:
كمينه:۷.۷۹°
بیشینه:۹.۹۹°
Updated in: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
توکلیان مدیر برگزاری نمایشگاه ایران فودکس ۲۰۱۸ خبر داد:

برگزاري ایران فودکس ۲۰۱۸ با هدف تغذيه سلامت محور

توکلیان مدیر برگزاری نمایشگاه ایران فودکس ۲۰۱۸ گفت: نمایشگاه فودکس برای اولین بار است که در ایران برگزار می شود و طرح اولیه آن از کشور ژاپن گرفته شده است
کد خبر: ۱۲۰۷۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۰
اقتصادگردان

اقتصادگردانخانم توکلیان مدیر برگزاری نمایشگاه ایران فودکس ۲۰۱۸ در گفتگو با خبرنگار ما گفت:  فودکس ۲۰۱۸ با دیگر نمایشگاه‌های صنایع غذایی تفاوت دارد زیرا با محوریت  تهيه غذاي سلامت محور برگزار می شود
وي افزود:  تلاش می‌کنیم با فرهنگ سازی و آموزش صنایع غذایی و رستوران ها غذای سالم و ارگانیک را به مردم معرفی کنیم
توکلیان تاکید کرد:  معرفی غذای سالم در این نمایشگاه به مردم ایده ای است که برای آن تلاش می کنیم و محصولات کشاورزی و مواد غذایی که در کشور تولید می شود رستوران‌ها و کترینگ ها مورد استفاده قرار میگیرد نحوه آماده شدن و طبخ غذا در این نمایشگاه معرفی می‌شود
وي افزود: کلیه ظروف ، ملزومات مواد غذایی ، سرآشپزهای رستوران‌ها و ....در نمایشگاه شرکت دارند و در نمایشگاه نحوه آماده سازی و تهیه مواد غذایی سالم در معرض دید عموم قرار می‌گیرد
توکلیان تأکید کرد: در اين رويداد مجموعه فعالان زنجیره تهیه غذای سالم در نمایشگاه فودکس ۲۰۱۸ در کنار هم قرار میگیرند و  این نمایشگاه هیچ سنخیتی با دیگر نمایشگاه‌های اگروفود ندارد اما ممکن است در وجوهی مشترک باشیم ولي تداخلی با نمایشگاه‌های صنایع غذایی نداریم
وی در پایان گفت: این نمایشگاه اولین بار است که در ایران برگزار می شود و استقبال خوبی هم از آن صورت گرفته است و با وجود آنکه شرایط اقتصادی کشور مناسب نیست اما به نظر می رسد استقبال خوبی از سوی فعالان صنایع غذایی و همچنین شهروندان از این نمایشگاه صورت بگیرد و امیدواریم در دوره های بعدی نمایشگاه به صورت بین المللی برگزار شودزيرا در کنار این نمایشگاه جشنواره های جانبی غذاهای دریایی و غذاهای سنتی ایرانی برگزار می شود که با حضور سرآشپزان و بهترین برندهای صنایع غذایی ایران در این نمایشگاه حضور دارند
اقتصادگردان


صنایع غذایی از پیچیده‌ترین ارکان سلامت هستند

همچنين دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انجمن تغذیه ایران( آتا ) در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران فودکس ۲۰۱۸ به خبرنگار ما گفت : صنایع غذایی به صورت مستقیم با سلامت مردم در ارتباط هستند و نقش اول را در تعیین سلامت مردم به عهده دارند
وی در ارتباط با رویکرد برگزاری این نمایشگاه گفت:  شرکت هایی که در این نمایشگاه حضور دارند با رویکرد سلامت محور و تهیه و طبخ غذای سالم به مردم حضور دارند و در واقع هدف از برگزاری چنین نمایشگاهی فرهنگ سازی برای سلامت محوری در تغذیه می باشد
دکتر رزاز اضافه کرد:  وظیفه اصلی دولت ها و نهادهای حاکمیتی است که بر تولید و عرضه مواد غذایی در کشورها نظارت کنند
وي افزود: مشتریان مواد غذایی از پروسه روند تولید غذا اطلاع و آگاهی چندانی ندارند و این از وظایف نهادهای ناظر در تولید مواد غذایی است  اما از آنجایی که در کشور ما این حوزه مغفول مانده است و  NGO)) ها و انجمن‌های سلامت محور وظیفه دارند تا با فرهنگ سازی و آشنایی تولید کنندگان و عرضه کنندگان را با  غذاهای سلامت محور و تغذیه سالم در کشور آشنا كنند.
وي در پايان گفت: به نظر می‌رسد با توجه به جاذبه صنایع غذاییف  از نمایشگاه استقبال مناسبی صورت گیرد زیرا در این نمایشگاه استفاده مناسب از ادویه جات ، نمک و شکر در تهیه و طبخ غذا به بازید کنندگان آموزش داده می شود تا بتوانیم با آشنایی مردم شاهد کاهش بیماری هایی مانند دیابت ، فشار خون، چربي  و غیره در کشور باشیم.

اقتصادگردان
اقتصادگردان
اقتصادگردان
اقتصادگردان
اقتصادگردان