:
كمينه:۲۰.۴°
بیشینه:۲۰.۹۹°
Updated in: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱
معرفي كتاب؛ مولفین: شهرام تقی پور، فرزاد رمضانی راد

مبانی نظری و کاربردی بانکداری دیجیتال همسو با فناوری های مالی نوظهور بلاک چین و فین تک

علاوه بر ترجمه و تلخیص مولفان کتاب خلاصه‌ای از تجربیات علمی و عملی خود را در محیط کار و در پروژه‌های مختلفِ فن‌آوری اطلاعات و بانکداری مرتبط با این حوزه در راستای تدوین راهکارهای اجرایی بانکداری دیجیتال آورده اند و در فصل چهارم تحت عنوان نتیجه‌گیری، تألیف و تدوین نموده‌اند .در ترجمه و تدوین این کتاب سعی شده است از نظرات اساتید برجسته در این حوزه‌ها نیز استفاده گردد
کد خبر: ۱۲۷۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱
اقتصاد گردان -  با توجه به اهمیت موضوعات مرتبط به مفاهیم بانکداری دیجیتالی ، فین تگ ها و بلاک چین که امروزه یکی از مفاهیم اساسی در صنعت بانکداری به شمار می آید مولفین برآن شدند با گردآوری یک مجموعه از مفاهیم فوق الذکر در کنار هم نسبت به ارتقاء فرهنگ بانکداری دیجیتال قدمی ناچیز بردارند ، لذا پس از برشمردن اصول بانکداری دیجیتال ، سعی نمودیم دو پایه اصلی آن یعنی فین تک و بلاک چین را به طور عمیق بررسی نمائیم .
اصول اساسی این کتاب شامل ترجمه و تلخیص چهارکتاب به زبان‌های انگلیسی و آلمانی است که در حوزه بانکداری دیجیتال و بلاک چین در سال‌های 2015 تا 2018 منتشرگردیده است همچنین سعی شده از مقالات جدید در این حوزه استفاده شود. عناوین این چهارکتاب به شرح زیر است:

Praxishandbuch Digital Banking disease 2018
The Future of Fintech 2016
Digital bank 2015
Business Innovation Through Blockchain 2018

علاوه بر ترجمه و تلخیص مولفان کتاب خلاصه‌ای از تجربیات علمی و عملی خود را در محیط کار و در پروژه‌های مختلفِ فن‌آوری اطلاعات و بانکداری مرتبط با این حوزه در راستای تدوین راهکارهای اجرایی بانکداری دیجیتال آورده اند و در فصل چهارم  تحت عنوان نتیجه‌گیری، تألیف و تدوین نموده‌اند .در ترجمه و تدوین این کتاب سعی شده است از نظرات اساتید برجسته در این حوزه‌ها نیز استفاده گردد.
در این کتاب نگاه عمیق‌تری به نقش بانکداری دیجیتال، فین تک‌ها و بحث داغ امروز دنیای بانکداری یعنی بلاک چین خواهیم داشت این نگاه توأم با تأمل در اصول و مبانی بانکداری دیجیتال و با رویکردی کاربردی خواهد بود تا بتوانیم به علاقه‌مندان این حوزه دیدی جامع‌تر بدهیم.
مجموعه حاضر، تحت عنوان بانکداری دیجیتال، با تکیه بر اصول مبانی و کارکرد فین تک و بلاک چین ارائه می‌گردد و شامل اصول و مبانی و مدل‌های کارکردی آنها است. که حاوی نگرش و راهبردهای عملی در راستای اصول و مبانی مدل‌های کاربردی سه حوزه فوق‌الذکر كه توسط اساتید و پژوهشگران متخصص صورت پذیرفته است و با ذکر منابع در انتهای کتاب آورده شده است .در پایان چالش‌هایی که شرکت‌های فین تک با آن دست‌به‌گریبان هستند و همچنین وجود زیرساخت‌های آن بررسی می‌شود و پیشنهادهای اجرایی در جهت کاهش و رفع این چالش‌ها ارائه می‌گردد.
مزایای کلیدی این  کتاب می توان به موراد ذیل اشاره کرد :

ترجمه و تلخیص چند کتب جدید  و بروز (بانکداری دیجیتال- فیت تک- بلاک  چین) 2015-2018

تدوین و گرد آوری  کتاب با استفاده از مقالات معتیر داخلی- خارجی با ذکر  منبع در آخر کتاب 

تجمیع جند موضوع مهم  بانکی در حوزه فناوری اطلاعات و مالی  در کنار هم 

تدوین  و نتیجه گیری مباحث بانکداری دیجیتال- فین تک- بلاک  چین و الزامات وارتباط انها با یکدیگر

توجه به اصول مبانی و کاربردی بودن کتاب در صنعت بانکداری 

بیان مدل های کسب وکار  در حوزه فین تک

بیان مطالعات موردی 

مقصود از نگارش این کتاب باب فتحی برای موضوعات روز فن‌آوری مالی و بانکی بوده و سعی بر آن شده است خوانندگان با مباحث این سه حوزه بیشتر آشنا شوند.
از اهداف دیگر این کتاب علاوه بر بیان اصول اولیه این سه حوزه معرفی مدل‌ها و راه‌کارهای عملی برای اجرای موفق شرکت‌های فین تک ، و چالش‌ها و راهکارهای مرتبط در این حوزه‌ها هست.
خوانندگان گرامی به‌خوبی واقف‌اند که تعدادی کتب ارزشمند در این زمینه به‌صورت یک پکیج آماده بسیار کم می‌باشد و عموماً به طرح یک موضوع از سه حوزه پرداخته‌شده در این کتاب پرداخته‌شده است . لذا پرداختن به این سه موضوع مرتبط باهم از دغدغه‌های اصلی مؤلفین این کتاب بوده است امید است با ارائه مدل‌های بهبود و توسعه در این سه حوزه در جهت مسیر تعالی صنعت مالی و پرداخت گامی بزرگ برداشته باشیم
این کتاب می‌تواند به‌عنوان یک راهنمای عملی برای مدیران، منبع درسی برای دانشجویان علاقه‌مند به حوزه بانکی و اقتصادی، کارآفرینان حوزه مالی، دانش‌پژوهان و سایر علاقه‌مندان به این موضوع باشد.
کتاب مذکور توسط دانشجویان دکترا بصورت پژوهش و تحقیق در حوزه بانکداری در امور فناوری اطلاعات تدوین شده است که ترجمه و تلخیص چهار کتاب انگلیسی با ذکر منبع  است.