:
كمينه:۲۴.۸۴°
بیشینه:۲۶.۷۹°
Updated in: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
رییس کل بیمه مرکزی مطرح کرد:

تاسیس صندوق حمایت از شرکت‌های بیمه

رییس کل بیمه مرکزی تاسیس صندوق حمایت از شرکت ها و موسسات بیمه ای را از نیازهای جدی صنعت بیمه دانست.
کد خبر: ۱۲۱۸۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۷


به گزارش اقتصادگردان، غلامرضا سلیمانی که در دیدار با رییس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه با تکیه بر توان بخش خصوصی، توانگری مالی و همچنین سرمایه های انسانی خود می تواند در اقتصاد کلان کشور نقش های ارزنده تری نیز ایفا کند.

وی افزود: صنعت بیمه در هنگام تحریم ها باید در بازار سرمایه و بورس، حضور جدی تری داشته باشد تا بتواند ریسک ها را در داخل کشور نگهداری و کنترل کند. رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر ضرورت ایجاد جذابیت های بیشتر برای ترغیب سرمایه گذاری در صنعت بیمه، تصریح کرد: تشویق مردم برای خرید بیمه نامه به خصوص در رشته بیمه های زندگی یک ضرورت آشکار است و ما به گونه ای برنامه ریزی کرده ایم که بیمه های زندگی را به سطح همگانی برسانیم.

رییس شورای عالی بیمه با قدردانی از نگاه مثبت و توسعه گرایانه کمیسیون اقتصادی مجلس به صنعت بیمه، اظهار داشت: صنعت بیمه، مجلس را در کنار خود احساس می کند اما در خصوص حذف مالیات بر ارزش افزوده و برخی از عوارض پیش بینی شده در قانون، از خانه ملت انتظار مساعدت داریم.

سلیمانی با تاکید بر این نکته که صنعت بیمه یک صنعت اشتغالزاست، خاطرنشان کرد: بیمه مرکزی عزم خود را برای فراهم آوردن زمینه های کاهش تصدی گری دولت، جزم کرده و به سمت خصوصی سازی کامل پیش می رویم.

وی حضور پُررنگ شرکت بیمه ایران را در بازار بیمه به دلیل الزامات قانونی ارزیابی کرد و از تصمیم برای کاهش سهم بیمه های دولتی از بازار خبر داد. رییس کل بیمه مرکزی از برنامه های بیمه مرکزی برای انتشار اوراق ریسک و عرضه آن در بازار بورس خبر داد و گفت: برای توانمندسازی صنعت بیمه هیچ راهی غیر از بازارسازی و حضور پُررنگ تر صنعت بیمه در بازار سرمایه وجود ندارد.

رییس کل بیمه مرکزی تاسیس صندوق حمایت از شرکت ها و موسسات بیمه ای را از نیازهای جدی صنعت بیمه دانست و افزود: بیمه مرکزی به تمامی تهعدات نظارتی خود عمل کرده و میزان ذخیره گیری شرکت ها را به طور مرتب کنترل می کند اما راه اندازی این صندوق برای مقابله با ریسک های پیش بینی نشده و مشکلات احتمالی ضرورت دارد.

سلیمانی در پایان با اشاره به دستاوردهای بیمه مرکزی و صنعت بیمه در خصوص تکمیل زیرساخت های فرهنگی به انتشار کتاب های بیمه ای و همچنین گنجاندن مفاهیم بیمه ای در کتب درسی، تصریح کرد: در بحث فرهنگسازی کارهای خوبی صورت گرفته هر چند هنوز ظرفیت های زیادی در این حوزه وجود دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد.

گفتنی است، در ادامه  نشست مشترک هم اندیشی توسعه و تقویت صنعت بیمه کشور، گزارش مفصلی از دستاوردها و عملکرد نهاد ناظر و صنعت بیمه توسط رییس کل بیمه مرکزی ارائه شد و سپس مدیران عامل شرکت های بیمه و همچنین رییس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به طرح دیدگاه های خود پرداختند

پورابراهیمی: مصوبات شورای عالی بیمه تضمین اجرایی ندارد
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم ارائه گزارش عملکرد توسط دستگاه های دریافت کننده عوارض از شرکت های بیمه ای، گفت: مصوبات شورای عالی بیمه تضمین اجرایی ندارد.
محمدرضا پورابراهیمی داورانی درباره نشست مشترک هم اندیشی توسعه و تقویت صنعت بیمه کشور که با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی و رئیس کل، هیات عامل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکت های بیمه برگزار شد، گفت: هدف از این جلسه تعامل و هم اندیشی و بررسی مشکلات، ضعف ها و برنامه های صنعت بیمه کشور است تا زمینه ارتقای این صنعت در کشور فراهم شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید مدیریت جدید بیمه مرکزی به راهبردها و راهکارها برای ارتقای صنعت بیمه توجه کند و پژوهشکده بیمه نقش خود را ایفا کند.

وی با بیان اینکه قانون بیمه کشور نیاز به بروز رسانی دارد، اظهار داشت: در این راستا متولیان صنعت بیمه باید دغدغه ها، مسائل و پیشنهادات خود را بیان کنند تا کمیسیون اقتصادی با رسیدگی به این موضوعات شرایط توسعه صنعت بیمه را فراهم کند.

دستگاه های دریافت کننده عوارض از شرکت های بیمه ای گزارش عملکرد را ارائه کنند

پورابراهیمی داورانی افزود: اینکه مدیران صنعت بیمه اعلام می کنند عوارضی که از صنعت بیمه توسط برخی از دستگاه ها اخذ می شود، خروجی مشخصی ندارد، نکته قابل تأملی است و باید دستگاه های دریافت کننده عوارض از شرکت های بیمه ای گزارش عملکرد خود را ارائه کنند.

وی با تاکید بر لزوم ارائه پیش نویس لایحه اصلاح قانون صنعت بیمه افزود: صنعت بیمه به قانون جامع نیاز دارد و در این راستا کمیسیون اقتصادی آماده ارائه طرح است، اما منطقی این است که در این رابطه دولت لایحه ارائه کند و در این راستا کمیته مشترک تشکیل شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: سندیکای بیمه گران پیشنهادات خود را برای رفع مشکلات صنعت بیمه ارائه کند. باید پذیرفت مصوبات شورای عالی بیمه تضمین اجرایی ندارد و بیمه مرکزی نیز از ابزارهای نظارتی به اندازه کافی استفاده نمی کند. این در حالی است که از ابزارهای جدید و نوآوری ها باید در صنعت بیمه استفاده شود.

لزوم استفاده از ظرفیت نیروهای جوان در صنعت بیمه

پورابراهیمی داورانی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت نیروهای جوان در صنعت بیمه افزود: صنعت بیمه باید گزارشاتی درباره اجرای احکام برنامه ششم توسعه درخصوص کاهش تصدی گری دولتی در این صنعت ارائه کند. همچنین باید صنعت بیمه برای تحریم ها برنامه جامعی داشته باشد و به مسائل زلزله زدگان استان کرمانشاه توجه کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: براساس عملکردی که صورت های مالی شرکت های بیمه ای نشان می دهد تاکنون اهداف خصوصی سازی در صنعت بیمه محقق نشده است.