انجمنهای صنایع لبنی ایران و اتحادیه اروپا «سند همکاری مشترک» در زمینه انتقال تجربیات و دانش صنایع لبنی امضا کردند.
اقتصادگردان- دبیر انجمن صنایع لبنی ایران در این باره گفت: این سند همکاری با محوریت
موضوعاتی چون تبادلات علمی و تجربی در زمینه ارتقای کیفی شیر خام در کشور و
مطابقت استانداردهای محصولات لبنی ایران با استاندارد اتحادیه اروپا(CE)
به نحوی که محصولات لبنی ایران قابلیت صدور به کشورهای این اتحادیه و به
تمام کشورهای دنیا باشد. رضا باکری با اشاره به افزایش 300تا 350کیلوگرمی
مصرف لبنیات خانوارهای اتحادیه اروپا به طور سالانه گفت: یکی دیگر از
محورهای این تفاهمنامه انتقال تجربیات اتحادیه اروپا در زمینه افزایش مصرف
سرانه سالانه خانوار ایرانی است. تبادل تجربیات و دانش علمی در ارتباط با
زنجیره تامین شیر و تبادل دانشجو و متخصص در حوزه صنایع لبنی نیز از دیگر
محورهای این تفاهمنامه بوده است.