شده توسط شرکت های ایران خودرو و سایپا را نیز ضمانت کرده است.
  حضور پر رنگ در پروژه های استراتژیک کشور
چقازردی با اشاره به اهم فعالیت های بانک سپه در حوزه های نفت، گاز ، نیروگاه و گردشگری و مسکن اظهار داشت: 1.9 میلیارد دلار برای پروژه میدان نفتی سروک آذر اختصاص داده ایم و در حال حاضر چند هزار بشکه نفت در روز از این محل استخراج می شود، همکاری در توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی، اختصاص 4.2 میلیارد یوان و 3 هزار میلیارد تسهیلات ریالی به ابر پروژه کود شیمیایی لردگان از دیگر فعالیت های صورت گرفته توسط بانک سپه است.
  اضافه شدن 2550 مگا وات ظرفیت تولید برق کشور با مشارکت بانک سپه
مدیرعامل از اختصاص 2.2 میلیارد دلار برای پالایشگاه گاز بیدبلند توسط بانک سپه و ایجاد اشتغال برای حدود ده هزار نفر در این پالایشگاه خبر داد و گفت: در حوزه نیروگاهی با اختصاص 900 میلیون یورو و 12 هزار میلیارد ریال به نیروگاه های مقیاس کوچک، متوسط و بزرگ بیش از 2550 مگا وات برق با همکاری بانک سپه به ظرفیت برق کشور اضافه شده است.
مدیرعامل بانک سپه در بخش دیگری از سخنان خود بزرگ نمایی در برخی از کاستی های نظام بانکی را دور از انصاف دانست و خطاب به خبرنگاران گفت: از واحدهای تولیدی، کارآفرینان و صاحبان صنایع خبر و گزارش تهیه کنید، در تحلیل ها و قضاوت ها نگاهتان جامع و کامل باشد و زحمات درخشان نظام بانکی در کشور را برای ایجاد شور و نشاط و حرکت و پیشرفت در جامعه منعکس کنید.
چقازردی در پایان ضمن تبریک مجدد فرارسیدن روز خبرنگار هدف از برپایی این مراسم را تقدیر از زحمات خبرنگاران به عنوان قشر فرهیخته ، فعال و زحمتکش جامعه که خود کمتر دیده می شوند و عامل آگاهی و روشنگری هستند عنوان و اظهار امیدواری کرد تا با تعامل و ارتباط بیش از پیش خبرنگاران با نظام بانکی موجبات تعالی و پیشرفت کشور فراهم شود.



همچنين رییس جدید اداره کل روابط عمومی بانک سپه گفت: رسانه ها به عنوان رکن چهارم دموکراسی با توجه به وظیفه ی خطیر اطلاع رسانی و روشنگری در خط مقدم نظام تصمیم سازی و سیاستگذاری کشور قرار دارند.
غلامرضا اسکندری رییس اداره کل روابط عمومی بانک سپه در مراسم تجلیل از خبرنگاران که در بانک سپه برگزار شد ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: اقتصاد ما در حال خروج از شرایط گلخانه ای چند سال اخیر بود که دوباره دچار تحریم های سختی شد و بنابران نیاز است که همه ما برای افزایش میزان تاب آوری تلاشی مضاعف کنیم .

وی افزود: بهره برداری اقتصادی از دوران تحریم نیز نیاز به شکل گیری یک اجماع ملی برای فائق آمدن بر موانع پیش رو است تا ما را قادر سازد با عبور و چشم پوشی از بسیاری اختلاف ها؛ فرصتی برای ترسیم آینده بهتر فراهم کنیم.

رییس جدید اداره کل روابط عمومی بانک سپه اظهار داشت: لازم است رسانه ها برای مردم به عنوان رقم زنندگان واقعی آینده اقتصاد این مملکت و همچنین مسئولان تصمیم گیر روشن کنند که اگرچه اصلاح روندهای جاری ممکن است ناخوشایند هایی در پی داشته باشد اما بدون آن نیز بقای نظام بانکی ما ممکن است در خطر بیفتد. 

وی گفت: در واقع ما مسئولان باید به یاد داشته باشیم که اگر فرصت یک جهش بوجود آمده اما سکوی این جهش را باید ما با همکاری مردم بسازیم که البته زمانبر و در معرض تهدیدات بیشمار است و شما قادرید در این راه هم مردم را بسیج کنید وهم ما را نقد و تصحیح نمایید. 

اسکندری افزود: آن سکویی که ما نسبت به آن حساسیت ویژه داریم و یاری شما را در ساختن آن می طلبیم، همان مشارکت مردم در پذیرش استانداردهای جدید است. بنابراین در عرصه اقتصاد به صورت کلی و در حوزه پولی و بانکی، حضور شما را فرصت می دانیم تا با درک شرایط ویژه ی موجود دست در دست هم بگذاریم تا در سال جاری یعنی سالی که نقطه عطف اقتصاد ایران است بخش مهمی از تغییرات مورد نیاز را عملی کنیم.

رییس اداره روابط عمومی بانک سپه اظهار داشت: این یک تصمیم حاکمیتی است که برای افزایش ضریب مقاومت اقتصاد وارد میدان شویم تا حداکثر بهره برداری را از آن داشته باشیم، این وظیفه ای است که بر دوش همه ما گذاشته شده است.

اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود نقش روابط عمومی در ارتباط با رسانه ها را بسیار حساس و مهم عنوان کرد و تصریح کرد: ارتباط صادقانه با رسانه ها از جمله وظایف مهم روابط عمومی ها به شمار می رود.

وی در پایان ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: همراهی صادقانه و مهمتر از همه از روی آگاهی و بصیرت شما عزیزان با بانک سپه طی سالیان متمادی را برای خود و بانک، سرمایه ای عظیم قلمداد می کنم و ایمان دارم این سرمایه بی بدیل تضمن کننده موفقیت ما در ادامه راه خواهد بود. 

غلامرضا اسکندری رییس جدید اداره کل روابط عمومی دانشجوی دکتری مدیریت استراتژیک منابع انسانی، مدرس دانشگاههای علامه طباطبایی و دارای سوابق اجرایی همچون مدیرکل بانک سپه در استانهای قم، سمنان و بوشهر، بازرس ویژه مدیرعامل، معاون مدیرکل بانک سپه استان ایلام و معاون اداره کل روابط عمومی در سال 87 می باشد.