:
كمينه:۲۵.۴°
بیشینه:۲۶.۷۹°
Updated in: ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶
قیمت سکه ۱۲۸ هزار تومان افزایش یافت

ارائه ارز مسافرتی به تمامی مسافران، واردات کالا بدون انتقال ارز آزاد شد، ممنوعیت صادرات کالاهای اساسی و ضروری از تمامی مرزهای کشور

براساس آخرین آمار سنا نرخ پوند 17585 تومان، دلار 13237 تومان، اعلام شده و روز پنج شنبه نیز هر یورو در این سامانه ۹ هزار و ۷۵۵ تومان و هر پوند ۱۲ هزار و ۹۹۰ تومان به فروش رسید، دلار آمریکا ۱۳ هزار و ۹۹تومان داد و ستد شد و هر یوان چین نیز یک هزار و ۱۷۷ تومان قیمت خورد
کد خبر: ۱۲۱۱۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹
اقتصاد گردان -  قیمت طلا و سکه روز پنج شنبه 21 شهریور 97 در بازار تهران با افزایش همراه بود به طوری که نرخ سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۱۲۸ هزار تومان رشد داشت.و با رقم ۴ میلیون و ۴۵۸ هزار تومان به فروش رسید. همچنین هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با ۶۹ هزار تومان رشد نسبت به روز چهارشنبه به ارزش ۴ میلیون و ۵۵ هزار تومان داد و ستد شد.
از سوی دیگر، در بازار آزاد هر قطعه نیم سکه بهار آزادی با یک هزار تومان کاهش نسبت به مدت مشابه ۲ میلیون و ۱۰۳ هزار تومان و هر قطعه ربع بهار آزادی نیز با یک هزار تومان افت به ارزش یک میلیون و ۱۰۳ هزار تومان معامله شد.
بر اساس این گزارش، هر قطعه سکه گرمی با ۱۰ هزار تومان رشد نسبت به روز چهار شنبه به قیمت ۶۳۲ هزار تومان معامله شد و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با ۱۴ هزار و ۵۵۰تومان افزایش به ارزش ۳۷۷ هزار و ۲۴۰تومان فروخته شد.


ارائه ارز مسافرتی به تمامی مسافران

رئیس کمیسیون عمران مجلس از برگزاری نشست ویژه برای بررسی وضعیت بلیت هواپیماها و صنعت حمل و نقل هوایی،‌ چگونگی تامین ارز در این حوزه با حضور رئیس مجلس خبر داد.
محمدرضا رضایی‌کوچی نماینده مردم جهرم و رئیس کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: کمیسیون عمران جلسه ویژه‌ای با حضور سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه‌ها و چند تن از نمایندگان ایرلاین‌ها به زودی برگزار خواهد کرد.
وی افزود: در این جلسه رئیس مجلس هم حضور خواهد داشت که بیشتر در رابطه با وضعیت بلیت هواپیماها و صنعت حمل و نقل هوایی بحث و تبادل نظر می‌شود.‌ در این جلسه برای چگونگی تامین ارز و قیمت بلیت‌ها و همچنین بیان مشکلات این حوزه بحث و تبادل نظر صورت خواهد گرفت.وی در گفت و گو با فارس، یادآور شد: در جلسه قرار است ارزیابی از وضعیت صنعت حمل و نقل انجام شود.
واردات کالا بدون انتقال ارز آزاد شد
هیات وزیران به پیشنهاد گمرک ایران واردات کالا بدون انتقال ارز را برای کالاهای موجود در انبارها بلامانع اعلام کرد.
بر اساس تصویب نامه هیات وزیران؛ به پیشنهاد گمرک ایران ثبت سفارش با اعتبار حداکثر یک ماه برای ترخیص جهت واردات کالا به استثنای خودرو که تا قبل از تاریخ تصویب این تصویب نامه دارای قبض انبار اماکن گمرکی، مناطق آزاد تجاری _ صنعتی و ویژه اقتصادی باشند بدون انتقال ارز و با ارز متقاضی از سوی هیات وزیران بلامانع اعلام شده است.
همچنین ترخیص کالاهایی که تاریخ صدور ثبت سفارش آنها اول مرداد ماه سالجاری است بدون رعایت سقف ارزشی واردات موضوع تبصره ۳ اصلاحی بند ۲ ماده ۱۰ آئین نامه اجرایی قانون مقررات واردات و صادرات موضوع تصویب نامه شماره ۴۹۷۵۱/ت ۵۵۵۴۹ ه بلامانع است.
گمرک ایران اعلام کرده که گر چه صرفا مجری سیاست ها و دستورالعمل های تجارت خارجی است و در حوزه مقررات و قوانین ورود و خروج کالا تصمیم گیرنده نیست اما در هفته های اخیر به دستور رئیس کل گمرک از تمامی ظرفیت های قانونی استفاده کرده تا واردکنندگان و صادرکنندگان در شرایط ویژه اقتصادی با کمترین مشکلات مواجه شوند که ارائه اینگونه راهکارها از جمله این اقدامات است.

