وی افزود: قیمت ارز برای برخی کالاها همچون گوشت، کره، حبوبات و چای تغییر کرده و ارز برای واردات آن از نرخ دولتی به نیمایی تبدیل شده است و همین موضوع سبب افزایش قیمت در این محصولات و دیگر محصولات مرتبط با آن شده است اما دستگاههای نظارتی باید با تخلفات از جمله گرانفروشی برخورد کنند چرا که کالایی که در سال گذشته و با یارانههای دولتی تولید شده است به هیچ وجه نباید با قیمتهای امسال و نرخ آزاد فروخته شود و اگر در هر صنعتی چنین تخلفی شکل میگیرد باید به گونهای با عامل آن برخورد کرد که چنین تخلفاتی شکل نگیرد و یک یا چند صنعت پیش چشم مردم زیر سوال نرود.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: در برخی صنایع همچون ماکارونی نرخ ارز تغییر کرده و آزادسازی در این زمینه انجام شده است که خود عامل افزایش قیمت بوده اما اگر کالایی در سال گذشته تولید شده اما با قیمت جدید و نرخ امسال عرضه میشود، ربطی به تولیدکننده و کارخانه آن ندارد چرا که در آن مرحله چندین بار نظارت صورت میگیرد و تقریباً امکان بروز چنین تخلفی نیست اما به نظر میرسد که این گرانفروشی از مرحله بعد از تولید تا مصرف شکل گرفته که دستگاههای نظارتی باید به هر ترتیب ممکن با آن برخورد کنند.