ممنوعیت صادرات کالاهای اساسی و ضروری از تمامی مرزهای کشور
وزیر کشور با بیان اینکه صادرات کالاهای اساسی و ضروری از تمامی مرزهای کشور ممنوع است، گفت: استانداران، گمرک و دستگاه های مسئول با همکاری یکدیگر موظف هستند از خروج کالاهای اساسی جلوگیری کنند.
جلسه ستاد مقابله با قاچاق سوخت ظهر روز (پنج‌شنبه) به ریاست عبدالرضا رحمانی فضلی نماینده رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزیر کشور در محل این وزارتخانه برگزار شد.
رحمانی فضلی با اشاره به گزارش وزارت راه و شهرسازی از اجرای طرح پیمایش مصرف سوخت خودروهای سنگین و برون‌شهری، اظهار داشت: طرح پیمایش و gps با مسئولیت وزارت راه و کشور کماکان در دستور کار باشد و این کار با همکاری و هماهنگی اتحادیه‌ها انجام بگیرد؛ از سوی دیگر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تشکیل کارگروهی تصمیم کامل و جامعی نسبت به مصرف سوخت خودروهای سنگین داخلی و ترانزیت تهیه و ارائه کند.
نماینده رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به گزارش ارائه شده درباره مصرف سوخت لنج‌ها در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و نحوه تعیین قیمت سوخت آن‌ها، افزود: لنج‌هایی که در داخل آب‌های مرزی جمهوری اسلامی ایران فعالیت دارند از قیمت مصوب داخلی سوخت بهره مند خواهند شد.
وزیر کشور ادامه داد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کارگروهی مصرف واقعی هر کدام از لنج ها را تعیین کند، از سوی دیگر این کارگروه با همکاری وزارت نفت تصمیم جامعی نسبت به نحوه محاسبه نرخ سوخت لنج‌هایی که مقاصد خارج از آب‌های سرزمین ایران دارند با رعایت مقررات حمل کالا، تصمیم‌گیری کند.
رحمانی فضلی با اشاره به تصمیم قبلی ستاد مقابله با قاچاق سوخت نسبت به تبدیل سوخت همه نیروگاه ها از نفت به گاز، تصریح کرد: بر اساس گزارش وزارت نفت تمامی نیروگاه‌ها به جز ۲ نیروگاه نسبت به تغییر سیستم مصرف سوخت خود به گاز اقدام کرده اند و مابقی نیروگاه ها در زمان‌بندی مشخص باید انجام شود.
نماینده رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: در شهرها و روستاهایی که پوشش کامل گاز دارند وزارت نفت مکلف شد نسبت به نحوه تامین سوخت و مدیریت آن اقدام کند.
وزیر کشور از ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز خواست کمیته ویژه ای را بمنظور ارائه راهکارهای اجرایی و پیشنهادات لازم برای مقابله با قاچاق و مصرف بنزین در جلسه آتی ستاد ارائه کند.
رحمانی فضلی تاکید کرد: تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه توسط دستگاه های مسئول اجرا و ستاد مقابله مبارزه با قاچاق کالا و ارز گزارشی از عملکرد این دستگاه ها در جلسه آتی ارائه کند.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: نیروهای انتظامی و امنیتی نسبت به خروج کالا و فرآورده های سوختی از مرزها مراقبت و کنترل های بیشتر و جدی تری داشته باشند همچنین دبیر مناطق آزاد ظرف یک هفته آینده برنامه مشخصی به منظور جلوگیری از خروج کالاهای اساسی و ضروری در مناطق آزاد ارائه کند.
رئیس شورای امنیت کشور با بیان اینکه صادرات از مبادی رسمی برقرار است، گفت: صادرات کالاهای اساسی و ضروری از تمامی مرزهای کشور ممنوع است، استانداران، گمرک و دستگاه های مسئول با همکاری یکدیگر موظف هستند از خروج کالاهای اساسی جلوگیری کنند.
در این جلسه، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گزارشی از میزان کشفیات فراورده‌های قاچاق نفتی ارائه کرد که بر اساس آخرین آمار، میزان کشفیات فراورده نفتی قاچاق در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۸۲ درصد افزایش داشته است.
اعضای جلسه نیز تصمیم گیری کردند تمامی راهکارهای مورد نظر نسبت به جلوگیری از قاچاق بنزین و گازوئیل را بررسی و این راهکارها را در جلسه آتی ستاد مقابله با قاچاق سوخت ارائه کنند.
در این جلسه نیز نمایندگان وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت اطلاعات و سایر دستگاه ها گزارشی از روند میزان مصرف و قاچاق سوخت در کشور ارائه کردند.